Test na určenie pohlavia
Ahojte. Dnes som našla tento test. Skúšali ste niektorá? Alebo je to len blbosť. Som trochu zvedavá, ale mám pocit, že to je blbosť 😂😅

Jasne, je to 50/50 🤦♀️ blbosť totálna ,a to že to niekomu vyjde je uplna nahoda
je to hovadina… Keby to fungovalo nemuseli by sme si to dávať robiť z krvi alebo čakať na utz😀😀😀 tento test je proste 50 na 50. A 2x som tehotná bola a ani soda bikarbóna mi nevyšla. V oboch prípadoch som si dala zobrať krv a hotovo 😀
Nie je to pravidlom, ale dost sa stretavam s tym, ze po 30 prve dieta je malokedy dievca a do 30 vacsinou dievca.
@ildiko36 ako ste to robili?😂a v ktorom týždni prosím?
@domkakvet inak to aj môže byť pravda, ale poznám aj prípady, že naopak to majú. Ja som napríklad nastavená aj s mužom, že to bude dievča. Neviem prečo to tak obaja cítime. Tak som zvedavá
Po 10tt či 12tt uz sa nepamätám.
Človek to niekedy cíti.Pri posledom dieťati som mala taký pocit že to bude chlapec.Dr v nemecku povedala asi dievča,ale že to ešte neni presne a aj ja som videla sono ktore spravila a som zdravotnik tak som nebola s tym ista čo ona povedala, ja som tam vydela pipika..Potom som dala spravit 3d sono na Sk lebo v nemecku je to už zakazane, a hned tam bolo vydno pipíka🙊

Ja som test nekupovala, ja som robyla zo zvedavosti zo sodabikarbonou a vyšlo to pri oboch synov.So srandi v robote sme vyskúšali test kolegovým močom tiez sa zapenil a kolegine ktora tehotna nebola bola bez reakcie..sranda musí byť