Ukázal by test tehotenstvo na 13 deň od snaženia?
Dobry deň prajem.chcela som sa spýtať, či test ukazuje už 13ty deň od toho, ako sa nám to stalo? Ďakujem 😊😉
@ikonica hej hej ja to tak beriem, no nám sa to stalo cez menzes a omylom tak preto sa pýtam lebo si ho chcem spravit. Ci nieje ešte priskoro
@natalkam123 väčšinou testy ukazujú po tých 5 dní a viac, je ale lepšie asi počkať dlhšie aby bol výsledok presnejší 🙂 Kľudne si môžeš a uvidíš, ak by bola čiarka ale slabá počkaj a za cca 5 dní urob zase 🙂
Mne napríklad test ukázal až po 6tich týždňoch. Pred tým som si robila a nič ale príznaky sa stupňovali 😊 Až na 6ty týždeň mi ukázalo slabé dve paličky a o týždeň som išla k Dr na sono a už tam bolo krásne vidno plod a ako bije srdiečko 😊
@flora2511 na mňa sa nalepili skoro všetky. Zo začiatku som chodila častejšie cikať a v ústach som cítila strašnú chuť železa. Naliali sa mi prsníky a na dotyk boli strašne citlivé. Omáčky som nemohla ani cítiť. Naťahovalo ma strašne. Potom sa mi dosť často cez deň točila hlava a posledné tri týždne ako som zistila, že som v tom, som cez deň len spala a ranné nevoľnosti, vracania, návaly tepla to u mňa trvalo až do konca 4 tého mesiaca. 😊
Cize mali ste nechraneny sex cez ms a ty si myslis ze si mozno tehotna? Je to malo pravdepodobne aj ked nie nemozne... Na zaklade coho si myslis, ze by si mohla byt tehu?

Zalezi aka bola konstelacia hviezd 🙂 ale hlavne ci vtedy bola ovula... Nie kazde "stalo sa" vedie k otehotneniu...