Styk 3 dni pred ovuláciou a TT + Dúfam,že to bude dievčatko 😉
Ahojte,som tu medzi vami nová 🙂 Som veľmi šťastná,že po dvoch mesiacoch sa nám to na tretí mesiac podarilo 🙂))))) Prvý mesiac snažilkovania som bola úplný laik a ani som nevedela,že kedy mám plodné dni a vôbec ovuláciu.Tak som si začala merať BT každé ráno po prebudení a zapisovať hodnoty na fertilityfriend stránke,sledovať cervikálny hlien a polohu krčka maternice,prípadné bolesti pri prasknutí folikulu, a v mojom prípade citlivé bradavky na dotyk....Moja BT je pred ovu 36,6-36,8°C a po nej 37,1°C. Mám pravidelný 28DC pri ktorom mi ovu nastáva na 15DC, (lut.fáza mi trvá 13 dní),prítomnosť cervikálneho hlienu je 3-4dni pred ovu.Pohl.styk sme mali v den ovu ( večer ) a po.Ale podľa všetkého na splodenie bábätka ( aspoň u mňa ) už neskoro.A tak boli výsledky TT negatívne.No a tak som niekde čítala,že ak chceme dievča ( čo mi chceme,pretože doma už máme jedného chlapčeka ,kt. má 4 rôčky ) ,najlepší čas na jej splodenie je 2-3 dni pred ovu. Tak sme to tento mesiac vyskúšali 😀 Snažilkovali sme presne 3 dni pred ovu a to 1x a potom už nie 😅 No a čuduj sa svetu,podarilo sa 🙂)))))) Asi to aj ˝hore ˝ tak chceli 😝 teraz nám nič iné neostáva len čakať do vytúženého týždna spoznania pohlavia bábätka😀 Podľa čínskeho kalendára mi chlapček vyšiel a teraz to má byť dievčatko.Aj obrúčka na retiazke mi ˝ukázala˝,že prvé dieťa bude chlapec a druhé dievčato,tak uvidíme 😀 Ak bude chlapček,tak samozrejme aj jemu sa budeme veľmi tešiť.1. TT som si robila 8 DPO a vyšla mi druhá čiarka slabulinká,potom druhý TT na 10 DPO a už tam druhá čiarka bola oveľa tmavšia. TT má citlivosť 10mlU/ml. Tu vám posielam aj graf BTT http://www.fertilityfriend.com/home/372f8a a pridávam aj fotku TT. Prajem všetkým žienkam,kt. túžia po bábätku aby mali tiež vytúžené //. Držím vám palce 😉

@henrietad Aha🙂 no tak teplotu neměřím, jen ´bych se tím stresovala.ani si nekupuju ovu testy, čím více bych to řešila tím to je horší, ja jsem schopná si stresem zvyšovat teplotu a tak. takže to nemá smysl, počkám půl roku a pokud se do té doby nezadaří tak bych to nějak už začala sledovat. teď pociťuji bolesti na vaječníkách a v podbříšku, a jsem 18DC tak možná že ovulka🙂
@gina1769 ahojky. no ja som mala poslednú ms 8.9..Podla ovulaných testov mávam ovulku na 12 den po menštruácii (aj doktorka mi to potvrdila ultrazvukom). takže ovulka mala byť toho 20.9. A styk sme mali 17.8. 😉 no a dnes už mám taký hustý biely hlien ☹ ......
Tak dúfam,že z toho niečo bude...snažilkujeme už 2 roky....
@gabinka41 17 ahoj 😉 Aj ja som mala biely hustý hlien,má ho každá žena po ovulácii. Dokonca dodnes mám zvýšenú tvorbu výtoku,(ale nie je tak hustý ako pár dní po ovu) ako obyčajne a to som už tehotná 😉 ževraj to tehotné tak 😀 aj gynekologička mi povedala,že je to normálne,pokiaľ nie je sfarbený ( žltý až zelený) a nezapácha. Držím aj vám palčeky 😉 a potom sa ozvy,ked budeš testovať.
Ahojte. Aj my sa snazime. Posledna MS bola 4.9. MS ma cca 5 dni. Zacali sme hned po skonceni MS, kazdy den do 16.9. potom sme boli pracovne vytazeni. Drze palce aby sa to podarilo. Aj ked si zelam chlapca a mam pocit ze som tehotna a je to chlapcek - Vilko. Ale ako uvadzate malo by to byt s vacsou pravdepodobnostou dievcatko. Budem nesmierne stastna. Zatial sa neodvazujem na TT nechcem byt sklamana, aj ked ma to nesmierne pokusa.
ahojte aj my sme stykovali len ked bol plodny hlien a potom nebol cas zajtra mam testovat bolia ma prsia aj krize tak uvidime ako dopadneme mohlo by sa nam uz podarit o jedno ababo sme prisli v marci som potratila a to sme sa snnazili 10mes a teraz sa snazime 5mes
@alia13 ahoj,ževraj snažilkovať sa má obdeň,aby stihli spermie dozrieť....ale uvidíte,možno to vyšlo 😉 Ja som mala pri prvom dieťatku ˝tušáka˝,že to bude chlapček 😀 hned od začiatku tehotenstva som každému hovorila,že v mojom brušku je chlapčiatko 😀 a dnes už má 4 rôčky 😉 šanca je stále 50-50 😎 ale ja cítim,že to bude dievčatko 😵 držíme-držíme palčeky a potom napíš 😉
tak ja viem ze by sa malo obden, ale pritelovi som to nemohla odopriet 😀 co snim ale 16.7 co su dva dni pred ovulkou mal pauzu, obaja sme boli unaveni. Tak snaaaad to bola ta prava pauza 😵
Gina1769 drzim dievcatku palceee aj na nohach. Mate uz aj meno vybrate?
