Styk 3 dni pred ovuláciou a TT + Dúfam,že to bude dievčatko 😉
Ahojte,som tu medzi vami nová 🙂 Som veľmi šťastná,že po dvoch mesiacoch sa nám to na tretí mesiac podarilo 🙂))))) Prvý mesiac snažilkovania som bola úplný laik a ani som nevedela,že kedy mám plodné dni a vôbec ovuláciu.Tak som si začala merať BT každé ráno po prebudení a zapisovať hodnoty na fertilityfriend stránke,sledovať cervikálny hlien a polohu krčka maternice,prípadné bolesti pri prasknutí folikulu, a v mojom prípade citlivé bradavky na dotyk....Moja BT je pred ovu 36,6-36,8°C a po nej 37,1°C. Mám pravidelný 28DC pri ktorom mi ovu nastáva na 15DC, (lut.fáza mi trvá 13 dní),prítomnosť cervikálneho hlienu je 3-4dni pred ovu.Pohl.styk sme mali v den ovu ( večer ) a po.Ale podľa všetkého na splodenie bábätka ( aspoň u mňa ) už neskoro.A tak boli výsledky TT negatívne.No a tak som niekde čítala,že ak chceme dievča ( čo mi chceme,pretože doma už máme jedného chlapčeka ,kt. má 4 rôčky ) ,najlepší čas na jej splodenie je 2-3 dni pred ovu. Tak sme to tento mesiac vyskúšali 😀 Snažilkovali sme presne 3 dni pred ovu a to 1x a potom už nie 😅 No a čuduj sa svetu,podarilo sa 🙂)))))) Asi to aj ˝hore ˝ tak chceli 😝 teraz nám nič iné neostáva len čakať do vytúženého týždna spoznania pohlavia bábätka😀 Podľa čínskeho kalendára mi chlapček vyšiel a teraz to má byť dievčatko.Aj obrúčka na retiazke mi ˝ukázala˝,že prvé dieťa bude chlapec a druhé dievčato,tak uvidíme 😀 Ak bude chlapček,tak samozrejme aj jemu sa budeme veľmi tešiť.1. TT som si robila 8 DPO a vyšla mi druhá čiarka slabulinká,potom druhý TT na 10 DPO a už tam druhá čiarka bola oveľa tmavšia. TT má citlivosť 10mlU/ml. Tu vám posielam aj graf BTT http://www.fertilityfriend.com/home/372f8a a pridávam aj fotku TT. Prajem všetkým žienkam,kt. túžia po bábätku aby mali tiež vytúžené //. Držím vám palce 😉

@anabella_lee ahoj, ja som tiez brala HA dllllho, 9 rokov, v oktobri 2011 som vysadila, to znamena, ze teraz je to 7 mesiac, co neberiem, a asi 4 mesiace dozadu sa mi zacali prebudzat vajecniky k zivotu, mam presne v strede cyklu dost silne bolesti v podbrusku a v den OVU (potvrdene OVU testom) mam neskutocne bolesti, az sa zvyjam, tak to boli. Ale aspon viem, ze ovulujem 🙂 tym som ta chcela povzbudit, ze mozno po mesiaci aj ty budes vediet, kedy mas ovu. Ja mam inak aj pekny hlienik 2-3 dni pred OVU aj viem rozpoznat polohu krcka, treba len sledovat svoje telo 🙂
@gabinka41 ahoj, to mozno znamenalo, ze OVU si mala az 1-2 dni po tom teste, ktory mal jednu ciarku slabsiu. A hlien husty biely tiez moze znamenat pred OVU. Ja to tiez tak mam, asi 3 dni pred OVU mam kremovy hlien, a potom 2 dni pred ovu sa mi zacne robit ciry hlien, ako vajecny bielok. Test som mala 14DC pozitivny, ale testovacia ciarka bola o trosku slabsia, a 15DC bola az dokonca silnejsie ako testovacia, takze az ten 15DC bola ovu, co sa potvrdilo aj mojimi neskutocnymi bolestami vo vajecniku. Dufam, ze coskoro budeme obidve tehulky, drzim palceky 🙂
@manamani1 ahoj, k tomu sledovaniu krcku. Ja som tiez myslela, ze to nebudem vediet porovnat, ale hned druhy mesiac som vedela, ako na to. Par dni pred ovulkou sa stava ta spicka taka makka, a ked tam strcis prst, tak v strede nahmatas ako keby dierocku dovntura, to sa ti zacina otvarat 🙂 a hlavne na zaciatku cyklu ho nahmatas hned, a bliziacou sa ovulkou musis nahmatat az uplne hlboko v tebe 🙂 vyskusaj, je pekne poznat takto svoje telo 🙂
Ahojte žienky,tak nám sa to podariloooo 😵 My sme mali pohl.styk 3 dni pred ovulkou a vyšlo to 😎 15-ho mája sa nám narodilo krásnučké a zdravučké dievčatkooo 🙂 Takže už máme doma párik a braček sa jej veľmi tešííí,nevie sa jej vynadívať 😉
Ahojte,som tu medzi vami nova,potrbovala by som poradit ako splodit dievca.dakujem
@sebastian2013 Tak v tom ti asi ťažko niekto poradí - to sa totiž nedá - a rôzne "babské rady" sú a zostanú len "babskými radami" a poverami. Proste to máš vždy 50 na 50, jedine umelé oplodnenie kde si môžeš vybrať pohlavie. Žiadne "čáry-máry" na to ako splodiť chlapca alebo dievča neexistujú. 😉
ahojte 23.7 sme mali styk a z 26 na 27.7 prebehla ovu je tam nejaka sanca.aj ked ja tomu nejak neverim
@katkaholiova urcite,daj potom vediet ci sa podarilo 🙂

Nene,beru to tak,ze budu nejstastnejsi,ze budeme mit ZDRAVEmimnko,holcicka by byla jen tresnicka na dortu.Kazdopadne dekuji za podporu,hned zitra se vrhnu na vyplneni bazalni teploty do tabulky