icon

Spoznal na vás manžel zmenu?

tonjadabik2
16. sep 2013

Ahojte zase pisem.. snazime sa uz 2 mesiac o babetko.. bolia ma vajecniky cele brusko a ked lezim tak som normalne minule pocula alebo citila vnutri akoby dole bublinky alebo nieco. ta manzel skusil popocuvat dole brusko a ze naozaj ze pocul bublinky alebo tak.. boli ma cele brusko,vajecniky..vcera az zimnicu som mala aka mi bola zima.manzel mi vravi aka som bleda,zase vyhodena ze sa nieco somnou deje.ze uz som tehotna ze to na mne vidi. stalo sa nam pri 2 detoch ze na mne naozaj ako prvy on zbadal zmenu a mal pravdu.som nevedela ani ja sama ze som bola tehotna a som bola vtedy u doktora a naozaj som bola tehotna. a teraz zase mi tvrdi ze sa to podarilo. aj ked lezim tak citim dole akoby sa mi zda akoby tam bol dole maly balonik. ja neviem.. kupim si test a uvidim..aj prsniky ma strasne boleli a to mam davno po ms.. ja viem zase sa budete smiat a pisat mudre komentare..aôe naozaj.. mate niektora taku skusenost???

Strana
z5
jarkaleskova
11. okt 2013

umreeeeeem od smiechu...charlie1980 a nativanativa...kiezby este hlavna akterka sa zapojila,to by bolo to prave orechove...

charlie1980
11. okt 2013

@katren ani nehovor, ja som sa tak nasmiala, ze asi z toho dnes uz konecne porodim, bo na maleho tlacim. Ale laptop beriem so sebou, mozno sa ozve aj tonjadabik a bude mi veselsie.

nativanativa
11. okt 2013

@ifkael
@katren
@charlie1980 ja sa na nej bavim uz pekne dva mesiace , ale podla mna admin nic nestopne , ten sa musi bavit naramne ako aj my , lebo take tupane tupe ako sa tu nachadzaju sa fakt nikde nevyskytuju

nativanativa
11. okt 2013

@charlie1980 zeptej se autorkinho mangela - ten je vestec a povie ti kedy uz tlacis 😉

charlie1980
11. okt 2013

@nativanativa Len ju nevystrasme, baby, lebo sa nam uz nikdy neozve. A ona je v podstate taka zabavna. Nechcem stratit kamosku.

nativanativa
11. okt 2013

@charlie1980 o akej kamoske to hovoris - ved my nie sme normalne pre nu , my jej nerozumieme , sme divne ale ona je lietadlo

jarkaleskova
11. okt 2013

@nativanativa ja som ju objavila uz pred 4mesiacmi,kedy som jej v dobrom umysle odpovedala na zopar jej "mudrych " otazok,no ale co je moc to je moc...a minule na pobavenie som si ju normalne zadala do vyhladavaca,nech sa pobavim na jej perlach..som hnusna,ale co uz.... 🙂

nativanativa
11. okt 2013

@jarkaleskova asi sme tu viacere take hnusne ... 😀 😀 😀

charlie1980
11. okt 2013

@nativanativa Ale ved srandujeeeeeeeem 😀 😀 😀

nativanativa
11. okt 2013

@charlie1980 jasne , ja som to pochopila 😝 😝 😀

charlie1980
11. okt 2013

@jarkaleskova Aj ja idem citat vsetko, co som prepasla. Ja to vediet, tak sem chodim castejsie. Mno, nemam prehlad.

jarkaleskova
11. okt 2013

@charlie1980 tak to uz porod isti,alebo sa babatko bude este v oktobri pri porode rehotat 🙂

nativanativa
11. okt 2013

@charlie1980 nie ze budes mat zavrate z jej pribehov - to ani rosamunde pilcherova nenapise

katren
11. okt 2013

@jarkaleskova no patrim tiez do klubu tych hnusnych 😝 😀 .....

katren
11. okt 2013

@charlie1980 tak snad ti pomoze citanie k porodu a veru, treba sem chodit castejsie 😀

jarkaleskova
11. okt 2013

@nativanativa odpadnem,to sa ti ako podarilo najst? 🙂

nativanativa
11. okt 2013

@jarkaleskova dala som si do guuuglu jej nick 😀

jarkaleskova
11. okt 2013

@nativanativa tak veru ze dala som aj ja a aspon uz vieme,ako vyzera... 🙂

charlie1980
11. okt 2013

@jarkaleskova no dufam, ze to aspon v tom oktobri bude, inak sa nahnevam na @tonjadabik2 manzela, hahahahaha
@nativanativa prave som si k tomu sadla, aby som zavrate nemala

tonjadabik2
autor
Odpoveď bola odstránená
nativanativa
12. okt 2013

@tonjadabik2 my sme bezdetne ??? sa zobud ty , ty herecka , co tu pises za kraviny !!! ako si vobec mohla tie tri deti aj porodit !!!! by som ta zbavila svojpravnosti
za tieto perly by som sa hanbila ako zena a matka troch deti , ked nepoznas svoje vlastne telo ......

charlie1980
12. okt 2013

@tonjadabika2 Ale nebud taka napalena, ved to ber s nadhladom. Kludne sa pytaj, toto je forum pre kazdeho verejne a povolene. Urcite sa vzdy najde niekto, kto ti poradi.
Tak si to zhrnieme : - ovulacia nastava v cca. polovici cyklu, ale moze to byt rozne
- 4 dni pred a po menstruacii su spravidla neplodne, ale moze sa to stat
-37.9 je prilis vysoka teplota, preto sa zrejme jednalo o nejake ochorenie
- ak mas dva dni menzes s hnedym spinenim, moze ale nemusi to nic znamenat
- ak citis balonik v bruchu alebo bublinky hned po prip.otehotneni, jedna sa zrejme o plyny
- ak je manzel tak nadany, uz davno by vedel, ci si pri vsetkych tychto symptomoch otehotnela alebo nie, takze ani to nie je jednoznacne, ze je v skutocnosti nadany
Takze, co ostava...tonjadabik2...milovat sa, milovat sa a milovat sa. A ono sa raz trafite do cierneho.

@nativanativa Neviem, ci som sa nedopatrala az pridaleko, ale asi som sa trafila a videla som tu rodinu na fotkach...niet sa proste comu divit.

ifkael
25. okt 2013

nic nove? podarilo sa?

sarin
30. okt 2013

@ifkael sem tam to posobi v teme grafy BT....

mamavera
2. nov 2013

baby ja z vás umrem, normálne som oprskala monitor.....

Strana
z5