Spoznal na vás manžel zmenu?
Ahojte zase pisem.. snazime sa uz 2 mesiac o babetko.. bolia ma vajecniky cele brusko a ked lezim tak som normalne minule pocula alebo citila vnutri akoby dole bublinky alebo nieco. ta manzel skusil popocuvat dole brusko a ze naozaj ze pocul bublinky alebo tak.. boli ma cele brusko,vajecniky..vcera az zimnicu som mala aka mi bola zima.manzel mi vravi aka som bleda,zase vyhodena ze sa nieco somnou deje.ze uz som tehotna ze to na mne vidi. stalo sa nam pri 2 detoch ze na mne naozaj ako prvy on zbadal zmenu a mal pravdu.som nevedela ani ja sama ze som bola tehotna a som bola vtedy u doktora a naozaj som bola tehotna. a teraz zase mi tvrdi ze sa to podarilo. aj ked lezim tak citim dole akoby sa mi zda akoby tam bol dole maly balonik. ja neviem.. kupim si test a uvidim..aj prsniky ma strasne boleli a to mam davno po ms.. ja viem zase sa budete smiat a pisat mudre komentare..aôe naozaj.. mate niektora taku skusenost???
@tonjadabik2 tiez som uz pocula ze niektore zeny (alebo aj ich partneri) to proste vedia ze sa zadarilo. tak drzim palce nech sa vam podarilo.
@zuzkabeno ved toto som rozmyslala ze preco ma bolel prsnik ale strasne moc a to som ani nemala vtedy plodne dni.. asi natom nieco bude pravdy..snad sa zadarilo..
@micikatka tak s mojim manzelom sme to zazili 2 krat ked on prvy si vsimol ze to uz niesom ja.. mi povedal sa menis.. ty si tehotna. a ja ze haha..jasne ako to mozes vediet..? a naozja ani ja som vtedy nevedela ze som tehotna..a on to uz vedel.. a naozaj sme sli vtedy k doktorovi a naozaj som bola tehotna. ta mi povedal ze: co som ti vravel?poznam ta.. Dakuejm aj ja by som bola rada keby sa podarilo. akoze s mojim manzelikom sme nikdy nemali problem otehotniet.vzdy sa zadarilo na druhy maximalne na treti mesiac. tak uvidime musim si kupit test.. snad ma Panbožko vyslysal..
@tonjadabik2 myslim ze test bude len takym potvrdenim.
@tonjadabik2 Zimnica, bledost.. Prever si u dr aj ine moznosti nez je tehu.
@micikatka dufam ze hej..
@kveta nechcem si preverovat ine moznosti.. a zabudla som povedat ze som mala len 2 dnovu ms..
@tonjadabik2 - ak je to tretie dietatko, tak ti musi byt jasne, ze aby babatko v brusku bublinkovalo ci bola citelne zväcsena maternica pri babatku velkom ako spendlikova hlavicka je uplne nemozne 😀 Co chces pocut? Nesmiat sa a pisat somariny, ze urcite to tak je? Priznaky si zeny, co sa o dieta snazia casto nahovaraju - a to kazdy mesiac - a ked to vyjde, tak sa potom utvrdia, ze aha citila som to od zaciatku! Je to len prilisne sledovanie seba samej, to pozna a zazije kazda snazilka... znamena to, ze po tom clovek tuzi...
Ty vies, ako sa citis, tak si sprav test, ziadna z nas tu nema vestecku gulu. Isteze mozes byt tehotna, rovnako aj nemusis.
@anjelicek26 co tretie.. stvrte moja pekna. mozno sa moc sledujem ale to preto lebo velmi chceme babetko posledne. ja viem ze nemusim byt tehotna ale tak dufame tajne..
@tonjadabik2 -jej stvrte, uvidime, ci sa aj my tam raz dostaneme 😅 Sprav si testik, ono slaba MS moze vestit aj nedobre veci, cystu, mimomaternicove tehu, ak mas tlaky v podbrusku vseobecne... drzim palce.
@anjelicek26 noo.. tak manzel bol zo 4 deti..tak chce aj on mat styri deticky. urcite si spravim testik :D. ja viem ze moze vestit aj nedobre veci ale ja sa modlim aby som mala vsetko ok. samozrejme ak nedostanem ms tak pojdem k zenskemu. ty mas kolko deticiek? urcite sa tam dostanete ak budete chciet 🙂. tak to mam ma boli dole cele brusko a uz to ide aj citim aj chrbat. snad sa nemylime..ale vsetko je mozne.. minuly mesiac som tiezu dostala ms a bola som sklamana tak dufam ze uz ta mrcha nepride.. mozno..
@tonjadabik2 mam pri oboch taku skusenost, ze muz si vsimol, ze som divna - bola som vzdy hrozne nervozna, podrazdena az zuriva, ked mi nieco odo mna chcel a podobne. takze vzdy dosiel - este pred tym, ako mi meskala ms, ze mi zas preskakuje, ze som tehotna. a bola som.
