Význam "naliehania" v tehotenskej knižke
Ahojte čo znamená to naliehanie? Čo to tam napísal?🙈

@selena_luna no veď on väčšinou povie že je všetko v poriadku. Viem že je nízko lebo ho aj nízko cítim. Teraz mi nerobil ani ultrazvuk ani nič. Iba palpacne pozrel kŕčok. Raz som bola u iného doktora preto lebo môj nerobil a mala som krv na papieri a ten povedal že je malý hneď pri krčku preto aj tá krv asi nejaka cievka alebo čo. Ako ja sa nebojím zajtra začínam 36tt tak ja budem aj rada keď to pomaly pôjde 😃
@selena_luna veď toto. Je to moje 3 dieťa ale toto tehotenstvo je tak strašne iné že sa cítim ako prvorodička 🤣🤣🤣🙈
@lenka398 jasne, ja pri druhom tehotenstve som musela vsetko studovat odznova, vsetko som zabudla :D a rozdiel menej ako 2 roky, len som to uz nepotrebovala a pustia z hlavy von uplne. Ultrazvuk ti uz nemusi robit, ako diagnosticky nastroj uz vsetko mal diagnostikovat. Jedine srdiecko a prietoky obcas kukne. Tak sa tiez nelakaj ak by bolo toho uvz menej, tiez to je ok.
@selena_luna ako hej ja som vravela že už pokiaľ nebudem mať bolesti nikam nejdem 🤣🤣ako dve tehotenstvá úplne v pohode človek ani nevedel že je tehotny a dvaja chalani a toto od začiatku čistá katastrofa bolesti nevoľnosť žalúdok furt niečo čo ma prekvapí a šup zase loptos to bude 🤣🤣🙈ale šak radšej nech je všetko v poriadku 🙏

@lenka398 nie je to nic zle, v 35 tt je to primerany nalez - nalieha zvacsa hlavicka ( ale moze byt aj zadocek, ako je babo otocene). Teda babatko je uz nizko, tlaci na krcok maternice. Uz sa pripravuje na porod, ale to neznamena ze teraz zacnes uz rodit, neboj sa. Okrem naliehania mohol dr spomenut ze ci je krcok tuhy, alebo naprikla na prst... Ak niecomu nerozumies neboj sa hned opytat, urcite ti dr vysvetli tuto porodnicku hantyrku.