Tehotné od marca
Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.
ja byvam v Bytci, ale cvicim si doma. na nete je to velmi vela 🙂 Zapalim sviecku a relaxujem 🙂 ale ak chces chodit, tak toho v BA urcite najdes vela.
Ahojte babule, tak ja sem konecne dneska vyfasovala knizku nevim na co dr cekal furt.. ☹ uz asi dva tydny mi neni zle, od zacatku tehu sem zhubla 2kg, bricho mam jak minule tehu v patem mesici, nic me neboli jen sem dost unavena, zacpu nebudu ani komentovat ☹ to sem u dcerky vubec nezazila toto... jen me rozciluje ten muj dr.. ani testy zadne nevzpominal nic... holky co mate uz za sebou co se tedka od toho 12tt resi?
@inffinity Ahoj inffinity... ja som bola v 12tt na kombinovaný triple test, teda na 3D ultrazvuk a krvné testy. Momentálne som v 14 tt, zle mi tiež už nie je, no mňa jediné čo trápi je záha..večer páli ako divá 😒 Presne v 15 tt. idem znova na krvné tripple testy. A btw ja knižočku mám od 8tt., ale každý dr. je iný. Držím prsty, nech ste zdraví 🙂
Kočky, volal mi primár z gebetky, bola som na Prenascane, všetko ok a bude to chlapec....
@asha300 ahoj, u mna vsetko ok, ale tym ze nevolnosti presli, som sa bala ci je vsetko ok, ale vcera som bola uistena, ze vsetko je ako ma 🙂 tak sa tesim, vo stvrtok idem na triple testy. Jedine, co ma trapi, su nocne navstevy wc, a zapcha... a momentalne, hocico uvarim, tak to mi nevyjde... :D neviem cim to je. co ty?
@30tnicka ahoj ja tiež sa moc nevyspím už som skúšala okolo tej 18:30 prestať piť ale potom sa mi nedá zaspať od smadu ☹ tak uprednostnujem návštevy wc. Bruško mi už riadne vidno 🙂 . A 24. idem na kontrolu tak uvidím a ešte nevieš čo to bude??? A ozaj aj drobčeka cítim je to zatiaľ len také jemnučké ale úžasné 🙂
@sasa1983 Ja este neviem, co to bude 😀 Ale uz sme velmi zvedavi s priatelom. Najblizsiu poradnu mam 3.7., tak dufam, ze ak dr. spravi UZV, babatko bude tak otocene, aby bolo vidiet. Prip. si pockame na morfologicky, ktory by som mala absolvovat niekedy v polovici jula... Inak, so spankom mam dost problemy aj ja :( Budim sa velmi casto, aj chodim 2-3x na WC. A zakazdym mam take sucho v ustach, ze mam pocit, ze ked sa nenapijem, asi rovno umriem od smadu. Takze ani sa tomu neskoremu pitiu vody nebranim ;) So zaludkom som uz na tom KONECNE lepsie. Dost som obmedzila pecivo, ktore mi asi najviac robilo nakoniec zle. Zeleninu a ovocie stale nezvladam, co nie je nic moc, ale tak co uz. Obcas uz citim take jemne steklenie v bruchu (vraj by to malo byt uz babo), ale kym to nebude riadny stuchanec ci kopanec, nebudem si ista 😀
Ahojte, dlho som tu nebola tak idem písnuť 😉 Tak nám sa vďaka Bohu zatiaľ darí máme za sebou aj PN vyšetrenie a že všetko v poriadku 😵 Dokonca nám tam povedali že to bude chlapček, tak manželík celý bez seba xi... Verím, že bude nadalej všetko v poriadku. Moc sa tešíme. A ostatným " marcovkam " želám všetko dobré a veľa zdravíčka 🙂
Ahojte, tak mam dnes za sebou poradnu. Vsetko v poriadku, vysledky z krvi v poriadku. Babo som nevidela, pozeral ma zospodu, aj to bolo v poriadku. Tak som zas na urcity cas kludna. Najblizsiu poradnu mam 17.jula, bude aj sono robit, tak hadam aj pohlavie sa uz dozvieme (to budem 20tt). Planujete ist na 3D baby ?
@quirell tiez som rada, ze je vsetko v poriadku, po poradni sa clovek vzdy citi lepsie 🙂 ked vie, ze je vsetko ok. ja tiez vsetko fajn, bola som na krv na tripple testy, a poradna az o mesiac. ja na 3D neplanujem ist... pridu mi to vyhodene peniaze, ja sa tesim na pohyby a kopance, tie si budem vychutnavat 🙂
@sasa1983 Jo 🙂 Minuly tyzden som to citila prvykrat. A tento tyzden uz pomaly kazdy den. Je to take vtipne celkom, stale mam pocit akoby ma zvnutra niekto steklil a ked sa poskrabem, zopakuje sa to 😀 Baby vsak pisali, ze lekari pohyby takto skoro (15 - 16tt) vobec nepripustaju. No, podla mna to je strasne individualne, kto co, ako a kedy pohyby babatka vnima... Tiez som bola taka na vazkach na zaciatku, ale kedze sa mi to uz pravidelne opakuje, nemyslim si, ze by to bolo krutenie criev 😝 Ja som dnes bola tiez na krvi, tak snad bude vsetko ok. Uvidime na poradni. Uz sa neviem dockat 🙂

@30tnicka myslím, že je to ok, rozťahuje sa maternica, niekomu skôr, inému neskôr. Bruško ako rastie?