Skúsenosti s potratovými tabletkami
Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.
Ale ved vy ste blazni alebo co ? Ved ona dieta nechce, a preto rozmyslala nad tym ako o nho prist, a prisla na tabletky , ponta nie je ci si ma nechat dieta alebo nie , ale pointa je ze ked je uz rozhodnuta tak nech neriskuje aj svoj zivot, a ked uz tak nech ide k lekarovi a normalne nech to spravi ,aby si neublizila . Presviedcat niekoho chod alebo nechot na potrat jehlupost . Sam sa clovek musi rozhodnut, a za tie Vase rady nech si dieta necha..no a ked sa narodi vy ho budete zivot a starat sa o neho alebo ona ? Alebo ked jej niekto povie ze hej chod na potrat a pototm uz nebude mat nikdy deti ?? Budete stat pri nej potom ,? alebo date jej svoje za nahradu ? ....
@peta444 Peti,si mama,nerob to,tie baby,co Ti radia potrat,ved citaj,ziadna laska z ich slov,im na Tebe nezalezi,im je to jedno,ja som videla baby priamo po potrate,ja som bola na konizaciu a 2 baby na mojej izbe sli na potrat,to som sa dozvedela az po,nevies si predstavit tu bolest z tej straty,neoklames sa
@lienkaninka Tvoje citové výlevy jej určite nepomôžu, ani morálne kopance jej nepomôžu 😝 A autorka nerozmýšľa asi hlavou, ked tuna, kde 90% žien nevie otehotnieť, tresne takú tému 😨
@dankabodvanka podla mna ani jedna zena z nas nad tym ze niekto iny mat deti nemoze nerozmsla, dieta si robime pre seba a nie pre niekoho ineho , takze aj ked to podla mna vyznie otrasne , tak za to ze niekto nemoze mat deti nik nemoze, a nevidim ziadnu suvislost v tom ze niekto uvazujuci nad potratom by si dieta mal nechat len koli tomu... a po pripade zamyslime sa nad preplnenymi detskymi domovmi... plne deti no a nic sa s tym nedeje, nikomu to plodnost nenavracia a ani to neriesi ziaden problem ... treba sa na veci divat triezvo, aj ked to nie je vzdy prijemne a ani sa s tym nestotoznujeme .
@luciade Pozri, napisala,ze ma na to vážne dovody. Takže netreba sudit a radšej poradit ako radi vacsina-smer odborny lekar a nie nejake pofiderne tabletky.
Ano, mas pravdu nie je nic krajšie ako stastne dieťa co ta objima a vsetko o com pises. Ale predstav si situaciu,ze ta to dieťa objíma od hladu,smadu,nemas mu co ponúknuť.....to uz tak krasne určite nevyzera.....to je niekde,bohuzial,realita...
@sopka10 som presvedcena o tom,ze kazdy rozumne uvazujuci clovek dokaze uznat,ze monentom pocatia vznika novy zivot,novy clovek,ktory prechadza vyvojovymi stadiami,ale jeho podstata,ze je clovekom sa uz nemeni.Co je na tom tazke prijat?Vsetci sme raz boli zhlukom buniek a kazdy z nas chce zit.
@luciade http://www.babyweb.sk/5-tyzden-tehotenstva-vyvo... klikni si na 5tt v ktorom je aj ona ... a tam nejako pise ze je to zhluk buniek tak netrep uz ale fakty su fakty.

@moni244 nie je to len jej zivot, je to zivot 2 ludi,jej a jej dietata, jeden bez druheho budu trpiet,ak sa potrat stane. Odhovarajte ju lebo nevie,co robi,preto.