Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
Ja som unavena uz z rana 😀 Ja som u doktora este nebola, pojdem asi az o 2 tyzdne, nech sa zbytocne nestresujem 🙂
to je fakt ja som išla s tým že mi mešká ale bola som v tom že mi dá len vyvolávačku a on že mimčo 😀
ahojte kocky... aj ja som mala na testiku vytuzene ciarky.. bola som na sone pred tyznom, lekar videl len zvacsenu maternicu, povedal, ze som prisla skoro... urobil mi odber krvi. Tam sa hcg potvrdilo.. na sone v pondelok videllen gestacny vak.. mam trochu stres, nemal by v 6. tyzdni vidiet viac?
no ja som si nasla dve ciarky tiez, jednu sice slebsiu ako druhu ale su tam, pobolieva ma v podbrusku... aj vas?
Ahojte, ja som bola včera na gynke a mám ísť aj zajtra lebo ešte nič nevidel...vzal mi krv na hcg, testiky sú pozitivne, tak uvidím čo povie v piatok. Mám bolesti v podbrusku a silnejšie v krížoch...tak držte palceky. Malá by som byť v 5 tt.
Ahojte 🙂 Rada by som sa pridala k vam 🙂 testiky mam od soboty pozitivne, zajtra sa este chystam spravit posledny, a niekedy bud. tyzden sa objednam k dr. 🙂 pri prvom tehu som isla az v 7. tt a uz bolo aj srdiecko 😵 tak sa mi vidi zbytocne ist skor 🙂 prajem vsetkym pohodove tehulkovanie 😉
Ahojte, ja som teraz v 7.t ....ale bola som uz u lekarky pre odber krvi aby som si potvrdila tehotenstvo nakolko uz som mala skory potrat v minulosti.... hcg uz mam vysoke 🙂...usg mam na plane az na dalsi tyzden, cize uz by malo byt vidiet ovela viac....tesim sa a zaroven sa bojim...ale moje priznaky su len bolave prsia a zacina nechutenstvo, cize uz sa zacinam citit inak
Ahojte, ja som v 7tt a uz mame aj srdiecko🙂 Mne je strasne zle od zaludka 24 hodin denne a uz som poriadne nejedla 3 dni:( Verim ze vsetko bude v poriadku. Drzte sa🙂
@asha300 ja viem, ze by sa velmi nemala, ale... ja som skor zastancom pravidla.... vsetko ale s mierou 🙂 ked si dam niecoho len trosku, tak neverim ze mi to uskodi. Ale je pravda, ze kavu si davam kazdy den a kedze chcem predist potratu... tak asi naozaj vynecham... len dnes rano som si ju nechcela dat a prespala som pol dna :D
Ja som dnes rano volala gyn., ze kedy mam prist a povedal, ze aj hned, ale neda sa mi dnes a ani zajtra. Idem v pondelok, to budem 5+4tt

ahoj ja som bola už aj na gynde a povedal mi že som v 6 týždni inak nič také nepociťujem len prsia ma bolia ale nie tak veľmi hrozne a únava no to je vec 🙂 chodím do práce a poobede na katastrofa 🙂