@gina1769 jej dakujem ja uz skalamana nebudem ked to nevide ja uz mam v tych negativnych testoch prax 😀 tak ze ja to beriem z rezervou mozno ano mozno nie...aj tak som objednana na folikulometriu a mm na spermiogram 😖 ja ked som bola prvykrat tehu tak ma strasne boleli prsia a aj krize tak neviem
@henrietad snad máš pravdu, snad to je ovu🙂 včera tulení bylo tak snad se už brzy zadaří 🙂
dneska ráno mi přišla sms že bývalé spolužačce se dnes brzy ráno narodil Péťa s 3300 g a 52 cm, užasné, ja chci taky 😀
Ahojte v prvom rade prajem vela zdravicka vsetkym tehu maminkam na tejto stranke...Dlhsiu dobu som tu nebola, snazime sa uz 5 mesiac a stale nic, ale uz to radsej nejako extra neriesim lebo by ma asi odviezli😀DD Ale chcela som sa opytat ohladom bazalnej teploty, celkom mi nie je jasny ten graf na tej stranke a ako si to tam zapisovat a vsetko, ktora z vas by bola taka ochotna a nejako ma v tom ,,doucila" ?? 🙂)))
@alia13 Ahoj, ak smiem, pridám sa k Vám, aj my sa snažíme, tiež som mala MS skoro ako ty, 3.9., ovuláciu som mala na 13 alebo 14 DC robila som si aj ovu.testy a vyšli krásne pozitívne v noci z 13DC na 14DC aj ráno 14DC a práve v tú noc z 13 na 14 DC (15.-16.9.) sme sa aj milovali a potom ešte 18.9. veľa sexíku sme nepostíhali, lebo som robila cez víkend, no ale uvidíme...inak čo sa týka nejakých príznakov a vecí okolo tehotenstva sa vôbec nesledujem, nechcem byť sklamaná, tiež budem testovať jedine v prípade, že by mi meškala MS, mám mať 1. alebo 2.10. ty si ako na tom? 🙂 držím palce 🙂
@mishuu
ahooojj tak to sme na tom skoro uplne rovnako. Tak snad sa nam to podari, ja zatial nic nepocitujem. Len teraz sa mi trosku zatocila hlava, ale to skor z tepla, teda aspon si myslim, aj keby som bola rada ak z niecoho ineho. 😅 Daj veriet ako si na tom. Som rada, ze som tu nasla soko totozne snazilkovanie 😀
@alia13 aj mňa potešilo, keď som si prečítala, že si na tom takmer na deň rovnako ako ja a ovuláciu si mala kedy? Ako dlho sa už snažíte o mimi?
My len druhý mesiac, začali sme v auguste , ale tam sme žiaľ prešvihli ovuláciu 😝 tento mesiac sme ju stihli.
Tiež sa cítim normálne, trošku mám lepšiu pleť ako mávam bežne pred menzesom, odkedy som vysadila HAK tak sa mi veľmi zhoršila pleť, horšie ako v puberte 😠 no a teraz je krajšia ako cez ovu, ale nepripisujem tomu nejaký význam, neviem. Prsia ma bolia, ale to vždy pre menzesom bolia.
@mishuu tak ovu som si nemerala, len podla hlienu asi viem, cca ten 15 den predpokladam, lebo sa zacal objavovat okolo mojich menin 12.9. 😵 my sme sa zacali snazit, len tento mesiac, tak nenavam tomu velku pravdepodobnost, neverim, ze by sa to hned na prvy sup podarilo, mam 31 rokov uz. Tak neviem, ale stale dufam, Snad sa NAM to obom podari aj tebe a aj mne. To by bola sranda a nakoniec sa v porodnici stretneme 😀
@mishuu
@alia13 Zienky,ak mozem,vtrem sa k Vam..ja uz sice mam jedno obrovseke stastie doma,ale vzdy som chcela mat deticky tesne po sebe,aby si rozumeli,ak kvoli vecickam,kociku,atd...takze tento mesiac sa pilne snazime..davidko sa nam podaril na prvy sup ;) ale pri druhom babatku to tak nemusi byt,to mi je jasne..ja som mala menzes 29.8,moc sa nevyznam v plodnych dnoch,ja som si len na nete podla datumu vyratala plodne dni a my sme ich dodrziavali ;) snazili sme sa 5.9,9.9,12.9,14.9..tak hadam jeden z tych pokusov sa zadari..test som si dnes robila,lebo ja som totiz velmi netrpezliva,ale nic mi neukazal,takze ostava len cakat a cakanie si sprijemnovat citanim prispevkou 🙂 drzima Vam palceky,aby Vam to vyslo..je to nadherne byt maminkou,najkrajsie 🙂

@gina1769 dakujem gina, najhorsie je zmierit sa s tym, ale myslim, ze sme to obaja prekonali, sme vyrovani s ivf, manzel je presvedceny, ze to vyjde a ja tomu tiez verim, mame za sebou 4 tazke roky, tak dufam, ze sa nam to podari a vsetko to trapenie sa strati.