icon

Ultrazvuk u MUDr. Holáňa - primára Medifera Aupark

veriaca
16. jan 2014

morfologicky ultrazvuk sa robi okolo 21. tyzdna. Trva cca 45. min. Ultrazvukom plodu neskodite, ide len o to, ze pokial absolvujete morfologicky ultrazvuk aj u Vasho gynekologa aj u nas, jeden z tychto ultrazvukov si budete musiet uhradit, pretoze zdravotna poistovna preplaca len jeden.
Pokial mate zaujem o objednanie prosim poslite mi na seba:
Meno a Priezvisko, prip. Titul:
Datum narodenia:
Adresu a PSC:

Kolko plodova gravidita? (1 plod, dvojicky,...):

S doporucenim (vymenným listkom): morfologia (organova diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur

Bez doporucenia (bez vymenneho listka): morfologia (organova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur

USG Foto 7Eur

dida99
28. feb 2016

Aj ja dufam, ze sa uvolni miesto... Dali mi termin az na 21.3 a to budem 2dni pred 24tt 😥 sa bojim ze uz bude neskoro, ake sestricka mi pisala ze morfo sa robi do 24tt... Neviete prosim vas kolko to stoji ak nemate doporucenie? 95 +33€?

domi13
28. feb 2016

@dida99 ahoj, 2D 65e, 3D/4D 95e. Plus teda tých 33e. Ja som mala výmenný listok a za 2D som neplatila, iba tých 33e a 14e za dve fotky. Držím palce !

mys1ienka
28. feb 2016

inak, tych 33 eur by vobec nemali pýtat, ak ma niekto vymenny listok. kvoli vyberaniu takycho poplatkov uz dostali aj pokutu a ,preskolili personal´, aby uz taketo poplatky nevyberal...
viac tu:
http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/383675-ak-p...

http://www.tvnoviny.sk/domace/1819816_procare-t...

dida99
28. feb 2016

@domi13 dakujem za info 😉 plati sa az tam u lekara? Alebo tu klientsku kartu si vybavit treba skor?

dida99
28. feb 2016

@mys1ienka to som zvedava, alebo zvysia ine poplatky... Viem, ze u holana sa neplati 89€, ale 33€ a daju si to ako nejaky servisny poplatok... U svojho gynekolga som platila tiez 30€ sa vstupne, ale uz nic dalej neplatim a ultrazvuk mi robi pri kazdej navsteve aj fotku mi da zadarmo 😉 viem, ze niektory gynekologovia robia ultrazuk len 3x pocas celeho tehu a este aj za fotky si musia zaplatit... aby si aj pro care nezaviedli taky nejaky poplatok...

domi13
29. feb 2016

@dida99 najprv si musíš zaplatiť tých 33 € na 2.poschodí, a tých 89 € asi až pri odchode na recepcii na 3.poschodí, na ktorom je aj dr.. To presne neviem, lebo to som neplatila, ale fotky som platila až na tom treťom pri odchode.

karinuska22
29. feb 2016

@dida99 Co sa tyka toho poplatku 33 eur, na Tvojom mieste by som sa skusila spytat, ci to musis platit, ked tam ides len raz a ze bolo v spravach hovorene, ze by taketo poplatky nemali pytat. Za opytanie sa nic nedas a mozno ustupia od toho poplatku.

dida99
29. feb 2016

Dakujem za radu, ste zlate 😉

livia211
1. mar 2016

ja mam termin u holana 7.3.. @dida99 prosim potom napis ci si tych 33 eur mala zaplatit alebo nie,,,dakujem

romcik117
1. mar 2016

Baby dnes som tam bola, platila som 33€ plus 14€ za fotky ale dala by som aj 200€ za ten pristup a vsetko bolo skvele venoval sa vsetko do detailu pozrel, no odpadavala som

dolcegucci
1. mar 2016

@karinuska22 teraz od poplatku neustupia ale vraj od aprila uz by to malo byt bez poplatkov

karinuska22
1. mar 2016

@dolcegucci supeer, a ako pise romcik117, pristup doktora Holan stoji aj za 200 eur.

dolcegucci
1. mar 2016

@karinuska22 to suhlasim 🙂 my sme boli absolutne nadseni 😵

mys1ienka
1. mar 2016

ved hej, ale tych 33 eur nejde Holanovi. to je administrativny poplatok - zaplatenie klientskej karty Pro Caru, cize poplatok za manazovanie. kedze sa vsak objednava u sestricky, tak platime vlastne len za prechod recepciou.
Holanovi bud zaplati poistovna (za pacientky s listkom), alebo si ho plati pacientka podla cennika (68 alebo 95 eur).
@dolcegucci - nechapem , akoze od poplatku neustupia? ved tvrdia, ze ich nevyberaju.... 😠
a podla Bratislavského samosprávneho kraja, ktorý poplatky kontroluje, ide o nelegálny poplatok. zákon, ktorý ich zakázal, platí od apríla minulého roka.

