icon

Za ako dlho vám prišli výsledky z Trisomy testov?

linda03
27. nov 2017

Ahojte dievcata, za aky cas Vam prisli vysledky z trisomy? Mne brali krv v stredu aj som to zaplatila v ten den. Som strasne nervozna, v noci nespim odkedy mi povedali, ze mam pozitivny skrining na DS.

dolynkag
20. júl 2018

@linda03 v pondelok mali krv aj platbu, došli sms, len som netrpezlivá 🙂

linda03
autor
20. júl 2018

@dolynkag prisla sms ze analyza je ukoncena?

dolynkag
20. júl 2018

@linda03 nie, povedali, že v pondelok, že mám čakať na sms a volať svojej lekárke

linda03
autor
20. júl 2018

Dopadne to dobre, keby nieco bolo uz by Ti dnes volali.. vtedy opakuju analyzu..

esprit88
Autor odpoveď zmazal
linda03
autor
23. júl 2018

@dolynkag no ako? Prisli uz vysledky?

dolynkag
23. júl 2018

žiaľ ešte nemáme, tak hádam zajtra už budú

linda03
autor
23. júl 2018

Ach... tak len trpezlivost..

dolynkag
24. júl 2018

@lin232 Tak kedy ti nakoniec tie výsledky došli? ja už čakám tiež 6 dní a nič.

lin232
24. júl 2018

@dolynkag dosli mi ku dr v papierovej forme na 8 pracovny den. Vysledky uz vsak boli vyhodnotene na 5 pracovny den. Zavolaj si na call centrum a opytaj sa nadiktuj svoje rc nech ti povedia ci uz dr poslali vysledky. Drzim palce

dolynkag
24. júl 2018

@lin232 volali sme včera, nič, vraj mi príde sms....a môžem sa opýtať, ako ti to dopadlo?

lin232
24. júl 2018

@dolynkag sms aj mne povedali, ze pride a neprisla ziadna. Tiez sme tam volali trikrat treba na nich trosku pritlacit. No vyslo mi negativne 🙂 len tie stresy okolo toho boli moc velke, ale ti poviem, ze teraz lutujem ze som tie tri tyzdne stresovala. Radsej som ich mohla vyuzit na prechadzky kedze teraz som 31 tt a uz ledva sa hybemm

dolynkag
24. júl 2018

@lin232 stresy hrozne to máš pravdu, takéto som pri prvých dvoch deťoch nezažila veru

lin232
24. júl 2018

@dolynkag no ja mam stresy aj teraz ale to uz z inych vecin

dolynkag
24. júl 2018

@lin232 a mala si ten základný alebo rozšírený test? Dúfam, že nie stresy kôli tehu zas?

lin232
24. júl 2018

@dolynkag ten zakladny. Ale ano kvolu tehu. Vzdy si nieco najdem co ma trapi

dolynkag
24. júl 2018

A kto vám tie výsledky povedal? váš lekár iba?

lin232
24. júl 2018
dolynkag
25. júl 2018

Takže výsledky mal lekár už v pondelok, ale zrejme robili analyzu znovu, preto mi to nepovedali, na veľké naliehanie mi dnes lekárka povedala, žiaľ, ES pozitívny, sme zrútení z toho veľmi. Pondelok idem na amnio, ale šanca je maličká. Je to chlapček. Mám aj výsledok z triplov, tam vyšlo 1:19 na trizomiu 18. Na USG nič nevidno.

danicabbb
25. júl 2018

@dolynkag bože čo to, ako znamená

danicabbb
25. júl 2018

@dolynkag ešte výdrž do amnio och veľmi ma to mrzí ale ešte sa to hádam môže úplne inak ukázať z amniocentezy

dolynkag
25. júl 2018

@danicabbb šanca je mizivá, vydržím, iné mi neostáva, výsledky tak o týžden zas

danicabbb
25. júl 2018

@dolynkag a teda čo babetku hrozí? Viem ale aj také že veľa tých takých vývojových chýb amnio vylúčila

dolynkag
25. júl 2018

@danicabbb no edwards je ťažká DNA porucha, a neviem ja o žiadnom, žeby amnio takéto niečo vylúčila, nepoznám nikoho ani tu nič neviem nájsť

danicabbb
25. júl 2018

@dolynkag tak to zase ja neviem na ktoré konkrétne asi v tom budeš zbehlejsia len som už pocula ze amnio aj vylucilo veľa chyb

lin232
25. júl 2018

@dolynkag neboj sa. Este to nemusi byt pravda. Vyslo niiektorym z trisomy ze babo bude mat ES avsak amnio to vylucila. Budem na teba mysliet.

dolynkag
25. júl 2018

@lin232 Ďakujem, ale takto som zbytočne dúfala aj pri týchto výsledkoch, človek si vždy myslí, že jemu sa to nemôže stať.... ale také veci sa stávajú veru hocikomu

lin232
25. júl 2018

@dolynkag tak stat sa moze hocico ale vzdy treba mat nadej.

dolynkag
25. júl 2018

pravdepodobnosť výskytu falošne pozitívneho (teda nesprávneho) výsledku je nižšia ako 1 : 30 000. - to maju uvedené na stranke

linda03
autor
25. júl 2018

@dolynkag 😣 pockaj este na vysledky amnio.. mozes mat do 24hod vysledky.. drzim palce..