icon

Spoznal na vás manžel zmenu?

tonjadabik2
16. sep 2013

Ahojte zase pisem.. snazime sa uz 2 mesiac o babetko.. bolia ma vajecniky cele brusko a ked lezim tak som normalne minule pocula alebo citila vnutri akoby dole bublinky alebo nieco. ta manzel skusil popocuvat dole brusko a ze naozaj ze pocul bublinky alebo tak.. boli ma cele brusko,vajecniky..vcera az zimnicu som mala aka mi bola zima.manzel mi vravi aka som bleda,zase vyhodena ze sa nieco somnou deje.ze uz som tehotna ze to na mne vidi. stalo sa nam pri 2 detoch ze na mne naozaj ako prvy on zbadal zmenu a mal pravdu.som nevedela ani ja sama ze som bola tehotna a som bola vtedy u doktora a naozaj som bola tehotna. a teraz zase mi tvrdi ze sa to podarilo. aj ked lezim tak citim dole akoby sa mi zda akoby tam bol dole maly balonik. ja neviem.. kupim si test a uvidim..aj prsniky ma strasne boleli a to mam davno po ms.. ja viem zase sa budete smiat a pisat mudre komentare..aôe naozaj.. mate niektora taku skusenost???

anetkaadamko
16. sep 2013

vtipné :D jasne pohyby :D

ifkael
16. sep 2013

@tonjadabik2 sa preber, bublinky babo byt urcite nemoze :D

A manzel ma sancu 50:50 tipnut si ci sa podarilo a ci nie...

ifkael
16. sep 2013

Sa obavam, ze po takychto prispevkoch nam zoberu volebne pravo

mentolka28
16. sep 2013

@tonjadabik2 mas dostat ms az v oktobri, ale tvoj manzel uz vie ze si tehotna? 😕 ci nechapem?
kedy si vlastne mala ovulaciu?

ifkael
16. sep 2013

Ja uz asi viem, preco Vas @tonjadabik2 Tvoj brat nezavolal na svadbu...a plne ich zacinam chapat

sashabb
16. sep 2013

@tonjadabik2 nechápem prečo sa navážaš do @nicolle21 ???
A stačí si prejsť na jej fotku a vidíš kolko má detí aj kolko má rokov. A len taky detail, to že máš 3deti a viac rokov ako ona, ešte neznamená, že si skusenejšia alebo nebodaj rozumnejšia 😎
A pokiaľ máš 3 deti tak hádam vieš ako sa robia a všetko okolo toho. Čiže táto téma je asi aj zbytočná, ale zas chápem, že si chceš pokecať 😝
Inak tie bublinky robili zrejme črevá 😀

karin1234
16. sep 2013

@sante81 to mysliš vážne s tými pohybami?? keby bolo okolo 20tt tak by som si aj myslela,že cíti pohyby, v začiatkoch tak maximálne rozťahovanie maternice. 😉

terezka1947
16. sep 2013

@tonjadabik2 moja mamka to vraj videla hned 🙂
moj manzel vraj videl,ze som nejaka ina....ze som sa nejako zmenila...a aj ma tym staleotravoval,ze co ti je,ze si nejaka ina,,,a vraj som opeknela 😀 😀 😀 😀 ......asi mu to bolo podozrive,ze preco 😀 😀 😀 😀

cerez
16. sep 2013

Môj svokor vidí na žene v prvých mesiacoch, že je v očakávaní. Ja som si z neho furt robila srandu, ale aj mňa odhalil. Beťár jeden! 😀

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@sante81 myslis?

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@ifkael to co je? u mna si skoncila..

libka1
16. sep 2013

@tonjadabik2 urcite si to mysli, inac by to nepisala 😅 😀 😀 😀

ifkael
16. sep 2013

@sante81 Ty si tiez expert .. omg...

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

tak baby moje ja manzelikovi verim kedze mi tiez povedal predchadzjuce dva tehu uz prvy videl na mne tak mu verim teraz.. aj dole ma problem ze ho tam nechce nieco pustit dnu hehe 😀 .

mentolka28
16. sep 2013

@tonjadabik2 😀 😀 😀 . ja neverim ze ty si " naozajstna" 😀

ifkael
16. sep 2013

ja som tolerantna...ale co je vela to je moc.

anatalia77
16. sep 2013

@sante81 ja si myslím to isté 😀

anatalia77
16. sep 2013

@tonjadabik2 žeby tvoja vagína mala viac rozumu ako ty,a vyhlásila štrajk??? 😀 😀 😀

alienka000
16. sep 2013

@tonjadabik2 sorry, ale narazila som na teba uz viac-krata neda sa nereagovat. Otazky ako 12-rocne dievca po prvej menstruacii a nie dospela zena s 3 (niekde pises len 2🙂 detmi 😖
Suhlasim s @ifkael ze nam za chvilu zoberu pravo volit, ked tu nakukne nejaky muz 😀

mentolka28
16. sep 2013

@anatalia77 😀 😀 😀 tak teraz som odpadla 😀

sante81
16. sep 2013

@ifkael to s tou svadbou si uplne zabila, som si oplula od smiechu cely monitor 🙂 jej diskusie som čítala všetky, škoda sa vyjadrovat, riesit , radit. ja jej rodinu uplne chápem 😀

ifkael
16. sep 2013

@sante81 toto je uz...no ja neviem...toto nemoze byt naozaj niekto takyto.... ci zacneme udelovat tituly? IQ modry hupaci konik?

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

ste trapne .. len sa smejem na tych vasich vetach pubertackych.. nepisem tu kvoli takym ako ste vy haha sa len zasmejem a uz mi tu nepiste!!! ja mam 3 deti a manzel vie velmi dobre kedy som a kedy nesom tehotna!!!

ifkael
16. sep 2013

ano manzel to vie... a medzitym grcia na zachode, lebo Vas nezavolali na svadbu...vsetko Ti verime

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@ifkael si naozaj trapna id tam ku pubertakom ja na teba nesom zvedava..

ifkael
16. sep 2013

@tonjadabik2 trapne su tvoje vyhlasenia, ze tehotna este niesi a uz manzel citi pohyby - o tom, ako ho "nieco" nechce do Teba pustit, ani nehovorim.... tu niesu ludia nesvojpravny a bez stipku rozumu, tak si uvedom, ake somariny tu siris do sveta

miku1
16. sep 2013

@ifkael Presne toto ma napadlo 🙂 Už to asi začína byť jasné každému, kto toto číta 🙂

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

dobre admin moze uzamknut temu..lebo toto nema zmysel.. Dakujem vam vraj..matky haha

ifkael
16. sep 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/chceme-stvrte-dieta-ale-bojime-sa/ to ho mozno nechce pustit do Teba spadnute panvove dno a nie dieta

ifkael
16. sep 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/pravdepodobnost-otehotenenia/ alebo ked nevies ze najvacsia pravdepodobnost na otehotnenie je v case ovulacie tak mozno tam bude problem... a teda nemyslim to zlom, naozaj Ti chcem poradit.. a dufam, ze to Tvoje deti po Tebe nezdedia