V ktorom týždni som?
Ahojte babulky, poradte mi 15.7 som bola u gynekologa s podozrenim ze som tehotna 3 testy mi vysli pozitivne teda druha ciarka bola slabsia, tzv.duch. Moj gynekolog nevidel na sone nic len nejaku vodu ci co to, zobrali mi krv a hcg som mala 368. Viete mi povedat v ktorom mozem byt tyzdni?? Strasne divno to pocitaju poslednu mrchu som mala 8.6 . ale cyklus mam strasnyy raz 35 raz 30 raz 37 dni a stale to kolise alebo 28dni.... s manzelom sme sa zacali snazit az 21.6. tak mi viete poradit??
najpresnejsie ti poveda v ktorom tyzdni si podla sona 😉
@veronicka54 Väčšina gynekológov to počíta podľa poslednej mrchy, ale niekedy sa presnejšie určí, v ktorom si týždni až podľa sona...A podľa toho čo píšeš si bola u doktora ešte príliš skoro preto nič nebolo na sone vidno. Určite ťa objednal na kontrolu a potom ti určite upresní v ktorom si týždni 😉
My sme s manželom bábo plánovali, takže som presne vedela kedy sa to podarilo 🙂 a v ktorom som týždni (teda podľa svojich počtov), ale tak ako píšu baby, dr. to počítajú podľa poslednej mrchy....takže ja som mala v hlave stále mínus dva týždne :D lebo som otehotnela počas ovulácie, tak som mala z toho potom chaos v hlave 🙂 Aby si sa netrápila tými 2-3 týždňami, počítaj to od poslednej mrchy, lebo inak ti to ani rátať nebudú 🙂 Aj ja som na radu kamošky utekala po 4 týždňoch od poslednej mrchy (čiže podľa mňa som bola tehotná 2 týždne) na gyn. a tam mi dr. povedala, že je to skoro, že je tam len nejaká vydutinka, a to bolo usadené vajíčko 🙂 potom som bola v 7. týždni (čiže podľa mňa v pitom 🙂 )a tam už plával malý drobček 🙂 ktorý podľa dedka vyzeral ako formula :D
@veronikamacejova ked si bola v tom 7 tyzdni u doktora a uz videl mimi na sone tak ti dal aj fotku? alebo kedy si dostala prvu fotku zo sona?
No uvidime zajtra idem na gyndu tak uvidime ci uz bude nieco vidiet🙂
no dnes u doktora vsetko v poriadku sme v 6 tyzdni 🙂 tak uz som kludna 🙂 ze je to vnutromaternicove tehotenstvo 🙂
ano, jajuska9, dr. mi dala fotku 🙂 uz v 7 tyzdni a potom mi dala dalsie na usb kluc v 6 mesiaci a este okolo toho nejako 🙂 a veronicka54 gratulujem 🙂
ahojte mamicky idem si k vam po radu..mozno si pomyslite ze som hlupa, ale aj to sa stava možno sa tato tema sem nehodi ale uz som strasne zfala...v oktobri som sa stretávala s jednym muzom a mavali sme nechraneny sex, bolo to len zopar krat a rozisli sme sa. Spavali sme spolu pokial mi neprišla MS a podotykam že po MS sme sa uz nevideli...a v novembri sme sa uz nestretavali.. Potom som 17 novembra dostala poslednu menstruaciu ale to sme už cely november až do teraz boli spolu s terajsim priatelom, takze sme spol spavali tiez nechranene../vratili sme sa k sebe a odpustili sme si ) Takze v decembri mi uz MS neprisla.. teraz som v 35 tyzdni .....S priatelom sa velmi tesime..len ja sa obavam ze ci babo moze byt aj pána oktobroveho priatelovi nechcem nic hovorit ale mam vycitky... dakujem a neodcudzujte ma, som si toho vedoma...
Dufam ze to tak bude..neviem si predstavit priatela keby to nebolo jeho :( dakujem pekne potesila si ma 🙂

@veronicka54 podľa tohto by si mala byť 4-5 týždeň,ale najlepšie bude,ak počkáš do dalšej kontroly,prípadne sa spýtať dr. http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...