Snaha o tehotenstvo a užívanie antikoncepcie
Ahojte baby , toto fórum bude asi fakt zamorené len mnou ale veľa tem vytváram v mene maminiek alebo niekoho čo sa hanbia pridať niečo na MK. Dnešná otázka , slečna chce babatko no používa antikoncepciu , ako ste postupovali v tomto prípade vy ? S vysadenim atd ? 😊 alebo stačí len nezjesť tabletku po styku ? Ďakujem ženy . 🙂
@michaelasadlak kolegyna vysadila HA, ktoru uzivala 6 rokov, minuly rok, zaciatkom roka. Este stale sa jej otehotniet nepodarilo. Ono zalezi od vela aspektov, ci a kedy sa to podari. Ci uz zdravie zeny alebo muza. Kazdopadne, po vysadeni by som sa pomaly zacala pokusat a ak by to ani po pol roku az roku neslo, isla by som to riesit s lekarom. Vie jej spravit hormonalny profil a muza poslat na spermiogram.
""veľa tem vytváram v mene maminiek alebo niekoho čo sa hanbia pridať niečo na MK""
Da sa pridat diskusia anonymne, tym padom nechapem opodstatnenost tvojich diskusii - za ine mamicky 🤷♀️🙈🙈🤷♀️
je potrebne dobrat dokonca cele balenie a dalsie uz nezačať. ja som vysadila vo februari min. rok, po dva a polroku brania, niekedy april/maj sme si prestali davat pozor a decembri som ostala tehu
@taskataska samozrejme že chcú obaja ale antiku používa ona a nie on čiže to je na nej
@michaelasadlak Ty chceš asi "záhadné" otehotniet aj napriek antikoncepcii... Je to veľmi nemorálne, hlúpe až choré. Mala by si navštíviť odborníka.
@whatever1 keby vieš aké to je a že antikoncepciu ma zo zdravotných dôvodov Tzv cysty tak by si možno vedela aké to je 🙂 😊 Ale keď nevieš o čom je reč a nečítaš dobre tak nepis takéto chujoviny moja pekná 🤣
@whatever1 antikoncepciu nejje kvôli otehotneniu aby nemala decko ale kvôli cyste !! Ktorú jej predpísal gynekológ ako jedine riešenie na cysty a ich prirodzene praskanie a nie operačné cesty .
@michaelasadlak Tak ale ty riadne ako niekoho hovorca napíš o co ide a nie sa navážať do druhých ze pisu chujoviny. Si velmi biedna hovorkyna.
Ja som bez problémov otehotnela po vysadení. Prve dieta 4.mesiacod vysadenia, 2. po 2.5mesiaci a dokonca na prvy a jediny pokus.
Ja som uzivala antikoncepciu dva roky. Po vysadeni som hned otehotnela.
Ahojte, s manželom sa snažíme už 3 roky o dieťa no bezúspešne a on nechce isť k doktorovi, vedeli by ste mi poradiť ako si zvýšiť šancu na oplodnenie?
@michaelasadlak Chceš povedať ze tvoja kamarátka ma gynekologické problémy a chce otehotnieť bez toho aby to konzultovala so svojím gynekologom? Tebe to príde zodpovedne?
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/je-mozne-tehotenstvo-bez-vyvrcholenia-do-posvy/ toto je tvoja ďalšia téma, prepáč ale niečo mi tu smrdi🤔
Dobrat blister. Príde menzes a šup po menzese na snaženie sa 🙂
Mne sa až po 3 rokoch od vysadenia podarilo. A tiež som ju brala kvôli iným zdr problémom.
Gynekológ mi len povedal, že od vysadenia do 3 mesiacov by som mala otehu. A nič.
Takže neviem jak jej v tomto pomôže pokiaľ nechce do seba trepať ďalšiu chémiu.

@michaelasadlak môžem Ti tiež poslať otázku ja sa hanbím😀to si ako hovorca žien, ktoré sa hanbia?
Treba dobrat celý mesiac či je to tak urgentne, že rovno po styku?veď bola blokovaná ovu, tak?