Zmena gynekológa počas tehotenstva - rady
@anoushka33 ja som menila pre veľmi podobné dôvody. Najprv si nájdi nového, opýtaj sa, či ťa vezme. Potom už len zober kartu (ja som poslala muža 😊) a bež kade ľahšie.
gynekolog bez sona to je ako zubar bez vrtacky. najdi si rychlo noveho
Ja som tak isto menila v osmom mesiaci. Sla som sa opytat k novemu ci ma vezme dala mi ziadanku, odniesla som staremu lekarovi a on postou moju kartu poslal novemu.
Menila som medzi 3. a 4.mesiacom a sestricka lekara od ktoreho som odchadzala si neodpustila poznamku ze to sa "nerobi" ked oni mi urobili vsetky uvodne testy. Ale, vykasli sa na vsetkych a pocuvaj svoj instinkt buducej maminy. Ty a tvoje babo, vase zdravie je najdolezitejsie. Ak s tym nema problem lekar ku ktoremu prechadzas, nemusi ta nic ine zatazovat 🙂 je dolezite mat dobreho lekara, minimalne je to silny faktor pri odburani stresu a pre dobry pocit 😉 najlepsie je cim skor a k 1. Dnu v mesiaci aby si to vedeli vykazat v poistovni..defacto novy lekar ti vystavi papier o tom ze k nemu prechadzas, to zanesies k svojmu terajsiemu lekarovi a on je povinny zaslat tvoju zdrav. dokumentaciu novemu. A od 1.dna v mesiaci potom patris uz k novemu. Mozno to stihnes este k maju 🙂. Vela uspechov, nech ti to vsetko dobre dopadne
Dakujem, dievcata, ze ste ma povzbudili. zajtra idem na to sono (k tomu druhemu doktorovi, ktoreho si moj doktor "najima") a zacnem uvazovat na konkretnymi krokmi k zmene, hadam sa rozhodnem spravne 🙂. aj vam vsetkym vsetko dobre...
Ja som menila gynekologa v tehotenstve, pretoze vtedajsia gynekologicka mi povedala, ze "z toho tehotenstva nič nebude"....bola som cca v 8. tyzdni...a uz som mala za sebou jeden spontanny potrat....od milej lekarky som si vyziadala kartu a bezala som kade lahsie....to podla nej "beznadejne" tehotenstvo dopadlo dobre, moja dcera bude mat uz 14 rokov....drzim Ti palce 🙂

ahojte, prosím máte skúsenosť so zmenou gynekológa počas tehotenstva? Po skúsenosti s prvým tehotenstvom, ktoré bolo dosť dramatické (aj kvôli neliečenému vysokému tlaku v tehotenstve!), vážne uvažujem nad zmenou gynekológa. Aby som sa menej bála a prežili sme to až do šťastného konca 🙂. Môj aktuálny lekár je už v dôchodkovom veku, a, prosto, ľudsky mi vôbec, ale vôbec nesedí (stará škola, taká nadradenosť z neho sála, ako to bolo kedysi, no, možno si viete domyslieť...), nepoužíva sono (chodí ho robiť iný lekár ; treba tak ísť v iný deň ako na poradňu, z jednej návštevy sú teda dva) a celkovo mám z neho zmiešané pocity... Akosi mu neviem dôverovať :(. Menili ste, prosím, gynekológa, keď ste boli tehotné? Som len na začiatku tehotenstva... Ako to prebieha? je to vôbec možné?