Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark
morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:
Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
@anuskaaprazko diky uz som sa☺a dlho sa caka na termin?maju dovolenku do 15.8 a ja chcem termin okolk 20.9.
@ciernypes ja som sa objednavala cca pred tyzdnom a dali mi termin na 13.9.
@anuskaaprazko ok to sa da .
@ciernypes ten uzv sa robi medzi 20. a 22. tt ja budem uz v 22. ked tam pojdem
@anuskaaprazko aha cize ak mi to nedaju do konca septembra.tak tam ani nemusim ist?
@ciernypes oni ti povedia. Napis im aky mas TP a oni ti daju termin, neboj 🙂
@anuskaaprazko ok uz som im napisala v tom zmysle.ze budem v 20tt.tak ten september a dakujem☺
Baby aj ja som dostala tuto info:
Cenník nadštandardných služieb pre klientov ProCare
-----------------------------------------------------------------------
1. S doporučením (výmenným lístkom):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: = 0,- Euro morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 52,- = 52,- Euro
Som klientka Procare, gynekologa mam mimo Procare a vymenny listok mam. Mam tomu rozumiet tak ze vlastne cele vysetrenie je 2D a az za priplatok 52 Eur by bol 3D?
Dakujem za objasnenie 🙂
mne poslala sestricka MUDr. Holana tento cennik (pred cca 2 tyzdnami)
Cenník nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie
1. S doporučením (výmenným lístkom):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: hradené zdravotnou poisťovňou
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 52 ,- Euro
2. Bez doporučenia (bez výmenného lístka):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: 68 ,- Euro
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 95 ,- Euro
Sonografická 3/D snímka (na želanie): 7,- euro
Nakoľko gynekológa máte mimo zariadenia spol. ProCare, k vyšetreniu v prenatálnej ambulancii
u MUDr. Holáňa je nutné zakúpenie klientskej karty o cene ktorej je možné sa informovať v
klientskom centre spoločnosti ProCare - infolinka spol. ProCare: 0907 888 999
klientska karta stoji 33 euro- tak mi povedala zenska na tej infolinke ProCare
nerozumiem tvojmu komentu, mas tam predsa uvedenu cenu za morfologiu 2D a potom cenu za morfologiu 3D/4D.
morfologicky ultrazvuk sa robi standardne v 2D, preto ak ti nan da gynekolog ziadanku to budes mat hradene zo zdravotneho poistenia, akurat musis zaplatit tu klientsku kartu 33 euro...
@michi200 aha, no uvidím, ak nie tak počkám kým odpíše 🙂, dakujem
@michi200 včera večer odpísala tak sa teším 🙂

@ciernypes to je sestricka Holanova