Test na určenie pohlavia
Jasne, je to 50/50 🤦♀️ blbosť totálna ,a to že to niekomu vyjde je uplna nahoda
je to hovadina… Keby to fungovalo nemuseli by sme si to dávať robiť z krvi alebo čakať na utz😀😀😀 tento test je proste 50 na 50. A 2x som tehotná bola a ani soda bikarbóna mi nevyšla. V oboch prípadoch som si dala zobrať krv a hotovo 😀
Nie je to pravidlom, ale dost sa stretavam s tym, ze po 30 prve dieta je malokedy dievca a do 30 vacsinou dievca.
@domkakvet inak to aj môže byť pravda, ale poznám aj prípady, že naopak to majú. Ja som napríklad nastavená aj s mužom, že to bude dievča. Neviem prečo to tak obaja cítime. Tak som zvedavá
Človek to niekedy cíti.Pri posledom dieťati som mala taký pocit že to bude chlapec.Dr v nemecku povedala asi dievča,ale že to ešte neni presne a aj ja som videla sono ktore spravila a som zdravotnik tak som nebola s tym ista čo ona povedala, ja som tam vydela pipika..Potom som dala spravit 3d sono na Sk lebo v nemecku je to už zakazane, a hned tam bolo vydno pipíka🙊

Ja som test nekupovala, ja som robyla zo zvedavosti zo sodabikarbonou a vyšlo to pri oboch synov.So srandi v robote sme vyskúšali test kolegovým močom tiez sa zapenil a kolegine ktora tehotna nebola bola bez reakcie..sranda musí byť