Som tehotná rómka a priateľovi rodičia nie sú nadšení
Ahojte baby som tu nová ale prosim o radu. Cakàm bábätko som v siestom týždni, dnes to oznamil priatel svojim rodicom. Ale zrazu sa nasiel problém ze bude tmavšej pleti. Som rómka,pracujem.Proste som normálne dievča. Zamrazilo ma ako zareagovali. Vztahy s nimi nemam najlepšie. Ja pochadzam zo Záhoria a oni su Maďari tak si s nimi nemám co povedať. Neviem co robiť ako by ste to riešili vy ?
@petrw Užívaj si tehotenstvo, je to krásne obdobie, teš sa na dieťatko, na "priateľa" zabudni, nezaslúži si Ťa, a k jeho rodičom len toľko, že maďari sú stále prirovnávaní k rómom, lebo sú počerní😝, ja som tiež pôvodom maďarka, tak viem, o čom hovorím, neviem teda, prečo nie sú k Tebe ústretoví, ale asi tak, ako to tu už zaznelo, akí rodičia, taký syn ☹
@tortickalulu a čo, vymývate im tam mozgy?
hmmm no, su sviatky..a preto nebudem vulgarna...este nechcem ist na spoved...tak sa pokusim to sformulovat slusne... : takze k tej pleti a farbe...mam kamosa co sa vyspal s bielou, cernoskou, cinankou a aj s cigankou. Ked som sa opytala, ze teda aky je rozdiel a tak, povedal len jedno: "dole ste vsetky rovnake" Takze aj tvojmu priatelovi bolo jedno ci sa vyspal s bielou alebo s ciernou...hoc aj s fialovou... "p........ je stale rovnaka" 🙂 🙂
Takze ruzove okuliare o velke laske co zdola vsetky problemi dat dole, a zacat premyslat rozumom. Zacina tazke obdobie..preneho nie...pre teba ano. Vela zdaru a od noveho orku nezabudni vybavovat vsetko okolo sudu. Z toho chlapa nic mo teda nebude.
@tortickalulu ze cakry trpia, odpadnem z teba

@tortickalulu ja som vedela, ze niesi uplne normalna... co si v nejakej sekte? to co mas za rady prosim ta, teba nech radsej nikto nepocuva, lebo zle dopadne...
Tolka nenávisť sestry, budem za vás meditovať
Babatko moze byt tmave iba po porode (ako kazde dieta) a moze vybledbut casom ako nasa mala ... To je hlupost to male budu lubit iba na zaklade farby? Ludia to maju bohuzial v sebe s tym tazko nieco urobis. Drzim palce nenechajte si znicit vztah ;)
@tortickalulu fakt nechapem v akom svete zijes len nrch tvoje deti nesu ako ty
@tortickalulu a móóžeš aj modlit
@sunny8 dámy sú s ypsilonom. Ale mier sestra, každý máme svoje chybičky a preto sme tak krásni v tomto úžasnom duchovnom svete 🙂❤😘😍🙂❤😘😍🙂❤😘😍🙂❤😘😍🙂❤😘😍
@petrw veru, je obrovská pravdepodobnosť, že dieťa bude po tebe. Nechápem priateľa. Musí to byť rana, ako sa začína chovať.
Osobne neviem, čoby som robila, asi by som si nehľadala priateľa bieleho poviem narovinu. Viem, ako to vyznelo, ale problém je len kvôli farbe pleti a tomu by som sa radšej vyhla. Rozmýšľala by som dopredu čo ak ostanem tehotná alebo celkovo, priateľ nieje sám, má rodinu, ktorá ho určite ovplyvňuje, alebo by som sa uistila, že ma berú rovnocenné, potom dieťa by som plánovala😐
Veľa šťastia.
@tortickalulu... a pred spojkovým spojením "a preto" sa píše čiarka. 😉
@tortickalulu Tak ty ides davat rady ohladne gramatiky a sama nevies ani zakladym😅
...pardon..zaklady....
@nadabula dneskajsej dobe suchen smiesny ozajny ja som madarka a som nato hrda.
@tortickalulu, my sa robiť nemusíme, nadelila nám príroda. 😉
@novana chybicky nadelila kazdemu?
@petrw Máš na tom svoj podiel. Otehotnela si s mužom, ktorého si asi nepoznala až tak dobre. Tak sa príliš neľutuj a pozeraj dopredu. Čo by som robila? No asi by som porodila to krásne dieťa, požiadala o výživné a žila spolu s bábom najlepšie, ako viem. Len vtedy je šanca, že stretneš niekoho, kto žije tiež najlepšie, ako dokáže. Toto, čo ti urobilo dieťa, to nie je ten prípad.
@lilianna1xs len keby ste po slovensky vedeli, to by bolo super
@moni244 keby vy ste vedeli maďarsky atd ..... viete koľko Slováci chodia do Maďarska na dovolenky ,aj sa veľmi dobre najedia.)))))))Mne Slovensko nechýba mám šťastie veľké zahranicii žijem z mužom a on je Slovák má dosť problém keď povie že je Slovák,Ja stym problém nemám vítajú má.Ungaria je uznavana dlhe roky)))).😀
@lilianna1xs a teraz nám tú hatlaninu ešte prelož, lebo asi ušlo tvojej pozornosti, že píšeš na slovenský portál.
@lilianna1xs preco by sme mali vediet madarcinu? Sme na Slovensku, piseme na sovenske forum, nie sme povinny vediet madarcinu, to len madari si myslia, ze kam dojdu, tam im treb rozumiet, uzila som si ich teraz dost a dakujem, tak nafukany narod som uz dlho nevidela
Ja si myslim Draha ked porodis male tak ta tvoja hlupa svokra bude chciet male vydiet.Dneskajsej dobe ciernoch zije z bielou maju prekrasne deti,susedku mam francuzka lekarka stomatologicka jej manzel je jamaican deti maju prekrasne modre ocicka a kreo farby pleti krasne holky,tu aspon ziju ludia z rozumom)))))).ktory vedia ze boh stvoril lud cierny a biely atd.....Kazdy hodi kamen kto neni bez hriechu))))).Bude dobre este nerob zavery.Kazdy nepremysla hned rozumom a srdcom.
@moni244 ja netvrdim ze by ste ju mali vediet boze chran ale pisali ste,ze Mali by sme pisat po slovensky,ja som pisala predsa Slovensky.Snazim sa vediet Muz mi vravi teba len tak nikto nepreda))))Ale nee sranda musi byt ja pracujen ako tlmocnicka 5jazykou.Neodsudzujem ci je clovek madar ci slovak Atd.....Clovek musi mat charakter a inteligencii moze byt aj orandzovy.
@novana drz si hubu chod radsej modlit ked mas problem z farbou a narodmi.Tak sa vies prezentovat teraz Slovacko.tu je presne ta diskisia co ma Problem tu vidime jasny problem clovek napise ze je madar uz idete na cloveka sa preber Draha ja som teba a Nikotin nesla Urabstimmungen a precitaj si ktora koza zacala pisat aby som pisala pi Slovensky ako som inak pisala?
@moni244 pisem po Slovensky citajte Draha.

@obsadenemeno Urcite a jedia vatu aby nepribrali a muzom kupuju playstation aby nemuseli nic robit a neliezli im na nervy.😂