Skúsenosti s potratovými tabletkami
Dobrý deň, objednala som si cez internet potratove tabletky som v 5 tt a bola by som rada keby ste sa niekto podelili o svoje vlastne skúseností neviem co si o tom mam mysliet kaxdy tvrdi ze mierne krce krvacanie ako pri menstruacii a nic viac. Poprosim vas blbe komentare si nechajte pre seba mam na to rodinne dôvody.
@peta444 vsetky zeny co zvazuju potrat by si mali najprv zvazit, ze ich uspia nebudu citi bolest ani vediet co sa deje. Ale nik neuspi to nevinne babatko, ktore citi VSETKO a ktoremu pri interupcii trahju koncatiny alebo hlavicku jedno za druhym a ono to vsetko citi. Taktiez nik nevie, co sa deje s babatkom, ked akoze len vezmes tabletu, jemu to ale v bolestiach ukonci zivot...
@peta444 vies co, na slovensku bola na to jedna stranka, kde tieto tabletky predavala jedna zenska, samozrejme vychvalovacne komentare do nebies. a vies preco? lebo negativne komentare mazala.
dokonca zverejnovala mena ludi, ktori si u nej tabletku na dobierku objednali a zasielku neprevzali. takze si mohol kazdy pozriet, ktory fero alebo ktora zuza chceli tabletku a nakoniec si to rozmysleli.
ja som jej tam raz nieco napisala, samozrejme komentare pomazala, moju IP zablokovala a napisala mi pekne nechutny e-mail plny vykricnikov napisany obrovskym cervenym pismom. o par rokov, nedavno, sa dostala do telky, pretoze ju konecne obvinili.
urcite sa nezahravaj s nejakymi tabletkami, dieta nie je bolavy zub, spravaj sa zodpovedne k sebe aj k nemu a nehlc nejake pofiderne hormony, tie domace potraty koncia rozne, mozes silno krvacat, vracat, omdliet, dokalicit alebo sa potratit na druhy svet.
@peta444 a dalsia vec je, ze ked toho predajcu odhalia, tak sa mozu dostat aj k zoznamu klientov, tak si sa do takych veci ani nemala zapletat.
@peta444 môžem sa spitat ako ste obiednali tabletku súrne je potrebujem
@peta444 ahoj tak ako si dopadla
@mischelin24 tak že to bolo biochemické tehotenstvo