Výtok v tehotenstve
Mile tehuľky,chcela by som sa opýtať ,som v 14tt a asi od nejakého 7tt mam vytok.doktor povedal ,že je to normálne ,ale všade inak píšu/vravia. O pár dní mám poradňu,tak asi ho poprosím ,aby mi spravil stery pre istotu. Výtok je bez zápachu alebo len taký jemnulinky ,ale skôr to jogurt pripomína, bielozltej farby . Ráno ho mám silnejší,ale myslím ,že to je kvôli noci,že sa nahromadí.. vylučuje sa aj s takými malými kusockami. Tak teraz neviem. Som aj na marodke kvôli bolestiam v podbrušku respektíve vo vaječníkoch.. dr mi predpísal duphaston a magnézium. .myslíte ,že je to v poriadku? Ďakujem 🙂
Ja som momentálne v 32 tt. a doteraz mam výtoky. Každý den miniem 2-3 intímny. Dr. mi vravel že je to v poriadku aj stery však robieva takže sa nicoho neobavam
Ďakujem vám 🙂 dám si pre istotu tiež spraviť stery nech som spokojnejšia.
@ivka266 ja mam tyzden do porodu a tiez taky isty vytok ako opisujes a vsetko je ok mala som robeny aj vyter a bol negativny ... Pri prvom tehu som to tak nemala a teraz dvojnasobne ...

@ivka266 ja si myslim ze je to ok.mala som cele tehotenstvo a bolo vsetko v poriadku.