icon

Výtok v tehotenstve

ivka266
20. jan 2018

Mile tehuľky,chcela by som sa opýtať ,som v 14tt a asi od nejakého 7tt mam vytok.doktor povedal ,že je to normálne ,ale všade inak píšu/vravia. O pár dní mám poradňu,tak asi ho poprosím ,aby mi spravil stery pre istotu. Výtok je bez zápachu alebo len taký jemnulinky ,ale skôr to jogurt pripomína, bielozltej farby . Ráno ho mám silnejší,ale myslím ,že to je kvôli noci,že sa nahromadí.. vylučuje sa aj s takými malými kusockami. Tak teraz neviem. Som aj na marodke kvôli bolestiam v podbrušku respektíve vo vaječníkoch.. dr mi predpísal duphaston a magnézium. .myslíte ,že je to v poriadku? Ďakujem 🙂

krepes
20. jan 2018

@ivka266 ja si myslim ze je to ok.mala som cele tehotenstvo a bolo vsetko v poriadku.

kubisova
20. jan 2018

Ja som momentálne v 32 tt. a doteraz mam výtoky. Každý den miniem 2-3 intímny. Dr. mi vravel že je to v poriadku aj stery však robieva takže sa nicoho neobavam

weronika2
20. jan 2018

@ivka266 ja som teraz v 32 tt a tiez to mam od zaciatku..vsetko je v pohode

paolas
20. jan 2018

@ivka266 ja mám tiež výtok a tiež som tehu.Uz dvakrát mi robil výter,ale všetko ok.Vyter ti spravit môže aspoň budeš vedieť,že je všetko ok.Vraj ak tá nič nesvrbi alebo nepáli tak je to ok

ivka266
autor
20. jan 2018

Ďakujem vám 🙂 dám si pre istotu tiež spraviť stery nech som spokojnejšia.

danielalaura
20. jan 2018

@ivka266 ja mam tyzden do porodu a tiez taky isty vytok ako opisujes a vsetko je ok mala som robeny aj vyter a bol negativny ... Pri prvom tehu som to tak nemala a teraz dvojnasobne ...