Termín 28.4. a kŕče v podbrušku.
Zdravím... som v 37 tt a už by som najradšej rodila ale viem, že pre bábätko bude najlepšie počkať ale už tretí deň mám kŕče v podbrušku a cítim napätie v krížoch napína ma na vracanie pichá ma ,,z dola" akoby v krčku maternice a práve som dostala veľmi nepríjemnú hnačku, zaskočilo ma to pretože mám hemeroidy posledný mesiac a navyše užívam železo takže väčšinou mám so stolicou problémy... som dosť mladá prvorodička a prečítala som asi všetky články o tehotenstve ale zaujímali by ma názory žien, ktoré si tým už prešli takže signalizuje to, že sa blíži pôrod alebo by som sa mala niečoho obávať? ak sú to príznaky pôrodu príde skôr ako v termíne? Ďakujem za odpovede
mna prehanalo postupne asi 1-2tyzdne pred skutocnym porodom, aj na vracanie mi bolo, telo sa tak cisti, clovek sa uz ku koncu aj velmi sleduje a chce to mat za sebou. Tiez hlienova zatka moze odist to je uz celkom dobra predzvest porodu, mne odisla noc predtym ale ja som mala termin 11.6 a porodila 22.6, takze som sa ozaj nacakala este 🙂 drzim palce
@bandova777 aj mna takto prehnalo a porod prisiel az o dva tyzdne.
Už to ber proste tak, že sa blížíš k pôrodu a toto býva taký bežný predpôrodný jav. S tým ale ako podľa mňa nič nespravíš, už len vydržať do konca

Mám 3 deti a vždy ma prehnalo