icon

Vyšlo vám pohlavie podľa kývadla počas tehotenstva?

22. jan 2024

Ahojte tehuľky, otazka len pre tehotné🙈, vysla vam v tehotenstve predpoveď pohlavia podľa prsteňa a šnúrky/vlasu nad brúškom? Malo by to byť tak, ze ak sa vam točí bude to dievča a ak sa kýve hore dole, tak chlapček. Takmer každému to vyslo, tak len zisťujem čo je na tom pravdy🙃 (áno viem, naistejsí sposob je odber krvi a utz v 20tt, toto mi písať nemusíte🙏🏻🙃)

060106
22. jan 2024

Ahoj mne to z prsteňom robila moja babka ked som bola 2x tehotna a vyšlo jej ze budem mat dievca a to dievčatko aj mam 🥰 teraz so 3x tehotna a este som to neskúšala😁

paciko9
22. jan 2024

Mne toto robila kamoska, ked som bola tehotna. Mne vyslo,ze dievca aj je. Ale na nej to dajak nefungovalo podla kyvadla chlapec podla ultrazvuku dievca.

januska12323
22. jan 2024

Máš to 50:50.

mimi3008
22. jan 2024

🙈🙉🙊

vanilkovazmrzka
22. jan 2024

Je to uplne to iste, ako ked si hodis mincu.

cookie29
22. jan 2024

mas jednu sancu z dvoch, cize je dost velka sanca, ze sa niekto trafi 🙂 a vacsinou ti ktori sa trafili, budu tvrdit, ze im to vyslo a ti ostatni na to uz ani nepomyslia. Ale ved sranda musi byt

konikkon
22. jan 2024

Pohlavie neurčuje kyvadlo ale mužská spermia

lenuliatkotn
24. jan 2024

Mne to skúšala svokra 😁 vyšiel chlapec aj sa narodil chlapec ale ja moc týmto veciam neverím 😁

polodrahokam
25. jan 2024

PRI Chlapcovi sa točí do kruhu a pri dievčatku kmitá zo stranyny stranu alebo naopak, či...?

lenuliatkotn
25. jan 2024

@polodrahokam točí sa pri chlapcovi

polodrahokam
25. jan 2024

@lenuliatkotn Ďakujem

lulu1812
25. jan 2024

Mne to vyslo aj podla cinskeho kalendara sedi😂😂

060106
25. jan 2024

@polodrahokam ja to poznám opačne ze ked sa toci do kruhu je dievca a ked kmitá hore dole tak chlapec a tak mi to vyšlo pri dcérke ze sa to točilo do kruhu

svokrinjazykmonika
25. jan 2024

Na toto som úplne zabudla, škoda že ma to nenapadlo keď som čakala malú 🤭 samozrejme by som skúsila. Pamätám ako to robila moja babka s maminou niekomu

keira13
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
12. feb 2024

Kyvadlo sa rozkýve podľa kmitania ruky. Keď pozeráš na prsteň zavesený na šnúrke, tak ruka začne vykonávať samovoľný pohyb podľa toho, čo chcú oči vidieť. Je to miniatúrny pohyb, ale má vplyv na kyvadlo.

raczova1997
2. mar 2025

Ahoj mne to vyšlo točilo sa mi to mám dve dievčatká a zas som si to spravila a kivalo sa mi to tak to asi bude chlapec uvidíme