icon

Tehotne kadernice..

strihalka
29. mar 2011

Ahoj kadernicky, ako zvladate zacatek tehotenstvi v praci?
Rada ybch vedela na co se mam pripravit....sli jste na rizikove kvuli douhemu stani, chemie a pod.?

strihalka
autor
29. mar 2011

haloo, halooo, je tu nekdo?

ikusa11
29. mar 2011

ahoj strihalka,ja som momentalne v 20tyzdni a pracujem,statie mi nevadi,neviem co by som cele tehotenstvo na PNke robila.teraz som doma druhy den,mam zapalene hrdlo a tak a doktorka ma vypisala na cely tyzden ach jaj a uz teraz sa nudiiiiim.je to moje druhe tehotenstvo,mam uz skoro 5rocnu kocku a ked som ju cakala pracovala som do zaciatku deviateho mesiaca.mala som obrovskeee brusisko(mala mala 3750g,51cm)ja som pribrala 19kg ale vladala som a citila som sa super.keby som nepracovala,asi by som pribrala 40 😲 a ty si v ktorom tyzdni?ako sa citis?
ja len dufam,ze aj toto tehotenstvo bude bezproblemove,lebo pred rokom a pol som bola na konizacii a uz aj to je take rizikovejsie,ale zatial je vsetko ok,ziadne skracovanie krcka maternice,tak dufam ,ze to aj tak ostane.

strihalka
autor
29. mar 2011

@ikusa11 ahoj, ja jeste nejsem, ale snazime se a radi bychom.
Ale vsude slysim, ze jake to maj kadernice tezke kvuli tomu stani na nohou, kamaradka nemohla delat melir, bo to neudychala.....
Me dost casto opuchnou nohy, zada boli jak cert....tak jsem chtela vedet, ze jak to maji ostatni kadernoce....

ikusa11
29. mar 2011

tak ti teda drzim palce nech sa to skoro podari a potom uvidis ako sa budes citit a podla toho sa zariadis
pekny den