icon

Tehotenstvo + nosenie deti

2. máj 2022

Ahojte nosili ste svoje deti na rukách? Môj ma 2.5r 17kg, keď spadne alebo sa chce pomojkat zdvihnem ho na ruky. Nič ma neboli, cítim sa dobre. Len známi že čo ho prenasam a zdviham, mam si dávať pozor. Akože není som chorá, som tehotná. Som 1.trimestri

diamond007
2. máj 2022

Ano nosili.. aj v 9mes polievala krhlami 😀 atd

ailiba
2. máj 2022

Aj ja nosim toho svojho od zaciatku tehu... Teraz som v 8.mes. Je to pravdaze narocnejsie, ale ziadne problemy nemám. Ak ani ty nie, tak nevidim dovod, preco obcas maleho nedvihat. Treba byt ale trosku opatrny.

elizabet173
2. máj 2022

2,5 ročného by som už nedvíhala, môžeš si sadnúť, ak je kde a tak si ho pritúliť, alebo ho pohladiť, ale nedvíhať. Nemusí sa stať vôbec nič, ale aj môže

elis248
2. máj 2022

Aj ja som nosila, až do konca tehotenstva. Keď bol muž v robote, musela som staršieho(1r9m) dvíhať, nosiť, kúpať,... A to som bola vlastne na rizikovom. Od cca 24 tt bol drobček veľmi nízko uložený a hrozilo že sa narodí predčasne. V podstate som mala ležať, ale oddych nehrozil, proste sa nedalo. Drobček sa nakoniec narodil presne na termín.

selu11
2. máj 2022

Ahoj, áno nosila som staršiu dcéru počas celého tehotenstva. Keď som otehotnela, mala niečo cez dva roky. Veľa ľudí mi hovorilo, že by som nemala ale cítila som sa dobre, síl som na to mala tak som nevidela dôvod prečo nie.

cecilia29
2. máj 2022

Nosím 2 ročného 13 kg., vláčim vedrá, zalievam, kopem v záhradke , dojim kozy a nahanam ich po kriačinach,odsuvam nábytok...atď ...sem tam si spomeniem že som tehu - aktuálne nejaký 26tt asi 😀 bez aplikácie ani neviem

lubkamakulova
2. máj 2022

Ahojte dievčata meška mi mendzes jeden mesiac a dve dni mohla by som byt tehotna ? Mohly by ste mi poradyt 🙂

elis248
2. máj 2022

@lubkamakulova v prvom rade by bolo fajn vyskúšať tehotenský test

lubkamakulova
2. máj 2022

@elis248 ano skusila som

elis248
2. máj 2022

@lubkamakulova ďalší krok je smer gynekológia

lubkamakulova
2. máj 2022

Ano ale neviem ze či mam dobry test prosim @elis248

elis248
2. máj 2022

@lubkamakulova to je ovulačný test, nie tehotenský

lubkamakulova
2. máj 2022

Tak to neukazuje ? Nic hej @elis248

yoxinka
2. máj 2022

@lubkamakulova
Tak keď nerozoznáš tehotenský test od ovulačného, tak dúfam, že meškanie “mendzesu” v tvojom prípade spôsobila hocičo iné, len nie tehotenstvo 🤦‍♀️

lubkamakulova
2. máj 2022

Aha tak podla vas nie som tehotna ?

elis248
2. máj 2022

@lubkamakulova podľa mňa treba ísť za gynekológom

lubkamakulova
2. máj 2022

@elis248 ano ale este počka tento tižden ale za odpoved dakujem

mamamasama
3. máj 2022

Vo fitku dvíham 25kg kotúče, ktoré si nakladám na drepy a pod. Dávaj pozor na to ako dvíhaš a bude to ok. Spevni jadro a dvíhaj ho nohami. 🙂 Nosiť môžeš. Ja môjho dvojročáka nosím v nosiči.

beata_k
3. máj 2022

Az do porodu 15 kg. Zvacsa som si cupla ale stalo sa aj ze som ho dvihla. Len musis dvihat cez stehna a nie chrbticu.

dr_smajlik
3. máj 2022

Celé 2. tehotenstvo som nosila staršiu dcéru v nosiči aj na rukách. Až 9mesiac som už nevládala.v 6.som s ňou na chrbte bola na turistike.pokiaľ nemáš problémy a cítiš sa dobre,tak nevidím problém