icon

Vankúš pre tehotné

lucka63
4. júl 2020

ahojte, chcela by som sa spýtať na skúsenosť názor s vankúšom pre tehotné na spanie následne využiť ako dojčiaci , ak áno tak aký. Ďakujem

kiki68
4. júl 2020

@lucka63 bez vankusa by som davno chcipla. Takze za mna must have

spajki
4. júl 2020

@lucka63 ahoj za mna velke plus kedze ani spat som poriadne kvoli bruchu nemohla...urcite odporucam aj ked sa koji...

77daniela77
4. júl 2020

....a s ktorym ste boli spokojne?
@spajki
@kiki68

sara07
4. júl 2020

využila hlavne v posledných mesiacoch lebo som tak mierne na poloboku spavala, super podoprelo bruško a potom na kojenie najlepšia vec na svete a teraz ešte stále služi je pri zábrane na posteli aby netlačila
ja mám typ zahnutý nie rovny

diaalex
4. júl 2020

@lucka63 kupovala som klasicky dlhý z lidla, pre mna bol top, a následne som ho využívala pri kojení 🙂

kiki68
4. júl 2020

@77daniela77 ja mam v tvare rohlika z amazon. Stal 50 eur myslim a ma dobru vypln, tu normal vankusovu. Pozor na tie s polystyrenovymi gulickami, strasne hreju

spajki
4. júl 2020
spajki
Autor odpoveď zmazal
pa_tricia19
4. júl 2020

@lucka63 ahoj, perfektná vec za mňa , presne ako baby píšu, aj na kojenie potom, aj ako zábrana do postele...kupovala som v kauflande za 10e a tvar banán 🤗

kittyna5
4. júl 2020

Ja mám presne tento a úplne super. Neni mi teplo keď ležím, lebo na chrbte podopiera iba kúsok, ale presne ako má takže zbytočne neni okolo mňa omotaný a má dobrú výplň
http://www.vipbaby.sk/kategoria/potreby-pre-mam...

77daniela77
4. júl 2020

Dakujem.

zafir
5. júl 2020

@lucka63 za mňa určite jedno veľké ÁNO. Vankúš pre tehotné je u nás využívaný aj 9 mesiacov po pôrode. Občas sa k nemu dokonca pritúli aj môj manžel😁

sense
5. júl 2020

Za mna super vec, pouzivsm doteraz obcas na spanie

dollyzv
5. júl 2020

Ja mám tento https://m.alza.sk/maxi/new-baby-univerzalni-koj... a som nadmieru spokojná 😊😊

mtn112233
8. sep 2022

@lucka63 najlepšia vec ktorú som si zaobstarala ešte ako tehotná 🙂

ankare
8. sep 2022

@lucka63 ja si počas spania dávam medzi nohy normálny vankúš. Dojcim poležiačky, teda netrpí ani chrbát,ani ruky.

janezz
8. sep 2022

Pri prvom tehu som nemala a bol to horor. Paplón som si kadejako rolovala 🤦‍♀️ tesne po pôrode som si ho kúpila v Lidli. A žije so mnou už vyše 7 rokov. Pri druhom tehu to bol poklad. Už je taký chudák, že by ho chcelo nejako prerobiť alebo rovno kúpiť druhý. Takže za mňa najlepšia vec aká existuje