icon

Tehotné od marca

30tnicka
9. apr 2014

Ahojte. MS mi meska 2 tyzdne, ciarky na teste su 🙂 Tesim sa z tehotenstva, len akosi to nejde naplno. Neustala unava, jemne nechutenstvo, bolave prsia a nechut na sex... Ktora zdiela rovnake pocity? Pekny tehulkovy den prajem.

januschka10
19. máj 2014

@quirell Ako som pisala tu vo fore, bola som tehotna netehotna. Uplne bez priznakov. Aj pred rokom to tak bolo. Od zaciatku som vedela,ze nieco nie je v poriadku. Tam to vydrzalo do 12tt. S Davidkom som bola na tom velmi zle, vela som vracala. Ale tam mi potom zistili v 24tt,ze ho prestavam vyzivovat. Ze to treba strazit,lebo jedneho dna mu zatvorim kohutik a nedostane odomna nic a bude zle. Kazde dva dni v nemocnici, v 33tt ho radsej vybrali von. Teraz uz viem,ze som mala velke stastie.

quirell
19. máj 2014

@januschka10 áno ano, písala si tu, že sa necítiš byť tehotná. ☹ Ja teraz čakám prvé dieťatko a všetko je pre mňa nové... Si to ozaj vycítila.....

pepka123
19. máj 2014

Ahojte žienky, ja mám svoju prvú poradňu 27.5 a tiež sa veľmi bojím ako to dopadne 😒 tiež to mám s tými príznakmi tak " všelijako " raz mi je zle potom zasa dobre momentálne mi je zvlaštne tak sa bojím a veľmi chcem dostať tehu knižku a nech je všetko dobré... To čakanie ma ubíja 😔

januschka10
19. máj 2014

@quirell Ja som to pri prvom nejako ani neriesila. Az pred rokom som bola taka velmi opatrna. Tento rok som to zasa vobec neriesila,lebo som verila,ze to bude ok. Otehotnela som vzdy na prvy pokus.

sasa1983
20. máj 2014

Ahoj te kočky, ak môžem jednu vlastne totálne hlúpu otázku..ak som 10+3, tak som v 11tom týždni?

jellinga
20. máj 2014

@sasa1983 Ano si v 11 tt 😉

sasa1983
20. máj 2014

@jellinga dakujem, bolo mi to zrejmé, len ma gyndoška včera poplietla. Mám ísť na screening v 12tom týždni a termín som dostala 12+2, ale potom som čítala, že ten screening sa tak robieva..

asha300
22. máj 2014

@quirell ahoj tak dens ideš na sono ku svojmu ?? ja idem za chvíľku už mám aj obavy juj bože 😖 Daj potom vedieť

quirell
22. máj 2014

@asha300 ahoj, tak ja som dopadla super, drobec velkostou zodpoveda tyzdnu tehotenstva. Vypisal mi preukaz, porobil odbery. Termin porodu mam 11.12.2014. Najblizsie idem 19.6. Sa aj zblaznim dovtedy, ze ci je vsetko ok. Ako si dopadla ty?

asha300
23. máj 2014

@quirell Ahoj tak to sa teším že si dopadla super. Ja tak isto krpec všetko ok robil si tam saltá všade ruky nohy no nebol kludný ani na chvíľku 🙂 aj srdiečko som počula no nádhera mne dal termín 3.12.2014 a na dalšiu idem 24.6. tak dúfam že to bude ok. Aj mne dal tehotenskú knižku tak sa dnes ideme domka tešiť lebo tatino robí týždnovky 😢

sziwi
23. máj 2014

Ahojte 🙂 Tak vidim, je tu burliva diskusia ;) Ja cakam tiez svoje prve mimi a uz sa konecne aj zacinam tomu tesit... Prvy trimester bol uplne hrozny :( A stale to nie je celkom ok. Ale, co by som pre mimi nevydrzala :D V utorok som bola na NT UZ a nastastie vsetko v poriadku. UZ zodpovedal tyzdnom tehotenstva, skoro uplne presne. Podla poslednej MS 11+3 a podla UZ 11+4 🙂 Ja som bola prvykrat u gyn. v 6tt, kedze mi bolo priserne zle a uz vtedy bolo vidiet pulzovanie. Potom som bola na kontrole v 9tt a ako niektore pisete, ze sa bojite, alebo ste sa bali, ci bude vsetko ok - ja tiez. Nenormalne som bola nervozna, a to az tak, ze sa mi triasli nohy, ale lekar bol super, sme sa na tom zasmiali a potom som sa upokojila a bolo to fajn. Zatial nemam stanoveny termin porodu (podla mojich vypoctov by to malo byt niekedy okolo 6.12.2014), ale uvidim na najblizsej poradni, ktoru mam 5.6.2014 - to mi snad uz lekar povie presnejsie. Tak sa drzkajte ;)

