icon

Agresivita v tehotenstve

lussy211
4. dec 2011

Ahojte žienky, založila som túto diskusia pretože by ma zaujímalo či aj u vás je to tak.Všimla so si na sebe, že ma dokážu neskutočne vytočiť niektoré veci ktoré predtým až tak nezavážili, či už na partnerovi, keď sa mi niečo nedarí a tak...normálne by som bola vtedy schopná niekoho...roztrhať v zuboch. Proste ma až klepe...v neposlednom rade je to vec okolo upratovanie, ako ma mm vytočil keď som mu povedala nech mi pomôže a on si šiel do sprchy s tým že on už čosi urobil ale potreboval sprchu, a ja som lietala po byte a prenášala som krabice atď a prach, poriadky vo veciach..tak ma napálil, že som myslela že mu niečo urobím.. 😠 😖 Ako ste na tom vy?

li_la
4. dec 2011

Myslím, že to nie je nič také strašné, je to spôsobené hormónmi, tak ako napr. návaly clivoty... Mala som presne také isté... Akurát s tým, že mi to do istej miery aj zostalo... 😀

anjelaa
4. dec 2011

@lussy211 vela som o tom pocula, vraj je to bezne, hormony robia svoje. Ale z vlastnej skusenosti neviem povedat, lebo ja som nic take nezazila. Akurat som obcas viac rozcitlivena.

naty1987
4. dec 2011

@lussy211 to dobre poznam 😀 a niekedy si idem tym aka som vytocena az na nervy viem ze je tam ten drobcek ale ked mna iste veci tak dokazu vytocit ufff
v praci by som radsej bola len na skok komunikujem s ludmi a niekedy by som ich najradsej zabila aj kolegine vravia ze sa rozculujem az moc na to ze som tehu a neskutcne ma vytacaju rozne veci od mami inokedy by som len mavla rukou ze ano povedz si a je to ok no teraz ma ide rozthat ale snazim sa byt kludnano nie vzdy mi to ide nehadat sa za hluposti radsej si zahryznut do jazyka

lussy211
autor
4. dec 2011

@naty1987 No presne si to povedala, len teraz mám problém si zahryznúť do jazyka a poviem aj to čo by som nemala a potom ma to štve a zasa som nervózna z toho že som to povedala 😀 Akože sopka

lussy211
autor
4. dec 2011

@li_la No ja som mala clivotu predtým oveľa viac, teraz sa toto ustálilo, toto je des s tými hormonmi šialenými. Sa bojím čo bude po pôrode .. 😕

li_la
4. dec 2011

@lussy211 No, ja som bola v pôrodnici ok, akurát som strašne túžila byť s manželom... Ale keď som prišla "domov" a uvidela ten nenormálny blázninec, tak potom ma z toho chytila depresia... Kolísala asi dva týždne ešte... A úplne prešla, až keď sme sa presťahovali do vlastného bytu... 😀

lenka0283
4. dec 2011

ja tiez pocas tehoentenstva ok ale potom ma chytila depresia z toho ze nestiham upratovat a ze ten moj uzasny priatel zabudol premna prist do nemocnice lebo den predtym oslavoval..

monika2606
4. dec 2011

podobne, u mňa sa striedajú dni keď mi je fajn, keď som nervozna úplne zo všetkého a zo všetkých a dni keď mám totálnu depku a plačem aj keď nemám dôvod.

marianca
4. dec 2011

@lussy211 to je v pohode, ja som tiež mávala také stavy. Raz som bola celá spokojná vytešená, inokedy som sa rozrevala za absolútne blbosti...a inokedy som bola nervózna a vytočená zo všetkého, stačilo, aby mi muž nejak nevrelejšie povedal dobré ráno a už som mala nervy. Taktiež som bola v stavoch, že asi niekoho prizabijem 😀 A inak čudujem sa, že sa muž so mňou nerozviedol 😅 asi to bolo tým, že vedel, že to robia hormóny, takže sa nestresuj, ono to zmizne 🙂

gemini2
4. dec 2011

@lussy211 ja mam take stavy doteraz, mam doma styroch chlapov (tri deti a jedno velke decko...) o ktorych sa MUSIM starat nikto mi nepomoze az ked zacnem jacat.....to su hormony..... 🙄

sisaha
4. dec 2011

@lussy211 😀 tak ja som potom asi agresivna stale 😀