Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
ahojte baby.citam ze ten test na urcenie pohlavia je klamstvo.a viete este o niecom ako by sa dalo zistit co to bude?
@monika92 ďakujem 🙂 to si ešte počkáme 😀
@monika92 ahoj a ako to pocitas? No mne v cinskom vysli dve dcery a mam dvoch synov 😀 3 vestice mi vyvestili nezavisle od seba dvoch synov a tretiu dceru. A podla tej krvi co sa meni kazdych 7 rokov by to teraz mala byt dcera 🙂 ak mas este daky iny system na vypocet, budem rada ak mi vypocitas. Nech je sranda 🙂 Co k tomu potrebujes?
Da sa spravit aj ten test z kri za dakych 80e... tusim od 10tt.. ja som tiez chcela skusit ten z lekatne,ale podla toho co citam su to zbytocne vyhodene lowe..
mne vyslo v tom teste dievcatko ale nakoniec to bol Marek 😀 zbytocne vyhodene peniaze

@monika92 mohla by som aj ja poprosit? manzel je 6/1979, ja som 12/1980. Uz mame dvoch chlapcov - prvy je 9/2008 a druhy 12/2010. Bolo by tretie dievcatko. A kedy? Dakujem moc za odpoved.