Priateľ nechce bábo
Ahojte maminky,je sice 1 v noci ale nemozem spat,lebo nemam nikoho komu by som sa vyrozpravala. A skusam to aspon takto..a zaroven chcem vediet nazor. S priatelom sme sa od min.roka snazili cca po pol roku sa nam podarilo bejbino doktor potvrdil 5 tyzden. Ale problem bol v tom ze priatel ako chcel tak zrazu nechcel.. brala som v tom case silne antb ale ani prosikanie ze su rozne vysetrenia kt.potvrdia alebo vyvratia ze bude chore/zdrave nepomohli rodina tiez bola proti lebo v tom case priatela velmi nemuseli lebo sa spraval nehvodne a tak zahnana do kuta som podatupila interupciu ☹ ktoru dodnes lutuje m je to pol roka a keby mozem vratit cas tak by som to v zivote nepodatupila.mozno ma odsudite ale nemala som ziadnu financnu nezavislost v tom case ani byvanie poriadne...priatela to mrzelo a dohodli sme sa ze zacneme sa snazit znova donedavna sa tavril ze zas velmi chce a ked to vyzera.eate to test nepotvrdil..ze som opat tehotna tak zas ma hlupe reci a nepriamo ma uz teraz posiela na potrat keby som bola tehotna.. na potrat urcite nepojdem keby som...vzdy som bola proti aj ked sama som sa nakoniec dostala do takej situacii. Este stale oplakavam to prve..malo to byt moje prve vytuzene.. bojim sa len toho ze ak by som bola ze to sama nezvladnem lebo na dalsi potrat urcite uz nepojdem
@terezka1947 ale potom takemu človeku poradíš raz, dvakrat, tretikrat ho posles kam patri a ešte sa aj cíti ublížene. 🙂
ja tomu rozumiem.
nikdy v zivote nezazili lasku, prijatie, starostlivost, vzdy tieto zeny boli odmietane, ponizovane, ony realne nepoznaju normalny stav, normalne a slusne jednanie a pripadne obdobie "pokoja" ich znervozuje, pretoze je to pre nich nieco neprirodzene, preto si aj vyhladavaju partnerov, ktori ich budu v urcitom smere tyrat, ublizovat im...
mame tu cerstvy priklad - martinku z turca. Zle socialne podmienky, otec asi neznamy, matka slopačka, martinka si narobila deti s kadekym... az skoncila v martingotke s alkoholikom...
tieto dievčatá, a mnohe zeny čo tu píšu, sú po určitej stranke take "martinky z turca", a niečo v ich zivote vyriešiť je komplikovane, ony potrebuju doslova mat "niekoho nad sebou", kto im vezme urcitu svojpravnost...pretoze ony maju sklony sa roozhodovat vyslovne zle... a to, ze su tyrane, im po urcitej stranke robi dobre... ony sa sice stazuju, ale nehladaju riesenia, hladaju lutost...a tym v tejto lutosti nejaku svoju hodnotu..
ze chore?
ano, chore, preto je zakladom pre zivot cloveka vychadzat z plnohodnotnej a zdravej rodiny (matka a otec), kde dieta zaziva prijatie, lasku, je milovane a uci sa zit
@mysga ano...ja myslim,ze skoro kazda zena na MK si prezila nieco pocas chodenia,kedy si povedala=tak tento nie,stacilo...laska je laska,ale toto je hlupost
ja tiez
lepsie je ist z kratsej cesty,poplakat par dni ako plakat cely zivot
ja som(aj ked je to staromodne) pocuvla mamu...a som je za to vdacna,hoci....som frflala dost,no som rada
ale trpiet,dobrovolne?a este ked sa nedajboze take nieco stane?toto laska nie je
@mima4 maa pravdu...suhlasim,je to aj toto...
vies,ja mam vsak z ineho sudka pribeh...uz som to niekde spominala.
