icon

Tehotné od marca

30tnicka
9. apr 2014

Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.

sasa1983
12. jún 2014

@30tnicka myslím, že je to ok, rozťahuje sa maternica, niekomu skôr, inému neskôr. Bruško ako rastie?

30tnicka
autor
12. jún 2014

@sasa1983 rastie, ale pomalsie. Vypuknute je, kedze ja som stihla, nemam ani 50 kg, tak vidno. Lenze cvicim, tak priberanie nie je take, aspon teda zatial. co ty?

sasa1983
12. jún 2014

@30tnicka a čo cvičíš?

30tnicka
autor
12. jún 2014

@sasa1983 zacala som s gravidjogou a pilates trosku, ja milujem pohyb a chyba mi aj teraz.

sasa1983
12. jún 2014

gravijóga? to znie fajn, musím také aj ja niečo pokukať..

30tnicka
autor
12. jún 2014

@sasa1983 tehotenska joga. ja som jogu nikdy nemusela, ale naozaj ma to teraz zacalo bavit. vyskusaj, vyborna je 🙂 a aj na psychiku hlavne 🙂

sasa1983
12. jún 2014

a kde chodíš? teda neviem, z kadiaľ si? ja z Ba

30tnicka
autor
12. jún 2014

ja byvam v Bytci, ale cvicim si doma. na nete je to velmi vela 🙂 Zapalim sviecku a relaxujem 🙂 ale ak chces chodit, tak toho v BA urcite najdes vela.

asha300
16. jún 2014

ahojte baby tak ako pokračujete a zvládate????

inffinity
16. jún 2014

Ahojte babule, tak ja sem konecne dneska vyfasovala knizku nevim na co dr cekal furt.. ☹ uz asi dva tydny mi neni zle, od zacatku tehu sem zhubla 2kg, bricho mam jak minule tehu v patem mesici, nic me neboli jen sem dost unavena, zacpu nebudu ani komentovat ☹ to sem u dcerky vubec nezazila toto... jen me rozciluje ten muj dr.. ani testy zadne nevzpominal nic... holky co mate uz za sebou co se tedka od toho 12tt resi?

jendzela
16. jún 2014

@inffinity Ahoj inffinity... ja som bola v 12tt na kombinovaný triple test, teda na 3D ultrazvuk a krvné testy. Momentálne som v 14 tt, zle mi tiež už nie je, no mňa jediné čo trápi je záha..večer páli ako divá 😒 Presne v 15 tt. idem znova na krvné tripple testy. A btw ja knižočku mám od 8tt., ale každý dr. je iný. Držím prsty, nech ste zdraví 🙂

sasa1983
17. jún 2014

Kočky, volal mi primár z gebetky, bola som na Prenascane, všetko ok a bude to chlapec....

sasa1983
17. jún 2014

genetiky...

30tnicka
autor
17. jún 2014

@asha300 ahoj, u mna vsetko ok, ale tym ze nevolnosti presli, som sa bala ci je vsetko ok, ale vcera som bola uistena, ze vsetko je ako ma 🙂 tak sa tesim, vo stvrtok idem na triple testy. Jedine, co ma trapi, su nocne navstevy wc, a zapcha... a momentalne, hocico uvarim, tak to mi nevyjde... :D neviem cim to je. co ty?

asha300
17. jún 2014

@30tnicka ahoj ja tiež sa moc nevyspím už som skúšala okolo tej 18:30 prestať piť ale potom sa mi nedá zaspať od smadu ☹ tak uprednostnujem návštevy wc. Bruško mi už riadne vidno 🙂 . A 24. idem na kontrolu tak uvidím a ešte nevieš čo to bude??? A ozaj aj drobčeka cítim je to zatiaľ len také jemnučké ale úžasné 🙂

sziwi
17. jún 2014

@sasa1983 Gratulujem k chlapcekovi. A super, ze je vsetko ok!!!

sasa1983
17. jún 2014

@sziwi Ďakujem, moja, Ty ako? Trošku by sme to tu mohli rozbehnúť...je dobré vedieť, čo sa deje okolo a môcť popísať s inými kočkami..

