Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark
morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:
Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):
S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur
Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur
USG Foto 7Eur
inak, tych 33 eur by vobec nemali pýtat, ak ma niekto vymenny listok. kvoli vyberaniu takycho poplatkov uz dostali aj pokutu a ,preskolili personal´, aby uz taketo poplatky nevyberal...
viac tu:
http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/383675-ak-p...
@mys1ienka to som zvedava, alebo zvysia ine poplatky... Viem, ze u holana sa neplati 89€, ale 33€ a daju si to ako nejaky servisny poplatok... U svojho gynekolga som platila tiez 30€ sa vstupne, ale uz nic dalej neplatim a ultrazvuk mi robi pri kazdej navsteve aj fotku mi da zadarmo 😉 viem, ze niektory gynekologovia robia ultrazuk len 3x pocas celeho tehu a este aj za fotky si musia zaplatit... aby si aj pro care nezaviedli taky nejaky poplatok...
@dida99 Co sa tyka toho poplatku 33 eur, na Tvojom mieste by som sa skusila spytat, ci to musis platit, ked tam ides len raz a ze bolo v spravach hovorene, ze by taketo poplatky nemali pytat. Za opytanie sa nic nedas a mozno ustupia od toho poplatku.
Dakujem za radu, ste zlate 😉
Baby dnes som tam bola, platila som 33€ plus 14€ za fotky ale dala by som aj 200€ za ten pristup a vsetko bolo skvele venoval sa vsetko do detailu pozrel, no odpadavala som
@karinuska22 teraz od poplatku neustupia ale vraj od aprila uz by to malo byt bez poplatkov
@dolcegucci supeer, a ako pise romcik117, pristup doktora Holan stoji aj za 200 eur.
@karinuska22 to suhlasim 🙂 my sme boli absolutne nadseni 😵
ved hej, ale tych 33 eur nejde Holanovi. to je administrativny poplatok - zaplatenie klientskej karty Pro Caru, cize poplatok za manazovanie. kedze sa vsak objednava u sestricky, tak platime vlastne len za prechod recepciou.
Holanovi bud zaplati poistovna (za pacientky s listkom), alebo si ho plati pacientka podla cennika (68 alebo 95 eur).
@dolcegucci - nechapem , akoze od poplatku neustupia? ved tvrdia, ze ich nevyberaju.... 😠
a podla Bratislavského samosprávneho kraja, ktorý poplatky kontroluje, ide o nelegálny poplatok. zákon, ktorý ich zakázal, platí od apríla minulého roka.
@mys1ienka k tomu ti neviem nic povedat.My tam chodime a sme spokojni,takze tie poplatky neriesim.Naposledy ale lekarka vravela,ze od aprila uz by to malo byt bez poplatkov.Ale viac o tom neviem....
žienky akou rýchlosťou odpisuje sestrička?? som jej písala za objednanie a zatiaľ nič...nebudem mať lístok,takže si budem platiť sama...tak koľko to je? 68 či 95??
V lete som na odpoved cakala takmer 2 tyzdne, bohuzial som tam potom pre abort už na vyšetrení nebola. Tentokrat odpisala hned v ten den (pisala som jej cca pred 2 týždnami, termín mam začiatom aprila)
A k poplatkom: V deň vyšetrenia sa prosím pred plánovaným termínom ( minimálne 10-15 minút vopred) zastavte v Klientskom centre spoločnosti ProCare,s.r.o., ktoré sa nachádza na 2. poschodí Polikliniky za účelom administratívnych úkonov.
Cenník nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie
1. S doporučením (výmenným lístkom):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: hradené zdravotnou poisťovňou
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 52 ,- Euro
2. Bez doporučenia (bez výmenného lístka):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: 68 ,- Euro
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 95 ,- Euro
Sonografická snímka (na želanie): 7,- euro
Nakoľko gynekológa máte mimo zariadenia spol. ProCare, k vyšetreniu v prenatálnej ambulancii
u MUDr. Holáňa je nutné zakúpenie klientskej karty o cene ktorej je možné sa informovať v
klientskom centre spoločnosti ProCare - infolinka spol. ProCare: 0907 888 999
mne odpisala vzdy na druhy den 🙂 a poplatkz sedia s tzm co napisala adus126
@livia211 Ahoj, ako si dopadla u doktora Holana???? Kolko si platila???
@karinuska22 Ak máš na mysli MUDr. Holáňa odborníka na prenatálnu diagnostiku v ProCare tak vrelo odporúčam, my sme u neho boli už 2x na 3D/4D ultrazvuku a je veľký profesionál a odborník, všetko nám s kľudom vysvetlil, každú časť telíčka bábätka dôkladne skontroloval, a všetko nám slovne popísal. Ja som napr. platila len 33EUR, mala som výmenný lístok od svojej gynekologičky, plus zakúpené fotky 7EUR a to nám dal nejaké zadarmo. Email na sestričku je: tothova.zuzana@procare.sk.
Určite choďte bol to pre nás s manželom obrovský zážitok 🙂
@alenaromanova ahoj, chcela by som ta poprosit o nejake info, kedze pises ze si bola na vysetreni s manzelom. Je potrebne dopredu nahlasit, ze chce byt manzel pritomny na vysetreni a vyberaju za to nejaky poplatok? Dakujem 🙂
@denisdenis netreba hlásiť, že ide s tebou manžel, je to samozrejmé. Za to neplatíš nič, platíš len za vyšetrenie - menej alebo viac-záleží, či máš výmenný lístok od gynekológa, alebo ideš z vlastnej vôle, poprípade za dvd.
@agnesl Dakujem 🙂
@dida99 Isla si bez vymenneho listka???

Aj ja dufam, ze sa uvolni miesto... Dali mi termin az na 21.3 a to budem 2dni pred 24tt 😥 sa bojim ze uz bude neskoro, ake sestricka mi pisala ze morfo sa robi do 24tt... Neviete prosim vas kolko to stoji ak nemate doporucenie? 95 +33€?