krasna baba,sikovna....ja nechapem...ale zacala si s chlapcom,nic extra,rodicia vraveli,daj si pokoj,znami vraveli,zabudni...nie....nie...este aj farar pocas pripravy jej dohovaral..nie
svadba bola=nemusela,bola....bil ju,tajila...nakoniec ju rodicia zobrali od neho nasilim aj so synom
a teraz?minule mi povedala,ze mala ostat s nim....bola tam aj jej mama a ta jej skoro facku vylepila,ci chcela cakat,ze zabije aj ju,aj syna....
rodina pekna...laska bola,skratka....bud sa tak slepo zalubila,alebo napriek vsetkemu si neverila,mozno malo sebadovery...inak si to nikto nevie vysvetlit
a baba,kt.by dala do vrecka vsetky nastajlovane baby s ich selfickami z MK,aj bez malovania a spulenia pier...smutne,je mi ju luto
@mysga no nej... tieto zeny , im staci sa vyrozpravat...a ked ich polutujes.. Niektore sa stihnu spamatat a zmenit svoj zivot, myslim ze aj tu na konovi je dost takyc pripadov, kedy zeny odisli od pijanov a podobne a zacali zit ale museli zmenit svoje myslenie, ale dost velka cast zien bude o 10 ci 20 rokov tam kde je teraz alebo este na tom horsie...
@terezka1947 vies co, neraz moze navonok rodina vyzerat brutalne super, ale mozno tam boli veci, co nevidime... napr. privysoke naroky na cloveka v detstve... prilisna liberalna ci autoritativna vychova...
@nikky12 hlupe komentare - hlupe je skor, co robite - vyrabate si deti podla momentalnej nalady a chute. Tvoj priatel chce dieta, potom zase nechce, potom ho to mrzi a chce ho a potom ho nechce. A ty sa podla neho zariadujes. Vobec ti nebolo cudne, ze otaca kazdu chvilu. Nuz tak jedine ho musis vychovat sama, ine riesenie nie je. Dufam, ze druhy krat uz na potrat nepojdes, lebo si to otec tvojich deti zela
@stevvvka mne sa to zda to iste len v bledomodrom.
Odpustanie vo vztahu nie je nic vynimocne. Sama som dala x sanci ale ten zvysok zdraveho rozumu ktory mi vtedy zostal stacil na to aby som si uvedomila ze dieta by situaciu len zhorsilo. Napriek mojmu presvedceniu ze rozchodom vsetko zle skonci peklo len zacalo. No bola som vdacna ze som sa odhodlala pretoze zit tak naveky by ma zabilo. Ak by ma on nezabil skor. Prenasledovanie, vyhrazky a teror po rozchode trvali 2 roky ale dnes som za tu skusenost vdacna aj ked si nechapavo tukam na celo....
Zeny, teraz bez urazok...
prisambohu navrhnem na nobelovu cenu to osobu kto mi realne zdovodni a vysvetli jednu vec: preco si zeny myslia ze ked si spravime dieta tak budeme jedna velka happy rodinka aj ked vidi ze ten chlap je 0 bodov????? 😕
@lubkavargova1 odpovedam na tvoju otazku : LEBO PRETO!
😀
@puklica13 ta vtom je tolko logiky,ze PRETO, ze to sa fakt neda pochopit so zdravym rozumom...ale diky..prva nominovana 😅
@lubkavargova1 ty tu hladas logiku? Si sa s konom zrazila ci ta slniecko pripieklo? 😀
Logika v tomto prestala fungovat ked po potrate roztiahla dotycnemu nohy... Nepoviem ze som vseveduca ..viem si predstavit ze ju oblbol..ale ze 2x ???
@nikky12 moja mila...kazdy si zije zivot presne tak ako chce...aj ty..zvalovat vinu na vsetkych okolo je najjednoduchsie...ani na ten potrat ta nikto neprinutil...ci ti drzali devinu pri hlabe alebo vo zvieracej kazajke ta tam tahali...vsetko to boli tvoje rizhodnutia ..nauc sa zodpovednosti
@puklica13 taaaa ja som sa snazila este trosku za macneho maku tej logiky tam nejako vydolovat...fakt, cestne pionierske...
@lubkavargova1 ej ty optimistka jedna 😀
no ja ti viem napisat len svoj pohlad, ako to vidim ja.