@tonjadabik2 ahoj aj namne manzel videl od sameho zaciatku ze som tehotna som sa mu nejak nezdala presne ako ty pises bola som bleda vyhadzana a mal pravdu dnes som uz v 28.tyzdni 🙂
ja mám na teste II čiarky ale pokiaľ som ich nemala, tak boli "všetky" príznaky, človek si ich nahovára...............a zrazu na teste 2 čiarky a príznaky už nie sú také citeľné :D...teda momentálne asi ani žiadny nemám,okrem BT ....
@bubelko vazne? som rada ze aspon jedna maminka sa ozvala s takym pripadom ze manzel spoznal a vedel.. hej nervozna som presne sa vcera uz zo mna smial ze nemam byt nervozna 😀 . presne mi povie ze: zase ti sibe hej 🙂 ? mi povedal vcera..ty si tehotna nervozna si..vyhodila si sa na tvari a to mavam pred kramami ze sa niekde vyhodim na tvari.. a teraz povedal uz tam dole uz nieco urcite mam 🙂 .. snad sa nemyli..lebo budem zase sklamana..
@luuckka vazne??? tiez si sa vyhadzala? ja som sa trosku vzdy pre ms vyhadzala ale minule strasne moc pred tou 2 dnovou ms..a teraz zase..pred plodnymi dnami.aj prsnik ma starsne moc bolel a este som nemala plodne dni.zimnica a tocilo sa mi v hlave. tak som rada ze si nepripadam ako debil ze si napisala ze tiez si mala take priznaky ako ja a ze manzelik spoznal 😀 .
@anetkaadamko hej? aj ja si cem kupit test. tento tyzden urcite. tiez mam priznaky snad..sa nesklameme..
@tonjadabik2 hej, vedel zakazdym. ja som mu vzdy citlivo povedala, ze nech netrepe a potom som len sklopila usi, lebo ms meskala a potom vysiel pozitivny test.
pozri, uvidis. zaruku nikde nemas, ale drzim palce aby vam vyslo, ked si zelate 😉
@bubelko tiez som mu povedala ze nech netrepe. a on mi povedal si tehotna ja to vidim.uz tam nieco dole mas mi povedal. neverim mu ale vzdy ma pravdu.. 🙂 hej velmi si zelame dakujem ti 🙂 .
@tonjadabik2 a este jedna vec kava dovtedy som ju zboznovala niekedy som vypila aj 4 denne no od prvych dni tehotenstva nemozem kavu ani citit a uz vobec sa napit 🙂
@tonjadabik2 no co a teplotu uz nemerias? uz prisla ms?
@luuckka tak ja pijem kavu ale len taku nescu bezkofeinovu... a tu mozem.. ja nemozem obycajnu alebo preso zo stroja mne je z toho zle.. taze zatial mozem.. 🙂
@nicolle21 meriam kazde rano.. a nato ze plodne dni tak 36,7 36,6 snad uz pojde vyssie dalsie dni. ale to neak neberem vazne lebo mam tri deti a nikdy som si nemerala BT a vudy sme vedeli ci sa podarilo 😀 . aj manzel vravi ze to je taka sprostost ta BT ze az.. ze on vie ci a kedy to vide. tak ale aj tak si meriam kazde rano.. 😝
@nicolle21 a ms az v oktobri ma prist..
@tonjadabik2 sak ked je to blbost, nemeraj, naco! ja som s BT otehotnela a kamoska tiez, ale tak ked je to blbost, radsej som sa mala asi tvojho manzela spytat, ci som alebo nie a kedy treba skusat 😒
@nicolle21 tak vies..mam 3 deti a nikdy sme nemerali.. az teraz.. a predsa manzel ma pozna a vie.. mozno sa myli.. ale ja mu verim 🙂 . predsa ani ty niesi doktorkas ze? alebo sa mylim???
@tonjadabik2 na meranie teploty nemusíš byť lekár.. je to len info pre ženu, ako jej telo funguje, nie exaktná veda.. a tak keď pre vás nie je problém s manželom počať a aj viete spoznať, kedy sa zadarilo, načo tu hľadáš názory a odobrenie? načo si minulý mesiac založila x tém o meraní bazálky (ktorú si si merala dobreže nie na obed) a vypisovala mi ešte týždeň, akú máš teplotu a čo to znamená? veď keď viete ako, urobte si bábo a príď sa len pochváliť dvoma čiarkami.. a aj ten tehu test si už kupuješ pekne dlho.. 😕
@nicolle21 tak chcem si pokecat s mamickami nic na tom nieje zle.. ci je to trestne? a ty tu naco chodis hm? som myslela ze pokecame ale vidim ze si velmi skusena..kolkoze mas deticiek? neviem preco si na mna taka zla ci som ti niecim ublizila alebo ci ti len vadim a ty vsetko vies.. 😠 ano nekupila som si este test lebo som chcela este pockat. no a? kazdeho osobna vec si myslim. a nemerala som si naobed bazalku iba raz vecer som akusala tak ma tu nestrapnuj lebo ja mam 3 deti a ty mas kolko a kolkoze mas rokov?
@tonjadabik2 podla mna tie bublinky su uz určite pohyby

Aj ja mám skúsenosť s tou bolesťoch v prsiach. Niektorí ľudia v okolí to zbadajú hneď, hlavne tí čo si ťa dosť všímajú, ktorým na tebe záleží.