Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark
morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:
Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
@bradik ahoj, kedy ste platili? Ja som bola na vysetreni vcera, po skonceni som cakala na to, ze budem platit, ale on mi len podal vysledky a fotocky a ze to je vsetko.. Pride mi nejaka faktura, alebo ako to funguje? Nie som pacientom procare, takze som ratala s cenou podla mailu od sestricky pri objednani sa, ale nik odo mna € nepytal. Dakujem
@zabinkalenka platí sa pri odchode na chodbe vo vstupe, na recepcii 🙂
@1denisa1 dufam, ze ti odpisali, musis na prispevok odpovedat, inac neviem, ze pises mne.
@majka99999 ano ano odpisali a uz mam aj termin ...
@zabinkalenka Tak to si super obisla 🙂 . My me platili na recepcii, mozno sa uz na 2D s listockom od gynekologa neplati.... Ale boli ste spokojni nie? Dufam, ze je vsetko v poriadku
@1denisa1 super, tak nech ti povedia len dobre spravy. Mna to caka 12.6. 🙂
@majka99999 držim päste aj tebe , same dobre spravy prajem !!!
babule my idem s manzeolm 19.6, a uz sa nemozem dockať ideme na morfo aj ostatne skrz pozitivny skrining .....ale nad tym ani nerozmyslam 🙂 co som citala prave tu ako tieto testy chodia skreslene ,...... uz sa neviem dočkat 😉 🙂 😉
@monikey ahoj a ides k Dr Holanovi? Ja som tiez mala poz.screening, ale povedali mi to az v 20tt, co je hoodne neskro. Mam ist na amnio (V stredu, ) ale pred tym by som chcela morfo, ktore mi nerobili. O kolko ti dali termin? Ja som uplne na nervy, asi ma nikyo tak narychlo nezoberie..
Ahojte, prosim vas, viete mi povedat, ci pan doktor Holan robi este stale prenatalnu diagnostiku v Pro Care? Snazila som sa ho najst na ich stranke ale tam uz vobec nefiguruje. Dakujem pekne za odpoved.
MUDr. Holan robi v Pro Care v OC Central, na Metodovej/Jelacicovej ul. 🙂 vrelo odporucam, my sme mali morfologicky uzv teraz v maji a boli sme spokojni.
@evinkah Ja som unho bola ked sme cakali dcerku a bola som maximalne spokoja, preto hladam nanho kontakt. Ale na stranke Pro Care sa mi nepodarilo ziaden najst☹, asi neviem hladat🙂, ale medzi ordinujucimi lekarmi nefiguruje. Preto som sa pytala, ci tam este stale pracuje, Staci zavolat na infolinku procare? Nevies mi nahodou poradit? Dakujem
Ahoj, mozes volat, ale aj tak sa treba objednat (s predstihom, ja som sa objednala uz v 13.tt) mailom na: fliegova.anna@procare.sk. Ona Ti odpise a vyziada si potrebne informacie.
Ahojte,prave som sa objednavala na 17.7. a cennoik mi poslala sestricka takyto:
Klienti ProCare
Čo sa týka ceny vyšetrenia:
S doporučením (výmenným lístkom): morfologia (orgánova diagnostika) 2D : 0Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 52Eur
Bez doporučenia (bez výmenného lístka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 68Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 95Eur
USG Foto 7Eur
@kamilkax to je len pre klientov pro care alebo pre vsetkych? 🙂
@marylyn126 myslim ze to su ceny pre vsetkych.skus tej sestricke napisat...kontakt na nu som uz pisala.
@marylyn126 tu je kontakt na sestricku koncolova.daniela@procare.sk
@kamilkax dakujem 🙂
Nemate iny kontakt ako ten mail na koncolovu? Chcem ist k tomu holanovi na morfo. Vracia sa mi to ako neplatna adresa
Dakujem
@besnota Ahoj, ja som sa objednavala na fliegova.anna@procare.sk
@marylyn126 zadarmo je morfo len pre Pro Care klientov, inac 29 eur.
@besnota skus tu staru adresu fliegova.anna@procare.sk, mozno uz nie je PN, takze uz ju ta druha nezastupuje.
@majka99999 dakujem Majka, uz som to zistila. 🙂 ale tak radsej dat 30 eur odbornikovi ako 10 eur alebo zadarmo fuserovi 🙂
@besnota aktualna adresa na objednavanie je vargova.anita@procare.sk. No objednaju ta tak najskor o 4-5 tyzdnov (vlastna skusenost).

Babyyy, dnes som absolvovala ten utz a som uplne v siedmom nebi! 😵
Cele vysetrenie nemalo chybu, poriadne popozeral babenko, vsetko komentoval, prepinal 2D/3D, uzasny zazitok! A budeme mat dievcatko 🙂 taaak velmi sa tesim!