Summamed 500 v 1. trimestri
Ahojte mamičky brala z Vás niektorá Summamed 500 v 1.trimestri? Som v 8tt ale bojím sa ....Brali ste ho niektorá? A bolo všetko ok alebo ste mali nejaké komplikácie potom? Ďakujem za odpovede a pekný večer .)
@janinah ani nevies, co jej je, ale poradis nebrat? z neliecenej choroby mozes potratit, mat nasledky aj umriet.
podla letaka sa v tehotenstve moze, ak ho odporuci lekar, ktory asi vie posudit rizika choroby a rizika lieku
http://www.medicalook.com/reviews/Sumamed.html
@kikusq_a18 ak odporučil lekar,pre niečo to spravil. Ak vie ze si tehotná tak urcite ti nedal atb len tak pre nic za nic. Choroba môže mať oveľa väčší vplyv na dieťa a tehotenstvo ako take,ako užívanie atb. Mam vlastnú skúsenosť,brala som antibiotika v 4 tt tehotenstva,tiez som sa bala a mam krasnu zdravu dceru.
ja - v 13.tt, jedno balenie - zdrave dieta so skvelou imunitou, drzim palce !!!
@valy - mala som teploty a bolesť hrdla , vzala mi doktorka krv a povedala že mám vysoké CRP že mi musí nasadiť tieto antibiotiká kedže na Penicilin som alergická.
@janulcek87 - ďakujem pekne za povzbudenie snáď aj u nás bude všetko v poriadku 🙂
@ssurka - ďakujem snáď dobre dopadneme 🙂
@valy zle čítaš...píšem,že ja by som nebrala,nič iné...a to som zdravotník.....a pri zápale hrdla už vôbec nie....
@kikusq_a18 držím prsty,nech ste obaja ok

nemám skúsenosť....nebrala by som....