Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark
morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:
Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
@myshka112 Dufam, ze stihnes. Stoji to za to. Ja som bola u neho asi tak v 21.tyzdni. Tusim sa da chodit do 23.tyzdna, ak sa nemylim. Keby si aj teraz nestihla, oplati sa k nemu ist aj na dolezity ultrazvuk ohladom prietokov, ktory sa robi v nejakom 30 tyzdni. Ja som bola u neho na oboch ultrazvukoch. Ja som odmietla amniocentezu kvoli riziku potratu a MUDr. Holan ma velmi upokojil a ukludnil aj ked povedal, ze amniocentezu to nenahradi ale uistil ma ze dietatko je na 90% zdrave, co ma upokojilo.
Viete mi prosím poradiť ako by som sa k nemu objednala? Nikde neviem nájsť kontakt alebo som slepá ;) Ďakujem pekne 🙂)
@selllene alebo zavolat do procare na recepciu. Oni daju kontakt
@veriaca Dobry vecer ja by som sa len chcela opytat ze ako sa da objednat u pana doktora Holana na podrobnejsi ultrazvuk dietatka ci nema nejaky problem alebo nejaku vadu Dakujem za odpoved a pekny zvysok dna prajem
@martina1711 Treba zavolat do Procare alebo napisat na tothova.zuzana@procare.sk. Objednava sa do 24 tyzdna. Treba sa objednat mesiac dopredu kvoli plnym terminom. Potom sa robieva este jeden taky ultrazvuk kvoli prietokom v cca 35 tyzdni. Treba mat vymenny listok od gynekologa kvoli mensej cene.
@karinuska22 dakujem velmi pekne za odpoved
dievcence som objednana na 21.1.2016 Holanovy neviete kolko trva ultrazuk prenantalny myslim minut🙂 idem tam 21 tt .Este sa spytam bude vediet pohlavie v 21 tt dakujem za kazdu odpoved 🙂
@step13 treba si tak hodinku rezervovat. ca polhodinu trva ultrazvuk, plus papierovacky a pripadne cakanie par minut. ak bude babatko dobre otocene, bude vediet aj pohlavie povedat. ale s velkou pravdepodobnostou ti povie, lebo Holan riadne postucha do brucha, ked sa nechce babatko otacat. pripadne si daj nieco riadne sladke pred tym ultrazvukom, aby sa trochu pootacalo babo. ja som inak bola v 24tt aj 30tt a my sme pre zmenu nemali ziadnu dobru 3D foto tvaricky, lebo si ju stale schovavala. aj ked stuchal do brucha 🙂 ale kvoli tomu sme tam nesli, takze nevadi. drzim palce, nech je vsetko ok.
@andisko jej dakujem pozeram ,ze ty to mas zapar 🙂🙂 nech ti vsetko dopadne skvele prajem 🙂
No my sme uz boli v Martine ale mimi na nechcelo dat ani zmerat bola som 4x vonku kde som sa prechad🙂ala a 4x dnu 🙂 teras chcem ist sem teda lekar ma poslal 🙂 preto sa uistujem ze kolko to cca bude trvat 🙂 este sa spytam nevies ci dnu moze ist mm a dcerka ta ma 3 r Dakujem moc
@step13 ahoj prosim ta ako si tam objednala???dlho si cakala na termin???
Ja som pisala na ten mail dnes,cisla su vypnute asi maju este dovolenky 😊uvidime 😊
@janka8150 Volala si aj na toto cislo 0907 888 999 do Procare?
@karinuska22 ano ale vypnute su vsetky....
@step13 neviem potom lebo mne stale vcera v telefone hovoril opreator ze su docastne vypnuty mozno tam mali chybu aj.ale pisala som na hore uvedeny mali tak dufam ze je dobry tothova.zuzana@procare.sk
Uz som napisala 😊vsetko okrem rodneho cisla tak dufam ze ano ak dozajtra neodpovie zavolam tam 😊dakujem pekne
Ok ozvem sa urcite 😉
No tak som volala,ze maju pracovat.na mail mi neodpisuju tak uvidime 😊
@janka8150 prosim ta, kedy si im pisala? a uz ti odpisali? tiez cakam kedy sa mi ozvu :D
@valentinka08 pisala som im 4.1.2016 nie este nie.potom som preposielala mail 7.1.a nic.ja som sa uz objednala do ineho centra.vsetci maju cakacky 3tyzdne tak preto.
@janka8150
@valentinka08 Ahojte, prosím vás, už vám niekto odpísal? Lebo aj ja som písala a stále nič...
@sonikca pisala som im 8.1., odpisali 12.1. s tym, ze volny termin maju 2.2.
@valentinka08 Ďakujem. Tak budem čakať 🙂

ja som sa tiež deň objednala na 21 tt, a aktuálna cena morfo ultrazvuku s vymennym listkom je 0 Eur ale plati sa za klientsku kartu Procare 35 Eur a to je v podstate to jedine, čo sa plati... podla mna super