Aké boli vaše prvé príznaky tehotenstva?
Ahojte, aké ste mali úplne že prvé príznaky keď ste boli tehotné ? Objavovalo sa niečo už aj v prvom týždni keď ste si ešte neboli iste či ste už tehotné ?
2 týždne a točilo sa mi v hlave
ešte pred tým, ako mal prísť menzes (ktorý neprišiel), veľmi veľmi nepríjemná pichľavá bolesť pŕs pri dotyku (ale iné ako pri menzese) a potom vymeškanie menzesu :D
Silne bolesti v podbrusku cca 6dni aj viac pred menzesom. Neverila som ,ze mozem byt tehotna a mat tak skoro prizbaky. 4dni pred ms som si urobila test a ukazali sa mi aj 2ciarky a aaj digitapny mi ukazal
Obrovská únava. Zaspala som hneď ako som si ľahla na gauč.
@raddkka a to sa ti dialo už v úplne prvých dňoch ?
8 dpo velka bolest podbruska a krizov. uz som vedela, ze sa nieco deje. dalsie dni bolest prs. 10 dpo pozitivny test.
@lentilka640 Neviem, kedy konkrétne som otehotnela. Ale tak približne v čase, keď mala prísť menštruácia, možno už pár dní pred tým. Nemala som ju vtedy ako hodinky. Bolo v pohode, ak pár dní meškala. Test som si robila po týždni meškania.
@lentilka640 prve tehotenstvo - nikdy, celych 8m fit... druhe tehotenstvo - cca 6tt zaludok zacal byt divny a trvalo to dalsich 6t...tretie tehotenstvo - cca zasr 6tt a zase taky isty problém so zaludkom, robilo mi dobre iba pecivo, vydrzalo to do 4m, odvtedy ok 🙂
@lentilka640 pobolievalo ma podbruško ale myslela som že som pred menzesom ... no ten nikde ...a potom mi velmi divno začala chutiť káva ..a už to bolo jasné ...
@lentilka640 mňa viacmenej hneď po ovulacii prišli akoby menštruačné bolesti... Potom na chvíľku odzneli a na 5 DPO ma začali pobolievať prsníky a potom silné menštruačné bolesti... Na 10 DPO som mala už slabú čiarku na teste... Okolo 6/7 TT prišli závraty a hneď nato nevoľnosti.. Naplo ma aj zo zvuku mixéra 😃
Vôbec žiadne. Len prsia mam väčšie, ale ich občasná bolest prišla len v 7 tt. Takze,ak by som si neurobila test,ani neviem, ze som v tom( boli sme na IVF,takže testovať som musela).
Meškajúci menzes a neskôr nechutenstvo, citlivý čuch a nevolnosť, ktorá trvala nekonečné 4 mesiace :(
Inak ešte ma napadlo, že pred očakávajúcou menštruáciou ma divne bolela hlava, ale nie tak, aby som si dala tabletku, no teda bolo to iné ako zvyčajne, a to teda mávam od malička bolesti hlavy a migrény...proste to bolo divné...až neskôr som čítala, že pobolieva hlava, keďže sa hromadí väčšie množstvo krvi v tehotenstve ...

Silná bolesť pŕs.