icon

Spoznal na vás manžel zmenu?

tonjadabik2
16. sep 2013

Ahojte zase pisem.. snazime sa uz 2 mesiac o babetko.. bolia ma vajecniky cele brusko a ked lezim tak som normalne minule pocula alebo citila vnutri akoby dole bublinky alebo nieco. ta manzel skusil popocuvat dole brusko a ze naozaj ze pocul bublinky alebo tak.. boli ma cele brusko,vajecniky..vcera az zimnicu som mala aka mi bola zima.manzel mi vravi aka som bleda,zase vyhodena ze sa nieco somnou deje.ze uz som tehotna ze to na mne vidi. stalo sa nam pri 2 detoch ze na mne naozaj ako prvy on zbadal zmenu a mal pravdu.som nevedela ani ja sama ze som bola tehotna a som bola vtedy u doktora a naozaj som bola tehotna. a teraz zase mi tvrdi ze sa to podarilo. aj ked lezim tak citim dole akoby sa mi zda akoby tam bol dole maly balonik. ja neviem.. kupim si test a uvidim..aj prsniky ma strasne boleli a to mam davno po ms.. ja viem zase sa budete smiat a pisat mudre komentare..aôe naozaj.. mate niektora taku skusenost???

miku1
16. sep 2013

@tonjadabik2 My nie sme VRAJ MATKY....my sme matky a evidentne hoci s menším počtom detí ale s väčším rozumom v hlave 🙂 Som zvedavá, s akou úžasnou témou prídeš najbližšie.

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@ifkael ja nemam padnute panvove dno a viem kedy mam ovulaciu a si predstav ze ovulacia je kazdy mesiac.. ked mi chces poradit tak ma tu neurazaj a moje deti a manzela..jasne? ja ta tiez neurazam! toto je pre mamickky aby si radili a nie aby si nadavali jasne? mrzi ma ze ma nemate radi..

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@miku1 toto je pre mamickky aby si radili a nie aby si nadavali jasne? mrzi ma ze ma nemate radi..

ifkael
16. sep 2013

@tonjadabik2 a co Tvoje prispevky ako mas padnute dno a snazite sa otehotniet styri dni pred a po menzese... ci uz nepamatas co pises? vymyslas si?

ifkael
16. sep 2013

mam pocit, ze Ta zacinam mat radsej a radsej

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@ifkael myslela som si ze ano..ze padnute dno ale bola som u gyn a povedal ze som v poriadku.. takze tak no.. nie nevymyslam si.. chcela som tu mat kamaratky ale vidim ze ma tu nechcete ☹

miku1
16. sep 2013

@tonjadabik2 Nikto ťa tu neuráža, len sa nediv, že po prečítaní tvojich príspevkov už trochu strácame nervy....a potom sa začíname smiať 🙂 Veď uznaj, z takejto zmeny nálad si môžme ešte privolať infarkt 🙂 Ale nie, teraz vážne, držím palce aby si teda tehotná bola, keď si to želáte a ako to už niekto tu spomínal, stačí, keď potom pridáš foto, že sa to podarilo a hotovo....všetky ostatné omáčky si povedzte s manželom doma 🙂

mirage
16. sep 2013

@tonjadabik2 Prides mi strasne nezrela a naivna a darmo mas 3 deti, tie na rozume este nikomu nepridali. Milion prispevkov ci si tehotna, ci nie si, ze chces byt a potom ze nechces, maju ma radi a nemaju, chcem tu mat dobre mile stebotajuce kamaratky... 😖

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@miku1 vies moj manzel je vecsinou v praci preto si cem pokecat s mamickami.. ale Dakujem 🙂

miku1
16. sep 2013

@tonjadabik2 Pokecať sa dá aj inak ..... napr. internou poštou.....na to nemusíš uzatvárať čudné témy. Môžeš sa zapojiť do už existujúcich tém a podobne. Sú rôzne možnosti.

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@mirage jezinn vazne??? 😀 ta ty musis byt strasne zrela haha

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@miku1 ja mozem pisat kde chcem a co chcem a komu sa nepaci nech necita a nekomentuje!!!

ifkael
16. sep 2013

a teda...uprimne...cudujes sa rodicom, ze Ta nechceli na svadbe Tvojho brata? ja nie

ifkael
16. sep 2013

@tonjadabik2 tak isto, Ti mozme pisat cokolvek na tie tvoje veci co tu pises... piseme verejne. ked nechces, necitaj

fidka79
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
16. sep 2013

@tonjadabik2 nehnevaj sa, necitala som celu diskusiu, len zaciatok... ale to ze ta bolia "vajecniky" a nieco ti bublinkuje v bruchu, su normalne creva... vies, v nich to bublinkuje a to pocujes ked pocuvas brucho a aj to boli dost hlavne ked uz je to v takom stadiu ze "bublinkujes"..

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@fidka79 dakujem aspon ty si to napisala jemne 🙂 hej kupim uz zajtra 🙂

sendy182
16. sep 2013

kam sa zvrtla táto veľmi prospešná téma............ 😢 😢 😢 .........

tonjadabik2
autor
16. sep 2013

@ifkael tak mi to nepiste sem.. zle sa mi to cita..

miku1
16. sep 2013

@tonjadabik2 S takýmto prístupom si tu fakt nájdeš veľa kamarátok ....

nicolle21
17. sep 2013

ešte pridávam jednu perlu od tej perlorodky.. https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/aka-ma-byt-teplota-ked-je-zena-tehotna/
nakoniec jej predsa tá teplota klesla, takže ms bola 😝

tonjadabik2
autor
18. sep 2013

@nicolle21 ano bola ale len 2 dnova.. 😀

aneta_knezovicova
29. sep 2013

@tonjadabik2 citala som celu debatu a tak co teda robila si si test??? si uz tehu???

tonjadabik2
autor
29. sep 2013
aneta_knezovicova
29. sep 2013

@tonjadabik2 zajtra??? to si akoze vydrzala si ho nerobit??? ja taku pevnu volu nemama.... a manzelovi sa zdas este tehotna a ty sa tak aj citis este?

tonjadabik2
autor
29. sep 2013

@aneta_knezovicova nie..to bolo mminule.. teraz je novy mesiac.. a teraz nevieme.. uvidime..

katka1981
29. sep 2013

@tonjadabik2, tak ako, si tehotna?

lauricka
29. sep 2013

hehe, bublinky v crevach moze pocut snad kazdy u kazdeho v bruchu, ved creva furt bublocu, nie? a po troch detoch snad vies, kedy mozno citit prve pohyby.... 😕

aneta_knezovicova
29. sep 2013

@tonjadabik2 takze to bol predsa len plany poplach a muzicek sa sekol???

katren
29. sep 2013

@tonjadabik2 ako novy mesiac, ved to bolo pred 10 dnami, co si pisala, ze "zajtra si kupim"
citujem:

tonjadabik2 @fidka79 dakujem aspon ty si to napisala jemne emoticon hej kupim uz zajtra emoticon
16. sep o 22:01 • snaží sa • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

tak to "zajtra" trva uz viac ako 10 dni a pani zakladatelka si z nas robi prdel.....
@aneta_knezovicova