icon

Vzdali by ste sa mačky alebo psa v tehotenstve?

bambulka00
31. máj 2013

Dokazali by ste dat prec nevinne zvieratko?

Strana
z2
cat
1. jún 2013

kocúra máme,ale psa- extrémne agresívneho vlčiaka čo doslova šiel mojím deťom po krku, toho sme dali..známemu. Nenechám si deti dotrhať ani dokaličiť.

kikatko
1. jún 2013

nikdy. ale každý troška rozumný človek čo chová domacie zviera snád vie že ked s nami žije v dome, musí byt zaočkovaný a byt pod veterinárnym dozorom. a hned si aj všimne že so zvieratom nie je niečo v poriadku. počas celého tehu spávali mačky s nami a potom sa nastahovali k malej do postielky. a mala nemá lepsšieho kamatata ako su oni

pasteleria
1. jún 2013

@bambulka00
tehotne zeny sa nemaju hrat s mackami a nemaju jest surove maso, to je kvoli nebezpecnej choroby zvanej toxoplazmoza. ked by si sa tym nakazila, mohlo by sa to narodit postihnute dieta...ale neviem ako je to s domacimi mackami-ked ziju v byte, tak urcite ti nic nehrozi, ale ked na dvore, tak neviem. vlastne rozmyslam, ze to ani v zahrade by nemali tehotne zeny robit-ako pliet apod. ved tam sa casto nachadzaju macacie vykaly...
a este: pokial si sa touto chorobou nakazila uz pred tehotenstvom, mala by si byt imunna a nic ti nehrozi 😉

bambulka00
autor
2. jún 2013

@fiffinkaa jo a nebylo by ti te kocicky lito. Je to predse nevinne zviratko. Rika se ze bozi mlyny melou pomalu ale jiste. Co ak by ste za to dostala trest v podobe nemocneho miminka? Nebylo by ti te kocky lito. Ja bych to nikdy nedokazala. obdivuji te.

matafen
2. jún 2013

Ja som sa v tehotenstve vzdala psika, musela som kvoli alergii, mam polyvalentnu alergiu a okrem mnozstva inych aj na psy a musela som znizit davky antihistaminik, tak psik isiel k mojej mame a stav sa mi zlepsil natolko, ze som po 3 mesiacoch mohla byt uplne bez liekov. A nas psik uz zostal u mamy navzdy, tak si na seba zvykli a malej to tiez prospelo, pretoze mala atopicky ekzem a pritomnost psika jej nerobila dobre. Ved dat zvieratko prec pocas teho neznamena to nevinne zviera zabit!!! Vzdy sa najde niekto, kto sa on postara 🙂

Strana
z2