Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark
morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:
Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
Ahojte neviete mi poradit nejaky aktualny kontakt na Dr. Holana ako sa k nemu objednam. Dakujem 🙂 🙂
Email na sestričku by mal byť tothova.zuzana@procare.sk Ja som tam pisala vcera, ale este nemam odpoveď
@14janula14
@madeleine55555 ahoj, ja som tiez pisala vcera a tiez este nemam odpoved...ked ti odpisu, das mi prosim vediet, aby som aspon vedela, ci pracuju? dakujem
@lulutsija mne sa tiez ozvala. Idem zajtra rano.
@14janula14 Zavolaj si do procare na infolinku, tam ta objednaju
Ahojte takze mail tothova.zuzana@procare.sk plati. Ja som rano pisala a vecer sa mi ozvala.
@14janula14 super. Hlavne, nech je vsetko ok.
ahojte zajtra idem na morfologiu, ale moj gynekolog mi nedal vymenny listok. nechapem preco... neviete poradit? nemienim platit o 50 eur viac. chodim do procare k hruzikovi. nemate jeho ordinacne hodiny na zajtra prosim?
Kocky nemate nahodou cislo na sestricku dr. holana? potrebujem sa objednat a neviem sa k cislu dopatrat... dakujem pekne
@slniecko3108 k nim sa da objednať len mailom. Pozri príspevky vyššie. Napis jej co potrebuješ, kontakt na seba a ona ti odpíše alebo zavolá...
@madeleine55555 super velmi pekne dakujem.... uz to je davno co som sa objednavala... 😀
Ahojte ja som objednana na pondelok tak potom vam napisem ako to dopadlo 🙂
Kocky a este otazocka. Kedy ste sa objednavali? V ktorom tyzdni? Ja si to uz nepamatam. Tomu je 5 rokov a odvtedy sa toho zmenilo vela urcite. Aka je cakacia doba... dakujem
@slniecko3108 ja som cakala 5 tyzdnov, skor ti termin nedaju, tak si to vyrataj tak, aby si v tom 20tt isla, cize v 14tt sa objednaj
@slniecko3108 ahoj. Ja som sa objednávala cez mail tothova.zuzana@procare.sk 8.4. Odpovedala mi 13.4. a ponúkla mi termín na 19.5. (budem akurát na konci 22tt)
@lulutsija no ja si pamatam ze som bola aj v 12.tyzdny. a potom aj v 20tt. Kedze sme mali s prvym babom problem tak aby sa predislo vsetkemu. Nevadi ja napisem mail . Ved odpisu.
@slniecko3108 no zalezi kedy ta posle aj tvoj gynekolog...teraz si v ktorom tt? Viem ze sa chodi v 20tt a pripadne v 30tt (niektore), v 12tt to pocujem prvykrat.
@mojaniku to je mail na sestricku?
@lulutsija hovorim ze ja som pred 5 rokmi bola aj v 12. Ale odvtedy sa toho vela zmenilo urcite.teraz som v 5.tt. tak radsej sa dopredu informujem.zalezi asi aj od toho preco ides.
@slniecko3108 je to buď sestrička alebo recepčná, cez ktorú sa objednáva. Aj na infolinke Procare ti povedia, že ak sa chceš objednať k Holáňovi, musíš jedine cez ňu 😉
@mojaniku super velmi pekne dakujem.
ahojte, neviete, či stále platí ten mail tothova.zuzana@procare.sk ak sa chcem objednať k mudr. holáňovi? ďakujem 🙂
@lele7 ja som sa objednavala a objednala ma o 7 tyzdnov... som skoro odpadla...
@slniecko3108 to fakt?? ja som tam pisala dnes, zatiaľ nemám odpoved, ale dúfala som, že v priebehu najblizsich 2-3 týždňov to stihnem... :-/

No fakt 10€ ale pisem ze v roku 2012 ale myslim ze aj ked zdrazeli tak urcits nie tolko. Kamoska sa tam chysta tak mi potom povie kolko platila.