dolcegucci
1. mar 2016

@mys1ienka k tomu ti neviem nic povedat.My tam chodime a sme spokojni,takze tie poplatky neriesim.Naposledy ale lekarka vravela,ze od aprila uz by to malo byt bez poplatkov.Ale viac o tom neviem....

dida99
1. mar 2016

@livia211 jasne dam vediet, ale myslim ze sa tomu nevyhnem

mery69
3. mar 2016

žienky akou rýchlosťou odpisuje sestrička?? som jej písala za objednanie a zatiaľ nič...nebudem mať lístok,takže si budem platiť sama...tak koľko to je? 68 či 95??

adus126
3. mar 2016

V lete som na odpoved cakala takmer 2 tyzdne, bohuzial som tam potom pre abort už na vyšetrení nebola. Tentokrat odpisala hned v ten den (pisala som jej cca pred 2 týždnami, termín mam začiatom aprila)

A k poplatkom: V deň vyšetrenia sa prosím pred plánovaným termínom ( minimálne 10-15 minút vopred) zastavte v Klientskom centre spoločnosti ProCare,s.r.o., ktoré sa nachádza na 2. poschodí Polikliniky za účelom administratívnych úkonov.

Cenník nadštandardných služieb prenatálnej ambulancie

1. S doporučením (výmenným lístkom):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: hradené zdravotnou poisťovňou
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 52 ,- Euro

2. Bez doporučenia (bez výmenného lístka):
morfológia (orgánová diagnostika) 2D: 68 ,- Euro
morfológia + 3D/4D ultrazvuk + CD-(len na želanie!) : 95 ,- Euro

Sonografická snímka (na želanie): 7,- euro

Nakoľko gynekológa máte mimo zariadenia spol. ProCare, k vyšetreniu v prenatálnej ambulancii
u MUDr. Holáňa je nutné zakúpenie klientskej karty o cene ktorej je možné sa informovať v
klientskom centre spoločnosti ProCare - infolinka spol. ProCare: 0907 888 999

romcik117
3. mar 2016

mne odpisala vzdy na druhy den 🙂 a poplatkz sedia s tzm co napisala adus126

agnesl
4. mar 2016

@adus126 prosím ťa vieš dať mail na sestričku? Neviem či je tam tá, ktorá tam bola, keď som bola ja na morfo, potrebujem pre kamarátku, ktorá má tiež nejaké problémy a chce tam ísť. Kľudne aj IP napíš, budem vďačná! Ďakujem!🙂

adus126
4. mar 2016

Ano @agnesl ako napisala romcik117

agnesl
4. mar 2016

@romcik117
@adus126 Ďakujem vám veľmi pekne! 🙂

karinuska22
10. mar 2016

@livia211 Ahoj, ako si dopadla u doktora Holana???? Kolko si platila???

alenaromanova
10. mar 2016

@karinuska22 Ak máš na mysli MUDr. Holáňa odborníka na prenatálnu diagnostiku v ProCare tak vrelo odporúčam, my sme u neho boli už 2x na 3D/4D ultrazvuku a je veľký profesionál a odborník, všetko nám s kľudom vysvetlil, každú časť telíčka bábätka dôkladne skontroloval, a všetko nám slovne popísal. Ja som napr. platila len 33EUR, mala som výmenný lístok od svojej gynekologičky, plus zakúpené fotky 7EUR a to nám dal nejaké zadarmo. Email na sestričku je: tothova.zuzana@procare.sk.
Určite choďte bol to pre nás s manželom obrovský zážitok 🙂

denisdenis
18. mar 2016

@alenaromanova ahoj, chcela by som ta poprosit o nejake info, kedze pises ze si bola na vysetreni s manzelom. Je potrebne dopredu nahlasit, ze chce byt manzel pritomny na vysetreni a vyberaju za to nejaky poplatok? Dakujem 🙂

agnesl
18. mar 2016

@denisdenis netreba hlásiť, že ide s tebou manžel, je to samozrejmé. Za to neplatíš nič, platíš len za vyšetrenie - menej alebo viac-záleží, či máš výmenný lístok od gynekológa, alebo ideš z vlastnej vôle, poprípade za dvd.

denisdenis
21. mar 2016

@agnesl Dakujem 🙂

dida99
21. mar 2016

@dida99 no nevyhla som sa tomu klientskemu poplatku 😟 ale platila som si len za morfo 68€ a za fotky 21€ 😉 za 4d som vobec neplatila

karinuska22
22. mar 2016

@dida99 Isla si bez vymenneho listka???