Pretoze zena vela veci meni a prisposobuje dietatu a to iste ocakava od muza a ma predstavu, ze ked uvidi to rozkosne, ruzove, vonave miminko... srdce mu "neda" ist s kamosom na pivo najlbizsi rok 😀 a zrazu z muza bude iny clovek... tak ako zo zeny, ktora pred tehotenstvom riesila dajme tomu kozmetiku a party a teraz vyraba montessori aktivity a vyziva sa v tom....
A hlavne, vacsina zien nedokaze pochopit, ze muz s nimi nezostane vo vztahu kvoli dietatu. Dnes je velmi moderne rodit deti priatelom, ale ti muzi sa stale citia ako slobodni a bez zavazkov, vacsina z nich nebere dieta ako zavazok zostavat vo vztahu s priatelkou, keď mu prestane vyhovovat... a zeny si myslia ze tym dietatom si ho "zaviazu" a holááá hop sme "rodina"... ale u muzov to tak nefunguje.
@mima283 mima a svadby to je jedna kapitola 😉 ale odhliadnuc od toho ze sama som nevydata a teda spolocny nazor nezdielame si myslim ze ma vcelku triezvy pohlad na zivot a casto pise mudro.
@puklica13
to ja ani nepisem, len som tym chcela pvoedat, ze chlapa dieta nemeni do takej miery ako zenu a chlap sa dietatom nezavazuje k zene... muzi to po tejto stranke vnimaju inak... a ak chlap je trulo pred dietatom, ked bude dieta, bude s velkou pravdepodobnostou trulo tiez....
Mne také jednanie dvíha tlak,trochu rozumu by nezaškodilo
- nikdy by som nezarábala dieťa bez manžela,len priateľ mi na toto nestačí
-ak už rozmýšľať o dieťati,tak s nejakou hoc minimálnou zábezpekou-bývanie,peniaze,netreba byť milionárom ,ale ani s holou r.ťou
-ak sa už zadarí,tak ho zabiť?
-ak sa už stalo,že ťa dotlačili k interupcii,tak znova rozťahovať nohy tomu istému chlapovi a stále za tých istých podmienok /bez peňazí a akejtakej istoty/?
Somarín si narobila dosť,tak sa zobuď a začni jednať ako dospelá žena.A že ťa nemáme odsudzovať,? a čo,pochváliť ťa máme? akosi zatiaľ ani niet za čo ☹
@nikky12 ak sa na teba vysere, tak to bude asi najlepsie, lebo ty na to nemas, vysrat sa na uboziacika, co sa na dospeleho iba hra.... nechapem preco sa ho drzis silou mocou, ale asi je taky Pan Uzasny, ze bez neho nie si schopna dychat, ze??? Co je na nom take nezvycajne? Ze nedokaze prevziat zodpovednost? Ze chudacik plakal ze ta poslal na interrupciu? A ze sa asi na teba vysere?
Dievcata, niektore potrebujete poriadne prefackat, ABY STE SI UVEDOMILI ZE STE DOST SILNE AJ BEZ CURAKA!!!!!!!
@nikky12 my ta neurazame, ty sa urazas.... to je rozdiel, vies?
Lebo ked ti niekto napise ze si sa nepoucila, ty to citas, ze si blba?
Tak asi mas pravdu. Si. Blba. Lebo si sa nepoucila.
A blbosti ze ako by si byvala a ako zila ako vyhovorky nezaberaju. Sorry. Zila by si ako tisicky inych, co dali prednost zivotu pred vlastnym pohodlim. Lebo to vlastne bolo o tom, ze? O tvojom a tvojho Pana Uzasneho pohodli. zbavit sa problemu a kupit dom a nazivat si (a v tvojom pripade dufat, ze sa jedneho dna on "umudri").... hnusna ta karma, panbozko, priroda, vesmir, co?
Povedz mi ln jedno a to naco ostavas s takym partnerom?

@mima4 vies,niektore zeny,mam taky pocit,ze sa potrebuju doslova tyrat a potom sa kazdemu stazuju,co vsetko si pri priatelovi prezili....
ja tomu samotyraniu a sebatrizneniu nerozumiem.