Skúsenosti s Gynaex v Bratislave
Boli ste nietkoré z Vás na vyšetenie v tomto centre? Potrebujem vediet kolko ste platili za morfologický ultrazvuk a 3D k tomu. Ďakujem
ja som platila za morfologický 35e bez vysetrenia, cisto len ultrazvuk. 3d-4d som zial nestihla :/
ahojte baby,
prosim vas, neviete aky je rocny poplatok v Gynaexe? Cennik nemaju uvedeny na stranke
Dakujem
Myslim ze vsetko sa plati osobitne,take cosi ako rocny poplatok nemaju. Prevencia je 50 euro a je v tom zahrnuty aj ultrazvuk a vsetko potrebne a na sono prsnikov Ta poslu do Ruzinovskej polikliniky ale to mas hradene z verejneho zp. A potom podla potreby si platis dalsie ukony, ked mas problemy. Ak si cely rok ok a v podstate len prevencie absolvujes kazdy rok tak dalo by sa povedat ze to stoji 50 euro.
Ahojte kocky v gynaex kto robi morfologicky utz??viem.ze mudr.gabor a ten druhy moze byt ze Drobny??dakujem

@baruskas chodila som tam pocas tehu, chodim tam aj na rocne prehliadky, co stoji 3D neviem, ten som nemala, ale morfo stalo 50 €, tam to bolo tak, ze vysetrenie bez sona 35 , so sonom 50, rocna ma vysla aj so sonom prsnikov 75 €.