icon

Zľaknutie a chytenie tváre. Bude mať bábo znamienko?

ada478
23. aug 2012

Ahojte strasne sa bojim , neviem ci je to len povera alebo fakt pravda
Som tehotna, zlakla som sa , chytila som celej pravej casti tvare lebo jedna osoba mi oznamila nahlu smrt cloveka ktoreho poznam ......stres som potlacila ale to chytenie za tvar vraj znamena ze babo bude mat tam flak , znamieko . Je to pravda , ci blbost ? Ach nech je to blbost !
DAkujem za VAs nazor !

Strana
z2
ada478
autor
24. aug 2012

Pre
macamac @hadassah
a sleduj, odpovedala ti @dejka77 alias @ada478 ???

len tak mimochodom- v poslednej dobe sa tu množia dvojité nicky, lebo skalné koníkarky sa hanbia niečo napísať pod svojím starým nickom

ako - to je na čo dobré?
A naco je dobre to ze tY klames a vymyslas si ?

Ja nie som tu pod 2 menami to sa pripojil niekto iny na tu zabu by ma ani vo sne nenapadlo takto reagovat , napisala som "dakujem za odlahcenie !
Tak nezavadzaj! Neviem na co je to dobre ?

nikusa008
24. aug 2012

ada478 je to len povera...Poznam ju aj ja sa hovori ze ta nemoze ani nikto buchnut ani capnut po riti abo po ruke lebo sa tam urobi babatku fliacik...Ale to je somarina to sa len tak hovori 🙂))))) 🙂 Nemas mat z coho strach urcite nie 🙂

ada478
autor
24. aug 2012

Ale ved som napisala ze na 99 percent nie ale hovorila mi to bylinkarka ku kt.som chodila tak sa pre istotu pytam .Ved ide o babatko a to sme kazda z nas citliva , teda a podaktore ako vidim nie ale ked sa ich to netyka jasne ze si vedia urobit aj srandu , verim ze so seba by si ju nerobili , ale nevadi aspon som sa troska odreagovala
Dakujem za prispevky !

ada478
autor
24. aug 2012

A etse raz som tu len pod menom ada478 naco by som tu mala dve mena aj tak ma nikto nepozna mozem si napisat co chcem , naco mi je druhe meno , ci nie 🙂

dejka77
24. aug 2012

@ada478 Myslim, ze si len treba uvedomit, ze je to povera a jednym uchom dnu, druhym von. Ked mne niekto v minulosti nieco take povedal tak som si pomyslela "co ak" je to pravda, ale fakt su to hluposti. A ak tomu clovek veri tak sa mu to aj stava.

lussy23
24. aug 2012

Ja milujem tieto tehotenské povery, .
@ada478 citujem ťa: .. Ved ide o babatko a to sme kazda z nas citliva , teda a podaktore ako vidim nie ale ked sa ich to netyka jasne ze si vedia urobit aj srandu"

áno, každý je citlivý na svoje bábo, ale vieš maminy sa skôr boja o zdravie svojho bábätka a nie o takú banalitu, že bude mať znamienko(podľa mňa je to len ďalšia z tých trápnyh povier, ktoré vymyslel nejaký blbec, aby sa ľudia zbytočne stresovali a báli) Aj ja mám znamienko a žijem🙂 rovnako aj veľa iných ľudí ma znamienko. Na to sa predsa neumiera.

lussy23
24. aug 2012

čo je zlé na znamienku ,keď sa tak bojíš, že ho Tvoje bábo bude mať? Na svete je miliony tehotných žien, ktoré by boli šťastné, keby sa mohli báť len toho, že ich mimi bude mať znamienko na tváričke.

annie6
24. aug 2012

mna by potom len zaujimalo, ako by sa to asi znamienko spravilo, ked ty sa chytis svojej tvare a babatko je skryte vnutri? 😕 😀

andilekmimaa
13. sep 2013

o tom ze sa niekto v tehu zlakne a ma dieta z toho znamienko som este nepocula, ale o tom ak na tehotnu spadne ovocie ale ho niekto do nej hodi tak na tom mieste sa dietatu urobí znamienko s tym som sa uz 2x stretla.mojej babke ked čakala starkinu sestru spadna na zadok slivka a dieta ked sa narodilo malo na zadku znamienko v tvare slivky.a ten druhy pripad je jedna rodinna znama cakala syna a boli na ceresne tak jej na oko spadla ceresna a dieta sa narodilo s cervenym flakom na oku v tvare ceresne.vzdy ked idem popod stromy som racej opatrna

dominika_sk
13. sep 2013

Pre boha živeho, dobreho... Ja odpadnem😄😄😄 červene šnurky už maš nakupene ?! 😄😄😄😄😄

erinita
29. sep 2013

@dominika_sk no ja som prekvapená, koľko mamičiek dá bábätku červenú šnúrku na ruku... no mne je to smiešne 😀

Strana
z2