Ultrazvuk v Košiciach
Kočky mám otázočku, môj lekár robí USG len 3 krát za celé tehu. Teraz som 5tt a rada by som šla na usg skôr ako v 10tt a potom až 20tt, je v KE nejaké zariadenie kde by spravia usg len tak na vlastnú žiadosť ako samoplatca? Lekára nechcem meniť ale chcem ísť na usg častejšie pre okoj na duši 🙂
Ďakujem krásne za rady 🙂
Nie je na skodu ze robi len 3x, pokial mas vysledky z krvi ok,netreba sa obavat. Ja ti odporucam ist do Myslavy alebo uz kdekolvek na skrining medzi 11 az 14tt vtedy ti vedia odhalit vrodene vady u babatka a potom znova po 20tt na velky morfologicky usg. Cim menej ho presvecujes tym lepsie, ak nemas ziadne ine problemy...
@sonya6 pri akomkoľvek čo i len náznaku problému by dobrý lekár mal spraviť uzv,aj keby len pre vnut.pokoj jeho pacientky....ten TVoj lekár má normálne uzv v jeho ambulancii?l?...a prečo len 3 x a dosť?nechápem....
@snehuuulienka nie nie nemá robí to o poschodie nižšie 🙂 ako možno ked ho popýtam spraví častejšie 🙂 to neviem radšej by som bola keby sám od seba :D
Aj ku Mudr. Dankovcikovi sa da ist ako samoplatca. Dr. Juhas v myslave je velmi mily,ale bacha, trocha dost prehana. Mne povedal veci,ze sa mi az hlava zatocila,nastastie mam super doktora,ktory vsetko precizne pozeral,akurat ze nemal 4D a ten ma ukludnil. Ja som s prvymo detmi bola u dankovcika a bola som spokojna. Neskor som sa od viacerych mamiciek aj lekarov dozvedela ze Juhas prehana a casto vidi veci,ktore nikto iny nevidi.
Prosim poradte mi. Lekar ma posiela na 3D do Kosic. Kam mam ist kde je to aj za dobru cenu. Dakujem

Myslava Košice....dr.Juhas