Tehotenské kompresívne pančušky
Som zvedavá, či ste ich nosili v tehu, ako prevencia kŕč.žíl. Dosť je to nepohodlné...
Nosila som tiež dalo sám nato zvyknúť mala som po stehná
Treba si iba zvyknúť 🙂
kupovala som si len podkolienky - v lekárni...
mne sa začali robiť krčové žily a dosť ma boleli, nosila som tie dlhé pančuchy, až po nohavičky, ale zvykla som si. .nosila som ich aj v lete kedže ináčsa mi to zhoršovalo
Prosím Vás, pančušky ste mali na predpis a na mieru alebo z lekárne? Ak z lekárne, tak aké odporúčate? Ďakujem
Tak ja som si ich objednávala cez internet, majú zosilnené päty a špičky, celkom sa dajú, až na ten pás. Je tam taká nepríjemná sieťka, mne to dosť vadí, mala som ich len 3.krãt, stoja mi v skrini. Veľkosti nãjdeš tiež rozpísané na nete, podľa váhy a výšky.
Mne to bolo tiez dost neprijemne ale tak nosila som ich, hlavne teda tie podkolienky. Vykusaj mozno nejaku inu znacku
Ja som mala na predpis take dlhe az na stehnach...trosku sa da na to zvyknut..ale velmi nepohodlne..aspon pre mna..nosila som len na pravej nohe, na lavej som nemala...ked musis tak musis...bez toho ma velmi bolela noha..no kazdy vecer som sa tesila ako si to dam dole 😆😂
Nechala by som si predpisat...je to na mieru...s minimalnym doplatkom a pomaha to 😉
Mne robili sklerotizãciu jeden krát, sama som to chcela, nemusela som. Chcela som vyžehliť metličky, ale tak nepodarilo sa. Vtedy mi lekár odporučil komp.pančušky prvej triedy, ako preventívna do budúcna, že vraj mám sklony ku krčovým žilãm v budúcnosti. Takže predpísať mi ich nemá kto,,,sama som si objednávala cez net.
Tu som ich nasla
http://m.zdravko-eshop.sk/products/avicenum-360...
Dakujem, pozriem sa.
@katarinam85 Môžem sa opýtať tie, čo ste používali tie stehenne pančuchy. V lekárni mi povedali, že je tam taka páska a to sa prilepi o stehná a tak to drží. Neťahalo Vám to chĺpky na stehnách? Alebo ste si holili nohy? Viaceré píšete, že je to nepohodlné, treba si zvyknúť.... Vie niekto porovnať tie stehenne a klasické kompresivne tehu pančuchy? Ďakujem
@ajsha123 je tam taká ako keby gumenná páska, široká asi 5 cm (aspoň pri tých čo som mala), vôbec neťahali chĺpky, pekne držali na mieste.
Čo sa týka pohodlia, veru pohodlné to moc nie je, ale dá sa na to zvyknúť. Hlavne, že nohy, resp. žily tak nebolia. Mňa dosť bolievala hlavne pravá noha, na tej som mala nepríjemné tie žily a veľmi mi pomohli! 🙂
@ajsha123 nemám nejak chlpaté stehna, takže netahali mi
@katarinam85 ďakujem.
@luciferkax A žily ste mali pokial? Ja mám navretu na stehne odzadu a ide až hore k zadku... V tom prípade sú asi lepšie pančuchy... Lebo si neviem predstaviť, že by mi tá páska šla cez stehno... Asi ma návšteva cievnej amb.neminie...🙁

Mala som len podkolienky, zvykla som si, aj v lete som ich mala, nebola to źiadna katatrofa.