icon

Summamed 500 v 1. trimestri

kikusq_a18
14. mar 2017

Ahojte mamičky brala z Vás niektorá Summamed 500 v 1.trimestri? Som v 8tt ale bojím sa ....Brali ste ho niektorá? A bolo všetko ok alebo ste mali nejaké komplikácie potom? Ďakujem za odpovede a pekný večer .)

janinah
14. mar 2017

nemám skúsenosť....nebrala by som....

valy
15. mar 2017

@janinah ani nevies, co jej je, ale poradis nebrat? z neliecenej choroby mozes potratit, mat nasledky aj umriet.
podla letaka sa v tehotenstve moze, ak ho odporuci lekar, ktory asi vie posudit rizika choroby a rizika lieku
http://www.medicalook.com/reviews/Sumamed.html

janulcek87
15. mar 2017

@kikusq_a18 ak odporučil lekar,pre niečo to spravil. Ak vie ze si tehotná tak urcite ti nedal atb len tak pre nic za nic. Choroba môže mať oveľa väčší vplyv na dieťa a tehotenstvo ako take,ako užívanie atb. Mam vlastnú skúsenosť,brala som antibiotika v 4 tt tehotenstva,tiez som sa bala a mam krasnu zdravu dceru.

ssurka
15. mar 2017

ja - v 13.tt, jedno balenie - zdrave dieta so skvelou imunitou, drzim palce !!!

kikusq_a18
autor
15. mar 2017

@valy - mala som teploty a bolesť hrdla , vzala mi doktorka krv a povedala že mám vysoké CRP že mi musí nasadiť tieto antibiotiká kedže na Penicilin som alergická.

kikusq_a18
autor
15. mar 2017

@janulcek87 - ďakujem pekne za povzbudenie snáď aj u nás bude všetko v poriadku 🙂

kikusq_a18
autor
15. mar 2017

@ssurka - ďakujem snáď dobre dopadneme 🙂

janinah
15. mar 2017

@valy zle čítaš...píšem,že ja by som nebrala,nič iné...a to som zdravotník.....a pri zápale hrdla už vôbec nie....

@kikusq_a18 držím prsty,nech ste obaja ok