02veronika
27. máj 2014

Dobry den ja mam tiez taky problem. uz 3 tyzdne mi byva ze,prvy tezden to bolo uplne hrozne potm sa mi na dva dni polepsilo a potom to zase zacalo ale uz to bolo lepsie.samozrejme ze som si robila testy a vela.Prvy tezden 2testy vysli nie,o tyzden neskor dalsie dva testy jeden vysiel nie a druhy bol zvlastny lebo druha ciarka bola iba do polky,trety tyden to bolo minuly stvrtok 22.5.2014 som si robila zase dvatesty a vysli mi na oboch ta druha ciarka slabunka. menzes som dostala v sobotu presne na 28den. coz mi chodieval 24den,no ale nevadi.mam normalne silny akovzdy .a dnes som si robila zase test a vysiel mi ze nie. tak neviem ci mi uz z toho nesibe. ci som tehotna alebo nie. Ak ste tu niektora ktora ste mali menzes a boli ste tehotna mali ste skusenost s testom ako ja? Dakujem.Inak uz mam jedno dieta ale to prebehlo uplne normalne.nedostala som menzes a test vysiel.takze teraz neviem co si mam mysliet.

sasa1983
30. máj 2014

Ahojte kočka, dáko sme sa tu zasekli...čo máte ktorá nové? Saša

sasa1983
2. jún 2014

Tak, zase ja.. dnes screeningový USG, všetko ok, som 12+2, podľa USG 12+5...

30tnicka
autor
2. jún 2014

Tak ja budem pokracovat, snad aj niektore ine 🙂 mne bezi 14 tyzden, a zacinam mat konecne energie viac, najvacsie nevolnosti presli, a zacina viac chutit 🙂 preto som sa rozhodla trosku zacat hybat telo, nejaka ta joga, atd 🙂 ako sa mate ostatne?
@sasa1983
@asha300
@quirell
@pepka123
@januschka10

sasa1983
2. jún 2014

Ja som stále v podstate doma, už od začiatku apríla, lebo som krvácala, mala hematóm...ale už mi z toho hrabe. Bola som výnmočne v Eurovei-som z Ba..že kúpim dáke oblečko, bože des..hrozné. Čo budeme nosiť? Chcem chodiť pekne oblečená aj s bruškom..

30tnicka
autor
2. jún 2014

No ja tiez este neviem co budem nosti, najme nohavice neviem kde najdem 🙂 tricka este nepotrebujem 🙂

quirell
2. jún 2014

@sasa1983 Však toto, nič moc výber v oblečení. Trička ešte nepotrebujem, ale rifle... atď. Aby v jednom nákupnom centre bol jeden obchod s tehotenským oblečením a tam štvore nohavice..... no otraaaaas

sasa1983
2. jún 2014

my chceme do rakúska. Na jednu stranu by som chcela niečo pekné, zdá sa mi, že na nete majä krajšie veci, ale to, čo som pozerala bolo dosť drahé, šaty okolo 50-60 a neviem to vyskúšať..tak neviem. V HM majú vraj dobrý výber, ale bola som sklamaná, možno rakúske HM dá viac.

monika319
2. jún 2014

ahojte musela som sem k vam nakuknut lebo este minuli tyzden som k vam patrila. ja som o svoje babetko prisla. :(

sasa1983
2. jún 2014

@monika319 ježiš, to ma mrzí, čo sa stalo, ak sa môžem spýtat? v ktorom tt sa to stalo? Je mi to ľúto

monika319
2. jún 2014

@sasa1983 dik. zamlknuty potrat. 10tt.

sasa1983
2. jún 2014

@monika319 neviem, čo napísať, mrzí ma to..

monika319
2. jún 2014

@sasa1983 aj mne sa tazko o tom pise.

sasa1983
2. jún 2014

@monika319 skús si dať pohov od tejto stránky...

satanka1
2. jún 2014

@monika319 je mi ľúto,čo sa ti stalo. Prežila som to po Vianociach...prvé dni,týždne sú najhoršie,poriadne sa vyplač...to pomôže najviac a paradoxne mne pomohlo,ked som o tom veľa hovorila..ale nie s mužom...mám najlepšieho muž na svete,ale oni to prežívajú úplne inak..tak v sebe. Kúpila som si sošku anjelika ,aby bol akože stále tu s nami.Ak budeš chcieť o tom písať,kľudne mi napíš.

malychrustik
2. jún 2014

ahojte baby, tak patrim aj ja k vam.. som teraz v 14tom tyzdni a nesmierne sa tesime z krpca 🙂 snad bude vsetko v poriadku.. posledny tyzden mam ale raz za cas strasne bolesti v podbrusku.. take silne a ostre pichanie.. mate to aj vy? alebo mam to hned riesit s lekarkou? ja uz fakt neviem ci to je v pohode, ci nie 😒

monika319
2. jún 2014

@satanka1 dakujem. aj ja sa snazim vela o tom hovorit. cez den sa zamestnavam vsetkym moznim len aby som na to nemyslela ale najhorsie su vecere ked uz deti spia. manzel chodi do prace na 4 tyzdne a ja som vecer sama. vtedy je to najhorsie.

30tnicka
autor
3. jún 2014

@monika319 Mrzi ma, co sa ti stalo, presla som si tym tiez, viem ako to boli, ale jedine co pomoze je cas. I ked otrepana fraza. Zamestnavat sa niecim inym tiez pomoze a clovek sa s tym musi pomalicky zmierit. Drzim Ti palce, nech si silna.

monika319
3. jún 2014

@30tnicka dakujem .