icon

Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark

veriaca
16. jan 2014

morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:

Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):

S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur

Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur

USG Foto 7Eur

zabinkalenka
23. máj 2014

Babyyy, dnes som absolvovala ten utz a som uplne v siedmom nebi! 😵
Cele vysetrenie nemalo chybu, poriadne popozeral babenko, vsetko komentoval, prepinal 2D/3D, uzasny zazitok! A budeme mat dievcatko 🙂 taaak velmi sa tesim!

zabinkalenka
24. máj 2014

@bradik ahoj, kedy ste platili? Ja som bola na vysetreni vcera, po skonceni som cakala na to, ze budem platit, ale on mi len podal vysledky a fotocky a ze to je vsetko.. Pride mi nejaka faktura, alebo ako to funguje? Nie som pacientom procare, takze som ratala s cenou podla mailu od sestricky pri objednani sa, ale nik odo mna € nepytal. Dakujem

elly111
24. máj 2014

@zabinkalenka platí sa pri odchode na chodbe vo vstupe, na recepcii 🙂

majka99999
24. máj 2014

@1denisa1 dufam, ze ti odpisali, musis na prispevok odpovedat, inac neviem, ze pises mne.

1denisa1
24. máj 2014

@majka99999 ano ano odpisali a uz mam aj termin ...

bradik
24. máj 2014

@zabinkalenka Tak to si super obisla 🙂 . My me platili na recepcii, mozno sa uz na 2D s listockom od gynekologa neplati.... Ale boli ste spokojni nie? Dufam, ze je vsetko v poriadku

majka99999
24. máj 2014

@1denisa1 super, tak nech ti povedia len dobre spravy. Mna to caka 12.6. 🙂

1denisa1
25. máj 2014

@majka99999 držim päste aj tebe , same dobre spravy prajem !!!

zabinkalenka
25. máj 2014

@elly111
@bradik neratam s tym, ze by si zabudli vypytat peniaze, takze cakam fakturu domov 🙂 to by bolo prilis super, keby som mala take skvele vysetrenie este aj zadara ;)

monikey
13. jún 2014

babule my idem s manzeolm 19.6, a uz sa nemozem dockať ideme na morfo aj ostatne skrz pozitivny skrining .....ale nad tym ani nerozmyslam 🙂 co som citala prave tu ako tieto testy chodia skreslene ,...... uz sa neviem dočkat 😉 🙂 😉

basha070
14. jún 2014

@monikey ahoj a ides k Dr Holanovi? Ja som tiez mala poz.screening, ale povedali mi to az v 20tt, co je hoodne neskro. Mam ist na amnio (V stredu, ) ale pred tym by som chcela morfo, ktore mi nerobili. O kolko ti dali termin? Ja som uplne na nervy, asi ma nikyo tak narychlo nezoberie..

lubicaziv
14. jún 2014

@basha070 si z Ba ? Na amnio ides kam ?

basha070
15. jún 2014

@lubicaziv ahojano, z BA, idem do železničnej nemocnice.

lubicaziv
17. jún 2014

@basha070 ja som bola na Kramároch. . No des.. ako tá nemocnica

basha070
18. jún 2014

@lubicaziv jo musim povedat ze so, bola milo prekvapena zo zeleznicnej nemocnice, ciste, vynovene izby, bolo to celkom ine ako inde.

monikey
20. jún 2014

@basha070 ahoj bol som v 21 tyž a bola som u doktora holana je to super uZASTNY CLOVEK PRIJEMNY vsetko vysvetli prečo aj ten skrinig pride pozitivny ........... všetko nam dopadlo na vybornu a cakame krasne diecatko uzastny pocit urcite chod k nemu ked sa bude dať 🙂

lubinkas
21. jún 2014

Ahojte, prosim vas, viete mi povedat, ci pan doktor Holan robi este stale prenatalnu diagnostiku v Pro Care? Snazila som sa ho najst na ich stranke ale tam uz vobec nefiguruje. Dakujem pekne za odpoved.

evinkah
21. jún 2014

MUDr. Holan robi v Pro Care v OC Central, na Metodovej/Jelacicovej ul. 🙂 vrelo odporucam, my sme mali morfologicky uzv teraz v maji a boli sme spokojni.

lubinkas
21. jún 2014

@evinkah Ja som unho bola ked sme cakali dcerku a bola som maximalne spokoja, preto hladam nanho kontakt. Ale na stranke Pro Care sa mi nepodarilo ziaden najst☹, asi neviem hladat🙂, ale medzi ordinujucimi lekarmi nefiguruje. Preto som sa pytala, ci tam este stale pracuje, Staci zavolat na infolinku procare? Nevies mi nahodou poradit? Dakujem

evinkah
21. jún 2014

Ahoj, mozes volat, ale aj tak sa treba objednat (s predstihom, ja som sa objednala uz v 13.tt) mailom na: fliegova.anna@procare.sk. Ona Ti odpise a vyziada si potrebne informacie.

lubinkas
21. jún 2014

@evinkah To mi je jasne ze s predstihom, preto si info zistujem uz teraz🙂. Dakujem krasne

kamilkax
4. júl 2014

Ahojte,prave som sa objednavala na 17.7. a cennoik mi poslala sestricka takyto:
Klienti ProCare
Čo sa týka ceny vyšetrenia:

S doporučením (výmenným lístkom): morfologia (orgánova diagnostika) 2D : 0Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 52Eur

Bez doporučenia (bez výmenného lístka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 68Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 95Eur

USG Foto 7Eur

marylyn126
30. aug 2014

@kamilkax to je len pre klientov pro care alebo pre vsetkych? 🙂

kamilkax
30. aug 2014

@marylyn126 myslim ze to su ceny pre vsetkych.skus tej sestricke napisat...kontakt na nu som uz pisala.

kamilkax
30. aug 2014

@marylyn126 tu je kontakt na sestricku koncolova.daniela@procare.sk

marylyn126
31. aug 2014

@kamilkax dakujem 🙂

besnota
10. sep 2014

Nemate iny kontakt ako ten mail na koncolovu? Chcem ist k tomu holanovi na morfo. Vracia sa mi to ako neplatna adresa
Dakujem

@kamilkax
@lubinkas
@evinkah
@monikey
@majka99999
@zabinkalenka

evinkah
10. sep 2014

@besnota Ahoj, ja som sa objednavala na fliegova.anna@procare.sk

majka99999
10. sep 2014

@marylyn126 zadarmo je morfo len pre Pro Care klientov, inac 29 eur.

@besnota skus tu staru adresu fliegova.anna@procare.sk, mozno uz nie je PN, takze uz ju ta druha nezastupuje.

marylyn126
11. sep 2014

@majka99999 dakujem Majka, uz som to zistila. 🙂 ale tak radsej dat 30 eur odbornikovi ako 10 eur alebo zadarmo fuserovi 🙂

@besnota aktualna adresa na objednavanie je vargova.anita@procare.sk. No objednaju ta tak najskor o 4-5 tyzdnov (vlastna skusenost).