icon

Ukázal by test tehotenstvo na 13 deň od snaženia?

natalkam123
7. máj 2019

Dobry deň prajem.chcela som sa spýtať, či test ukazuje už 13ty deň od toho, ako sa nám to stalo? Ďakujem 😊😉

ikonica
7. máj 2019

Zalezi aka bola konstelacia hviezd 🙂 ale hlavne ci vtedy bola ovula... Nie kazde "stalo sa" vedie k otehotneniu...

flora2511
7. máj 2019

@natalkam123 už by mohol 🙂 je to individualne.

natalkam123
autor
7. máj 2019

@ikonica hej hej ja to tak beriem, no nám sa to stalo cez menzes a omylom tak preto sa pýtam lebo si ho chcem spravit. Ci nieje ešte priskoro

anitka63
7. máj 2019

@natalkam123 väčšinou testy ukazujú po tých 5 dní a viac, je ale lepšie asi počkať dlhšie aby bol výsledok presnejší 🙂 Kľudne si môžeš a uvidíš, ak by bola čiarka ale slabá počkaj a za cca 5 dní urob zase 🙂

sindla
7. máj 2019

Mne napríklad test ukázal až po 6tich týždňoch. Pred tým som si robila a nič ale príznaky sa stupňovali 😊 Až na 6ty týždeň mi ukázalo slabé dve paličky a o týždeň som išla k Dr na sono a už tam bolo krásne vidno plod a ako bije srdiečko 😊

flora2511
7. máj 2019

@sindla sme si mala príznaky od začiatku a aké sa začali postupne pridávať?

sindla
7. máj 2019

@flora2511 na mňa sa nalepili skoro všetky. Zo začiatku som chodila častejšie cikať a v ústach som cítila strašnú chuť železa. Naliali sa mi prsníky a na dotyk boli strašne citlivé. Omáčky som nemohla ani cítiť. Naťahovalo ma strašne. Potom sa mi dosť často cez deň točila hlava a posledné tri týždne ako som zistila, že som v tom, som cez deň len spala a ranné nevoľnosti, vracania, návaly tepla to u mňa trvalo až do konca 4 tého mesiaca. 😊

ikonica
7. máj 2019

Cize mali ste nechraneny sex cez ms a ty si myslis ze si mozno tehotna? Je to malo pravdepodobne aj ked nie nemozne... Na zaklade coho si myslis, ze by si mohla byt tehu?

ladybug138
8. máj 2019

Ahoj, mne ukázal slabého ducha na 12 deň po styku, takže môže 🙂

chcemradu
10. máj 2019

Je rozdiel test robit 12 dni po styku, a ine po ovulacii.

natalkam123
autor
11. máj 2019

@ikonica mala boľavé bradavky a biely výtok úplne vodovy..