Stretli ste sa s názorom, že po Femibione sa rodia veľké deti?
Ahojte,
O chvíľu sa prehupnem do druhého trimestra, doteraz užívam len kyselinu listovu, C, D a magnezium.
Nakoľko moja strava nieje ani zďaleka ukážková určite by som chcela nasadiť vitamíny.
V prvom tehotenstve som užívala od 13tt Femibion 2 až do pôrodu ale doktorka mi povedala že po týchto vitaminom sa potom zbytočne rodia veľké deti, celý čas ma stratila ako bude mať malý vyše 4 kil a že neporodim prirodzene.
Nakoniec sa nepotvrdilo ani jedno ani druhé malý mal 3200g.
Ake s tým máte skúsenosti?
Je to mýtus. 😊
Brala som femibion celé tehu , dcéra mala 2800g
Brala som femibion a narodilo sa velke dieta….kamiska nebrala ziadne vitaminy a mala este vacsie deti 😄🤷♀️
Ja som ich užívala a dcérka mala 3560 g zdá sa mi to veľa kedysi som ich neužívala a mala mala 2700g obe sa narodili donesene v rovnaký týždeň tehotenstva takze naozaj neviem či to ma súvis či nemá
Dr mi kázala v 38tt prestať brať Femibion. Malá bola o týždeň väčšia celé tehotenstvo. Či to bolo tým, neviem. Narodila sa 3.6 kg a 53 cm.
áno poznám takú. Musela prestať brať, lebo potom by bolo cez 4kg
U mňa tak bolo. Pravidelne som brala až pri poslednom… a mal 4kg.
Presne toto nám dnes aj pôrodná asistentka na príprave povedala, že z týchto vitamínov sú veľké deti 😀 Ja beriem len listovku, probiotiká, magnezko a železo musím. No a tiež mám veľké bábo 🤷
Kuracinu nejem vôbec, nechutí mi. A ostatné mäso máme z domáceho chovu.
Pri prvom som brala, 3200, pri druhom a tretom nie 4200 a 4250🤣 Ja ti nevim Karle 🤣
Tiež som sa s tým stretla v pôrodnici pri prvom. Ja chuda, 163cm som prosím pekne porodila 4080g dieťa a bol to masaker. Hneď mi povedali nech neužívam žiadne vitamíny, max v prvom trimestri. Tak som neužívala a další sa narodil dokonca o týždeň neskôr a mal 3160g a tretí mal 2650g ale ten sa narodil trochu predčasne. Nič iné len zmena v tých vitamínoch čiže ja si myslím že je na tom niečo pravdy. Podotknem že muž mal pri pôrode tiež 2,5 kg čiže ten prvý bol fakt veľký
Za mňa hlúposť. Užívala som celých 9 mesiacov a dcéra mala 2950g a vtedy bola najľahšia zo všetkých bábätiek na 600nedeli 🙂
Ak by to bola pravda, tak vsetky zeny, ktore uzivali Femibion by museli rodit velke babatka 😀
Môže a nemusí to mať vplyv

To su take babske povery, toto keby mi gynekolog seriozne povedal, tak by som asi aj pochybovala o jeho odbornosti 🤦🏼♀️