Vzdali by ste sa mačky alebo psa v tehotenstve?
Dokazali by ste dat prec nevinne zvieratko?
nikdy. ale každý troška rozumný človek čo chová domacie zviera snád vie že ked s nami žije v dome, musí byt zaočkovaný a byt pod veterinárnym dozorom. a hned si aj všimne že so zvieratom nie je niečo v poriadku. počas celého tehu spávali mačky s nami a potom sa nastahovali k malej do postielky. a mala nemá lepsšieho kamatata ako su oni
@bambulka00
tehotne zeny sa nemaju hrat s mackami a nemaju jest surove maso, to je kvoli nebezpecnej choroby zvanej toxoplazmoza. ked by si sa tym nakazila, mohlo by sa to narodit postihnute dieta...ale neviem ako je to s domacimi mackami-ked ziju v byte, tak urcite ti nic nehrozi, ale ked na dvore, tak neviem. vlastne rozmyslam, ze to ani v zahrade by nemali tehotne zeny robit-ako pliet apod. ved tam sa casto nachadzaju macacie vykaly...
a este: pokial si sa touto chorobou nakazila uz pred tehotenstvom, mala by si byt imunna a nic ti nehrozi 😉
@fiffinkaa jo a nebylo by ti te kocicky lito. Je to predse nevinne zviratko. Rika se ze bozi mlyny melou pomalu ale jiste. Co ak by ste za to dostala trest v podobe nemocneho miminka? Nebylo by ti te kocky lito. Ja bych to nikdy nedokazala. obdivuji te.
Ja som sa v tehotenstve vzdala psika, musela som kvoli alergii, mam polyvalentnu alergiu a okrem mnozstva inych aj na psy a musela som znizit davky antihistaminik, tak psik isiel k mojej mame a stav sa mi zlepsil natolko, ze som po 3 mesiacoch mohla byt uplne bez liekov. A nas psik uz zostal u mamy navzdy, tak si na seba zvykli a malej to tiez prospelo, pretoze mala atopicky ekzem a pritomnost psika jej nerobila dobre. Ved dat zvieratko prec pocas teho neznamena to nevinne zviera zabit!!! Vzdy sa najde niekto, kto sa on postara 🙂

kocúra máme,ale psa- extrémne agresívneho vlčiaka čo doslova šiel mojím deťom po krku, toho sme dali..známemu. Nenechám si deti dotrhať ani dokaličiť.