icon

Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?

shehzade_91
28. júl 2011

ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede

jaa112
4. mar 2013

@monika92 mohla by som aj ja poprosit? manzel je 6/1979, ja som 12/1980. Uz mame dvoch chlapcov - prvy je 9/2008 a druhy 12/2010. Bolo by tretie dievcatko. A kedy? Dakujem moc za odpoved.

saallen
4. mar 2013

@monika92 a eate neviem ci aj to potrebujes uz mam jedneho syna narodeny 1/10 dakujem

babucinka
4. mar 2013

@monika92 ahoj poslala som ti postu ale asi si to necitala. Pozries sa mi na to prosim ta pekne.

miruuska
5. mar 2013

ahojte baby.citam ze ten test na urcenie pohlavia je klamstvo.a viete este o niecom ako by sa dalo zistit co to bude?

adrikanatasa
5. mar 2013

@monika92 ďakujem 🙂 to si ešte počkáme 😀

pingu1
5. mar 2013

@misha1986 ahoj, prosim ta, ta soda ti ako sumela? men uplne malo, tak neviem ze ci to plati alebo nie

saallen
5. mar 2013

@pingu1 nos tou sodou neviem moja wja som to dnes zkusala a rano mi nesumela, ani lennaznak a potom som to len tak zkusala eate odpoledne a to uz mi sumelo, tak ti teraz neviwm co z toho plati 😀

pingu1
5. mar 2013

@saallen 😀 😀 😀 no to ano. ale neviem akou intenzitou to ma sumiet... ci ako sumeny vitamin, alebo len trosku

saallen
5. mar 2013

@pingu1 ja si myslim ze ked ti to aj trosku vysumi, tak proste sumi. Ja uz to zkusat nejdem,

lavyrle
5. mar 2013

@monika92 ahoj a ako to pocitas? No mne v cinskom vysli dve dcery a mam dvoch synov 😀 3 vestice mi vyvestili nezavisle od seba dvoch synov a tretiu dceru. A podla tej krvi co sa meni kazdych 7 rokov by to teraz mala byt dcera 🙂 ak mas este daky iny system na vypocet, budem rada ak mi vypocitas. Nech je sranda 🙂 Co k tomu potrebujes?

pingu1
5. mar 2013

@saallen ja to este vyskusam. ale to boli bublinky co su len vzduch v sode si myslim. jaaa neviiim

lavyrle
5. mar 2013

@monika92 ja som 4/1979 a muz je 5/1975 🙂

saallen
5. mar 2013

@pingu1 vsak jasne vyzkusaj, ja neviem lebo mne tym ze to vyslo raz tak raz tak, tak som z toho vobec neni mudra ☹ ,Le tak podla cinanou a aj podla krvi vychadza dievca, tak uvidime.

lavyrle
5. mar 2013

@saallen lenze podla tej krvi nestaci vediet len rok narodenia otca, matky, nie? Tam je dolezite aj pohlavie prveho dietata, nie? Aby vedela ako sa to meni

bamby78
5. mar 2013

Da sa spravit aj ten test z kri za dakych 80e... tusim od 10tt.. ja som tiez chcela skusit ten z lekatne,ale podla toho co citam su to zbytocne vyhodene lowe..

saallen
5. mar 2013

@lavyrle tu mas tabulku, ale ta kocka co to rata tady, tak ta ze to pocita inac.

saallen
5. mar 2013

@bamby78 to si myslim aj ja ze su to zbytocne vyhodene peniaze, a zase aby som platila 80 eur aby mi povedali co cakam, tak si radsej pockam na uzv 🙂

lavyrle
5. mar 2013

@saallen no tak podla tejto tabulky moj syn mala byt dcera 😉 ale je to syn a aj sa tak tvari

bamby78
5. mar 2013

@saallen vsak to,ze 80 e je dost... ved za to mam kopu veciciek alebo postielku... to si aj ja radsej pockam... ved uz za par tyzdnov to bude vidiet... vraj chlapcov vidno niekedy uz od 12tt

saallen
5. mar 2013

@lavyrle moj sym mal byt podla cinanov dievca 🙂 ,nic neni iste, napr. Podla tejto tabulky svokre vysly dve deti a stredny syn mal byt dievca podla tejto tabulkulky, no ale on sa ako dievca aj sprava 😀. Ono iste to je az kef porodime 😉

lavyrle
5. mar 2013

@saallen a pozeram, ze aj ty si septembrovka 🙂 pytala si sa na NT uzv - no mne nepovedal pohlavie a aj pri predoslych chlapcov to nevidel este ani v tom 16tt 😒 mne to vlastne povedali v 24tt na 3D

saallen
5. mar 2013

@bamby78 presne ako pises 😉 a viem ze su aj kocky, ktorym to povedali na NT uzv a aj tak to bolo. A ten ma caka vo stvrtok, tak uvidime 🙂 vsak zdravie je aj tak najdolezitejsie aj ked dievcatko by sakra potesilo 🙂

saallen
5. mar 2013

@lavyrle tak tak, septembrovka, no pri synovi som bola len na tych povinych uzv a v 20 tt ked som bola, tak to bolo tak viditelne ze aj ja s muzom spoznali ze je to chalam,lebo na nas toho svojho bimbasa tak vycapul 😀

bamby78
5. mar 2013

@saallen ani nehovor...aj ja by som neskutocne chcela dievcatko...ako jasne,ze hlavne je zdravicko,ale tajne dufam :D

saallen
5. mar 2013

@bamby78 tiez stale dufam ze bude dievca, aj mam taky vnutorny pocit ze bude, pri synovi ma instinkt nezklamal, ale ci aj tentoraz, neviem jestli si to len nenahovaral lebo tak velmi chcem 🙂uvidime 🙂

bamby78
5. mar 2013

@saallen my to mame podelene doma...ten moj sniva o chlapcovi a ja o dievcatku 🙂 tak uvidime komu sa splni sen 🙂 keby sa to dalo dako ovlyvnit,ze? 😀

saallen
5. mar 2013

@bamby78 tak to by bolo najlepsie, zial neda sa. A my uz chlapca mame, tak ny sme radi dievca 😉

hexena
5. mar 2013

mne vyslo v tom teste dievcatko ale nakoniec to bol Marek 😀 zbytocne vyhodene peniaze

bamby78
5. mar 2013

@saallen tak drzim paste,nech to je dievcatko 😉

saallen
5. mar 2013

@bamby78 dakujem, aj vam 🙂