Za ako dlho vám prišli výsledky z Trisomy testov?
Ahojte dievcata, za aky cas Vam prisli vysledky z trisomy? Mne brali krv v stredu aj som to zaplatila v ten den. Som strasne nervozna, v noci nespim odkedy mi povedali, ze mam pozitivny skrining na DS.
Dopadne to dobre, keby nieco bolo uz by Ti dnes volali.. vtedy opakuju analyzu..
žiaľ ešte nemáme, tak hádam zajtra už budú
Ach... tak len trpezlivost..
@dolynkag sms aj mne povedali, ze pride a neprisla ziadna. Tiez sme tam volali trikrat treba na nich trosku pritlacit. No vyslo mi negativne 🙂 len tie stresy okolo toho boli moc velke, ale ti poviem, ze teraz lutujem ze som tie tri tyzdne stresovala. Radsej som ich mohla vyuzit na prechadzky kedze teraz som 31 tt a uz ledva sa hybemm
A kto vám tie výsledky povedal? váš lekár iba?
Takže výsledky mal lekár už v pondelok, ale zrejme robili analyzu znovu, preto mi to nepovedali, na veľké naliehanie mi dnes lekárka povedala, žiaľ, ES pozitívny, sme zrútení z toho veľmi. Pondelok idem na amnio, ale šanca je maličká. Je to chlapček. Mám aj výsledok z triplov, tam vyšlo 1:19 na trizomiu 18. Na USG nič nevidno.
pravdepodobnosť výskytu falošne pozitívneho (teda nesprávneho) výsledku je nižšia ako 1 : 30 000. - to maju uvedené na stranke

@linda03 v pondelok mali krv aj platbu, došli sms, len som netrpezlivá 🙂