Testovanie glukózy v Trenčíne
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niektorá z Vás bola na vyšetrení glukózy v Trenčianskej nemocnici v laboratóriu? je to tam naozaj také prísne, že keď neprinesiete v skúmavke so sebou ranný moč, že Vás ani nevyšetria? podotýkam, že v skúmavke z lekárne. Ďalej - naozaj tam nemôže byť so mnou žiaden doprovod pri čakaní? konkrétne tie dve hodiny? prípadne nejaké postrehy a rady mi napíšte, ďakujem 🙂
Presne tak treba priniest moc ako aj na poradne a naco doprovod? Vezmi si knihu. Su tam velmi mili.
@etnatn no ja som mala knihu ale tak mi bolo na grc ze som ju ani neotvorila...cely cas som sa sustredila aby som sa nepovracala 😂
@bobulazelena Ďakujem pekne za odpoveď 🙂 mám ešte nejaké tie týždne čas, ale chcela som mať prehlad. Čo sa týka toho doprovodu, to ma zaujímalo preto, lebo dochádzam zo vzdialenosti viac ako 100km a vezie ma môj priateľ na poradne do Trenčína. Takže ma povezie aj na toto vyšetrenie, tak budem musieť porozmýšľať kde ma počká 🙂
@etnatn Ďakujem za odpoveď. Na ten doprovod som odpovedala vyššie. Určite si niečo zoberiem a nejako to tam vydržím 🙂 Hlavne, že sú teda milí 🙂
@katarina1210 ahaaa...no ved akus im zavolat. Ked im povies dovod, mozno im to vadit nebude...ved co. Zas jeden clovek sa tam hadam zmesti.
@bobulazelena priateľ, že v tom nevidí problém, že sa prevezie zatiaľ niekam do obchodov a bude vyberať veci pre bábätko 🙂 on je strašne zlatý v tomto, bude to dobrý tatino 🙂 a už aj je dobrý partner 10 rokov :D
@etnatn ďakujem za ochotu, ale budem sama čakať 🙂 ako som písala vyššie priateľ sa zatiaľ zabaví v obchodoch, kde popozerá niečo pre miminko 🙂 a potom príde po dvoch hodinách pre mňa 🙂 a je ešte dosť času, žiadanku dostanem až niekedy medzi sviatkami, takže idem až po novom roku 🙂 takže sa budem na konci roka objednávať a už si všetko zistím sama, ale určite budem čakať sama, nebudeme tam zaberať miesto, určite tam chodí veľa ľudí 🙂
@katarina1210 a tak dobre ste to vybavili...ved dve hodky nie je az tak hrozne vela. 🙂
Drzim oalce nech vysetrenie zvladnes v pohode a najma nech mas dobre vysledky ✊✊✊
@bobulazelena ďakujem za prianie 🙂 verím v to, že bude všetko ok 🙂 taktiež nech máš všetko ok a v poriadku 🙂 a nech je bábätko zdravučké 🙂
@katarina1210
@bobulazelena
@etnatn
Žienky viem že toto je už stará diskusia, ale nepamätáte si prosím či ste si museli vopred kúpiť glukózu v lekárni pred tým než ste išli na test?

@katarina1210 ja som bola...moc som doniesla normalne v skumavke a ani ma nenapadlo brat si doprovod...je tam malo miesta a okrem tych co isli na test ( bolo nas cca 5 alebo 6) by sa tam aj tak nikto nezmestil. Musis ost na lacno a vlastne poslednych 12 hodin predtym nic nejest. A den predtym nejedz sladke. A nemozes jest cely cas co ram si a ani ny si nemala chodit...
Je to hnusne ...ale tak s tym nic nenarobis. 🙂