Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@shehzade_91 Nekupujte si ho dievčatá, mne vyšiel jasne ružový, test som robila v 13stom týždni, už od 15steho týždňa mi doktorka vravela že chlapec a aj bol 🙂 Škoda peňazí
@monika92 Ak sa dá,poprosila by som aj ja. Ja 27.6'1978 ,snubenec 15.10.1990
@monika92 ahoj videla som, ze vies vypocitat pohlavie podla datumov nardenia.. Mohla by som ta aj ja poprosit, keby si mala chvilku.. dakujem kraaasne, mame s manzelom uzasnych jednovajecnych chlapcov a velmi by sme tuzili po dcerke este
manzel je 24 November 1984 a ja 20 December 1987
VELMI DAKUJEM vopred za ochotu
Ahojte. Môžem aj ja? Vidím ste tu pisali kto čo čaká. Bola by som aj ja už zvedavá 😊 vie pomôcť niekto? Ja 90,muž 87, bábätko čakáme na máj. Ďakujem
@monika92 Dobrý deň, našla som tu diskusiu Vašu, že viete vypočítať pohlavie ...Je to síce 8rokov čo ste sem písali, ale venujete sa tomu ešte? Ďakujem 😊
@berni92 ako to vypočítal vlastne ? Som z toho jeleň 😅
Neviem, ako ostatne testy, ale my sme skusali Gender Maker test a vysiel nam pravdivo. https://www.zdravieprevsetkych.sk/p/gender-make...
@shehzade_91 nefunguje to. Ja som mala v 19t.takmer ruzovu a cakam chlapca
@samantha223 ahoj a co vlastne bolo to medzi nozkami ked povedali najprv ze chlapcek a bolo to dievca..ako to vysvetlili alebo tak...diiik
@monika92 ahoj, ako robis tie vypocty? Ja som mala 20 a moj ex 28,ked som otehotnela 1.krat. Narodilo sa dievcatko. Pri druhej som otehotnela v 26ke, ex mal 35. Narodilo sa dievcatko. S druhym manzelom som mala 31 a on 43 a narodilo sa dievcatko. Teraz som otehotnela v 36ke,manzel ma 48. Este nevieme, co cakame. 😉
Aj ja by som chcela keby mi skúsila povedať čo čakám ... 🙏🙏

@monika92 ahoj ja mam 23rokov priatel 31 rok narodenia 1995ja a on 1987 mesiac február a ja januar co nam vychadza? Ake pohlavie