Kedy vám gynekológ povedal pohlavie dieťaťa?
Dobry den, prosim Vas v ktorom tyzdni vam vedela gynekologicka povedat pohlavie dietatka? Dakujem za odpovede
V 25tyzdni som uz ja sama videla. Trochu ma to aj mrzelo lebo som chcela prekvapenie pri pôrode
@simonka40 ako ktory lekar, skuseny, co ma dobre vybavenie a naozaj sa venuje podrobnej prenatalnej diagnostike, uz po 12-tom tyzdni, ale to skor z inych znakov, ako vyslovene, ze "vidi pohlavne organy". Ja som sa to dozvedela vzdy okolo 17-20tt., pri 3 detoch, pri jednom v 14 tt., to bolo na 80% a neskor sa to potvrdilo a teraz pri poslednom, v 19tt.
ked som volala na velky screening zevraj tam uz vedia v 12-13tt (maju 3D/4D) tak uvidime. Ale kamoska mala babatko, ktore skoro cele tehu bolo otocene tak, ze nebolo nic vidno pohlavie jej potvrdili az zaciatkom 3trimestra. Alebo este je na zistenie babygen ten je uz od 10tt.
ked som volala na velky screening zevraj tam uz vedia v 12-13tt (maju 3D/4D) tak uvidime. Ale kamoska mala babatko, ktore skoro cele tehu bolo otocene tak, ze nebolo nic vidno pohlavie jej potvrdili az zaciatkom 3trimestra. Alebo este je na zistenie babygen ten je uz od 10tt.
@anonym_82c418 ahoj, a kde si si volala? lebo aj ja idem na ten prvotrimestrálny screening, budem 12+4tt, tak tiež v kútiku duše dúfam, že by som potom už mohla vedieť. 🙂 ten babygen môžeš od 10tt, ale výsledky ti nedajú skôr ako 12tt z etického hľadiska. 🙂
U mna už v 12tt-13tt pri obidvoch detoch. Povedala síce že to nevie úplne na 100% a že mi povie naisto až o mesiac na poradni ale nakoniec jej to vyšlo a bolo tak ako povedala v 12tt.

25tt 🙄