30tnicka
autor
17. jún 2014

@asha300 este neviem co to bude, mam len vnutorny pocit 🙂 mne sa zda ze tiez citim, ale mam pocit ze si to namyslam 🙂 mam pocit, ze mi bublaju creva od tej zapchy :D

sziwi
18. jún 2014

@sasa1983 Ja este neviem, co to bude 😀 Ale uz sme velmi zvedavi s priatelom. Najblizsiu poradnu mam 3.7., tak dufam, ze ak dr. spravi UZV, babatko bude tak otocene, aby bolo vidiet. Prip. si pockame na morfologicky, ktory by som mala absolvovat niekedy v polovici jula... Inak, so spankom mam dost problemy aj ja :( Budim sa velmi casto, aj chodim 2-3x na WC. A zakazdym mam take sucho v ustach, ze mam pocit, ze ked sa nenapijem, asi rovno umriem od smadu. Takze ani sa tomu neskoremu pitiu vody nebranim ;) So zaludkom som uz na tom KONECNE lepsie. Dost som obmedzila pecivo, ktore mi asi najviac robilo nakoniec zle. Zeleninu a ovocie stale nezvladam, co nie je nic moc, ale tak co uz. Obcas uz citim take jemne steklenie v bruchu (vraj by to malo byt uz babo), ale kym to nebude riadny stuchanec ci kopanec, nebudem si ista 😀

sasa1983
18. jún 2014

@sziwi a Ty si koľko? Ja 14 plus 4...

sziwi
18. jún 2014

@sasa1983 No, mala by som byt 15+5tt, ak sa nemylim ;)

pepka123
19. jún 2014

Ahojte, dlho som tu nebola tak idem písnuť 😉 Tak nám sa vďaka Bohu zatiaľ darí máme za sebou aj PN vyšetrenie a že všetko v poriadku 😵 Dokonca nám tam povedali že to bude chlapček, tak manželík celý bez seba xi... Verím, že bude nadalej všetko v poriadku. Moc sa tešíme. A ostatným " marcovkam " želám všetko dobré a veľa zdravíčka 🙂

quirell
19. jún 2014

Ahojte, tak mam dnes za sebou poradnu. Vsetko v poriadku, vysledky z krvi v poriadku. Babo som nevidela, pozeral ma zospodu, aj to bolo v poriadku. Tak som zas na urcity cas kludna. Najblizsiu poradnu mam 17.jula, bude aj sono robit, tak hadam aj pohlavie sa uz dozvieme (to budem 20tt). Planujete ist na 3D baby ?

sasa1983
19. jún 2014

@sziwi a to už cítiš tie bublinky? to je super.

sasa1983
19. jún 2014

@quirell som rada, že je všetko ok. 3D neviem...

30tnicka
autor
19. jún 2014

@quirell tiez som rada, ze je vsetko v poriadku, po poradni sa clovek vzdy citi lepsie 🙂 ked vie, ze je vsetko ok. ja tiez vsetko fajn, bola som na krv na tripple testy, a poradna az o mesiac. ja na 3D neplanujem ist... pridu mi to vyhodene peniaze, ja sa tesim na pohyby a kopance, tie si budem vychutnavat 🙂

sziwi
20. jún 2014

@sasa1983 Jo 🙂 Minuly tyzden som to citila prvykrat. A tento tyzden uz pomaly kazdy den. Je to take vtipne celkom, stale mam pocit akoby ma zvnutra niekto steklil a ked sa poskrabem, zopakuje sa to 😀 Baby vsak pisali, ze lekari pohyby takto skoro (15 - 16tt) vobec nepripustaju. No, podla mna to je strasne individualne, kto co, ako a kedy pohyby babatka vnima... Tiez som bola taka na vazkach na zaciatku, ale kedze sa mi to uz pravidelne opakuje, nemyslim si, ze by to bolo krutenie criev 😝 Ja som dnes bola tiez na krvi, tak snad bude vsetko ok. Uvidime na poradni. Uz sa neviem dockat 🙂

sziwi
20. jún 2014

@quirell My s priatelom zvazujeme 3D, hlavne preto, aby aj on videl babatko tak povediac nazivo 😀 Ale este nie sme na 100% rozhodnuti...

inffinity
20. jún 2014

@quirell já bych chtěla jit na 3D už jen kvůli malé, aby viděla miminko měla by zážitek..jen v Hlohovci že suma 50€, to fakt umim lepe využit ty peníze :-/ takže uvidíme, když si někde uleju tak snad pujdeme 🙂

asha300
23. jún 2014

@quirell ahoj bola si na tej kontrole???? ako ti to dopadlo ? bruško už rastie??? už vieš aj pohlavie??