icon

Skúsenosti s potratovými tabletkami

peta444
2. máj 2017

Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.

luciade
2. máj 2017

@moni244 nie je to len jej zivot, je to zivot 2 ludi,jej a jej dietata, jeden bez druheho budu trpiet,ak sa potrat stane. Odhovarajte ju lebo nevie,co robi,preto.

sopka10
2. máj 2017

Ale ved vy ste blazni alebo co ? Ved ona dieta nechce, a preto rozmyslala nad tym ako o nho prist, a prisla na tabletky , ponta nie je ci si ma nechat dieta alebo nie , ale pointa je ze ked je uz rozhodnuta tak nech neriskuje aj svoj zivot, a ked uz tak nech ide k lekarovi a normalne nech to spravi ,aby si neublizila . Presviedcat niekoho chod alebo nechot na potrat jehlupost . Sam sa clovek musi rozhodnut, a za tie Vase rady nech si dieta necha..no a ked sa narodi vy ho budete zivot a starat sa o neho alebo ona ? Alebo ked jej niekto povie ze hej chod na potrat a pototm uz nebude mat nikdy deti ?? Budete stat pri nej potom ,? alebo date jej svoje za nahradu ? ....

moni244
2. máj 2017

@luciade hlavna vec, ze pises, ze ludia ju nemaju sudit a co robis ty? Si vestica? Vies, ako bude vyzerat jej zivot, ked si babo necha? Mozno by bolo fajn prestat citat romanticke knihy a pozriet sa na svet realnymi ocami

luciade
2. máj 2017

@peta444 Peti,si mama,nerob to,tie baby,co Ti radia potrat,ved citaj,ziadna laska z ich slov,im na Tebe nezalezi,im je to jedno,ja som videla baby priamo po potrate,ja som bola na konizaciu a 2 baby na mojej izbe sli na potrat,to som sa dozvedela az po,nevies si predstavit tu bolest z tej straty,neoklames sa

moni244
2. máj 2017

@luciade pripominas mi tie zeny s nabozenskymi letakmi, co stoja a otravuju ludi, podobne reci maju

luciade
2. máj 2017

@moni244 a ty si uz bola na potrate?

nufiatko
2. máj 2017

@peta444 chod k lekarovi a tam daj ziadost o umele prerusenie tehotenstva a nie bohvieake tabletky . Uz tak davnejsie bolo v spravach ze nejake dievca alebo zena po nic zomrela . Sice si nespomeniem ako , ale nieco sa mi mari ze vykrvacala .

moni244
2. máj 2017

@luciade co teba je do toho? ci autorka sa neozyva, tak hladas inu obet na svoje kazanie?

luciade
2. máj 2017

@moni244 to je jedno,kto som,nebudem jej predsa radit smrt

luciade
2. máj 2017

@moni244 no lebo pises,ze ci viem ako bude vyzerat jej zivot, ak pojde na potrat,tak si to viem predstavit,videla som to na vlastne oci

moni244
2. máj 2017

@luciade no nevieš, videla si len baby pár minút v nemocnici, ale súdiť, to áno, to ti ide

sopka10
2. máj 2017

@luciade Nikto nema pravo brati tietatu zivot ale my sa nebavime o dietati , sa bavime o plode zatial, to nie je este ziadne dieta len par buniek tak netreba zvelicovat ) .

luciade
2. máj 2017

@moni244 a viem si predstavit jej zivot s dietatom,nic na tomto svete nie je krajsie,ako ked Ta Tvoje dieta s laskou objima,hladi a hovori Ti,ze Ta lubi najviac na svete. Preto to tu pisem,viem co pisem,mam dieta,nie su to ziadne vymysly.

luciade
2. máj 2017

@moni244 ja neviem,co mas na mysli tym sudenim,ale ved pisem hadam nepravdu???

dankabodvanka
2. máj 2017

@lienkaninka Tvoje citové výlevy jej určite nepomôžu, ani morálne kopance jej nepomôžu 😝 A autorka nerozmýšľa asi hlavou, ked tuna, kde 90% žien nevie otehotnieť, tresne takú tému 😨

luciade
2. máj 2017

@sopka10 a kedy sa tych par buniek stane dietatom?V ktorom okamihu presne?

sopka10
2. máj 2017

@dankabodvanka podla mna ani jedna zena z nas nad tym ze niekto iny mat deti nemoze nerozmsla, dieta si robime pre seba a nie pre niekoho ineho , takze aj ked to podla mna vyznie otrasne , tak za to ze niekto nemoze mat deti nik nemoze, a nevidim ziadnu suvislost v tom ze niekto uvazujuci nad potratom by si dieta mal nechat len koli tomu... a po pripade zamyslime sa nad preplnenymi detskymi domovmi... plne deti no a nic sa s tym nedeje, nikomu to plodnost nenavracia a ani to neriesi ziaden problem ... treba sa na veci divat triezvo, aj ked to nie je vzdy prijemne a ani sa s tym nestotoznujeme .

luciade
2. máj 2017

@moni244 inokedy by som sa aj nastvala,ale tu si pripadam ako na cintorine,je mi doplacu ☹

sopka10
2. máj 2017

@luciade
@luciade opyataj sa doktora myslim ze on ti podrobne vysvetli ako prebieha vyvoj plodu , a aj dietata.. aj nie som doktor... ale mam pocit ze po nikolkych tyzdnoch alebo par mesiacoch ...ale urcite nie v 5 tt.. a tiez mame aj google tam sa tam pozri 🙂 verim ze odpoved najdes

luciade
2. máj 2017

@sopka10 predstav si,nic take neexistuje,dieta je dietatom od momentu pocatia,tak ako si sa aj Ty stala clovekom momentom pocatia

sopka10
2. máj 2017

@luciade verim tomu ze cela lekarska komora s tebou s tymto suhlasi :D

evittam
2. máj 2017

@luciade Pozri, napisala,ze ma na to vážne dovody. Takže netreba sudit a radšej poradit ako radi vacsina-smer odborny lekar a nie nejake pofiderne tabletky.
Ano, mas pravdu nie je nic krajšie ako stastne dieťa co ta objima a vsetko o com pises. Ale predstav si situaciu,ze ta to dieťa objíma od hladu,smadu,nemas mu co ponúknuť.....to uz tak krasne určite nevyzera.....to je niekde,bohuzial,realita...

caroline_
2. máj 2017

@sopka10 presne tak

luciade
2. máj 2017

@sopka10 som presvedcena o tom,ze kazdy rozumne uvazujuci clovek dokaze uznat,ze monentom pocatia vznika novy zivot,novy clovek,ktory prechadza vyvojovymi stadiami,ale jeho podstata,ze je clovekom sa uz nemeni.Co je na tom tazke prijat?Vsetci sme raz boli zhlukom buniek a kazdy z nas chce zit.

sopka10
2. máj 2017

@luciade http://www.babyweb.sk/5-tyzden-tehotenstva-vyvo... klikni si na 5tt v ktorom je aj ona ... a tam nejako pise ze je to zhluk buniek tak netrep uz ale fakty su fakty.

luciade
2. máj 2017

@evittam a ako vies ako na tom skutocne je?ja mam taky pocit...uz som pisala vyssie,podla mna je teraz v panike,preto ta tabletka narychlo riesena tu na konikovi,boji sa

luciade
2. máj 2017

@sopka10 v takom pripade si iba zhlukom buniek aj Ty,je to tak?

moni244
2. máj 2017

@luciade ale prosím ťa, je to vymyslená téma, od 25. apríla to rieši a len veci, čo nedávajú zmysel vypisuje