icon

Skúsenosti s Gynaex v Bratislave

baruskas
2. máj 2014

Boli ste nietkoré z Vás na vyšetenie v tomto centre? Potrebujem vediet kolko ste platili za morfologický ultrazvuk a 3D k tomu. Ďakujem

raszuz
2. máj 2014

@baruskas chodila som tam pocas tehu, chodim tam aj na rocne prehliadky, co stoji 3D neviem, ten som nemala, ale morfo stalo 50 €, tam to bolo tak, ze vysetrenie bez sona 35 , so sonom 50, rocna ma vysla aj so sonom prsnikov 75 €.

janusshka
16. máj 2014

@baruskas tiež tam chodím a ceny presne tak ako píše raszuz........
čo som sa ja informovala, tak 3D nerobia, len 4D po 20 tt a mám taký pocit, že to stojí 70 e a dr. sa ti venuje hodinu 🙂 ale stačí zavolať a povedia ti 🙂

kikushaa
26. nov 2014

ja som platila za morfologický 35e bez vysetrenia, cisto len ultrazvuk. 3d-4d som zial nestihla :/

kikushaa
26. nov 2014

@baruskas zabudla som ta oznacit 😀

luubaa84
25. jan 2017

ahojte baby,
prosim vas, neviete aky je rocny poplatok v Gynaexe? Cennik nemaju uvedeny na stranke
Dakujem

katkanagyova
22. jún 2017

Myslim ze vsetko sa plati osobitne,take cosi ako rocny poplatok nemaju. Prevencia je 50 euro a je v tom zahrnuty aj ultrazvuk a vsetko potrebne a na sono prsnikov Ta poslu do Ruzinovskej polikliniky ale to mas hradene z verejneho zp. A potom podla potreby si platis dalsie ukony, ked mas problemy. Ak si cely rok ok a v podstate len prevencie absolvujes kazdy rok tak dalo by sa povedat ze to stoji 50 euro.

sangre
8. mar 2018

Ahojte kocky v gynaex kto robi morfologicky utz??viem.ze mudr.gabor a ten druhy moze byt ze Drobny??dakujem