icon

Tehotenský denník

azurova99
25. aug 2021

Ahojte, chcem sa spytat, ci sa oplati robit, pripadne kupit tehotensky dennik

zooeynka
•
25. aug 2021

Za mna zbytocnost

surama
•
25. aug 2021

@azurova99 Za mna ano 🙂 Bude mat peknu pamiatku, ked raz bude velky 🙂

helcanw
•
25. aug 2021

@azurova99 ja mám knižku pre babatko, ktorého súčasťou je pár strán aj ohľadom tehotenstva, len základne info a pár spomienok, za mna fajn, samostatný by som nekupovala.

azurova99
autor
•
25. aug 2021

pri dcerke som si robila, aj teraz jej tam nieco zapisem, len som rozmyslala ci nekupit radsej

eleven234
•
25. aug 2021

Mne mama robila tak, že kúpila album a fotila ma. Písala tam aj rôzne veci. Dala tam výstrižok novín, ktorý si vraj oco čítal, kým čakal. Samozrejme v tej dobe keď som bola dieťa boli foťáky, nie také mobily ako dnes, ale fotky sa dajú aj vytlačiť v papierníctvach za vpoho ceny.

marianna_peskova
•
25. aug 2021

Zbytočné. Ale ak si typ ženy, ktorá má rada písané pamiatky, napríklad denníky, tak si ho určite kúp. Mňa najviac potešil darček v podobe albumu pre syna, kde sa mohlo po mesiacoch a neskôr po rokoch zapisovať, kedy začal chodiť, čo bola jeho obľúbená hračka a iné.

biem22
•
25. aug 2021

@azurova99 odporúčam z bonami tehotenský denník 🙂 je super, veľa miesta na písanie, na každý týždeň jedna strana, strany na zoznamy do nemocnice, na nákupy a podobne 🙂 ja si tam zapisujem všetko, ako sa cítim, ako sa mením, kedy som mala kontroly, no úplne všetko. Teším sa o pár rokov, že si to budem čítať a spomínať na to aké som mala tehotenstvo 🙂 .

zuzuliennka1
•
25. aug 2021

teraz si mi pripomenula - ja by som skor chcela spravit taku kolaz z novin z univerzitnej kniznice z dna, ked sa syn narodil 🙂 ale este stale som sa k tomu nedokopala

mmbudiakova
•
26. aug 2021

Odporúčam knihu od Lenka Kerlická - V plienkach https://v-plienkach.sk. Dala do tlače pred pár rokmi jedna Maminka. Ja od nej tú knižku mám, zapisujem informácie každý týždeň alebo mesiac ohladom mojho bábätka a o tehotenstve. Je tam veľa na písanie, dosť veľa priestoru na fotky. Kniha je pre uchovanie spomienok od tehotenstva po 1. narodenín.