icon

Aké boli vaše prvé príznaky tehotenstva?

lentilka640
6. jan 2021

Ahojte, aké ste mali úplne že prvé príznaky keď ste boli tehotné ? Objavovalo sa niečo už aj v prvom týždni keď ste si ešte neboli iste či ste už tehotné ?

martinka13
6. jan 2021

Silná bolesť pŕs.

ivka21
6. jan 2021

2 týždne a točilo sa mi v hlave

kikulienka94
6. jan 2021

ešte pred tým, ako mal prísť menzes (ktorý neprišiel), veľmi veľmi nepríjemná pichľavá bolesť pŕs pri dotyku (ale iné ako pri menzese) a potom vymeškanie menzesu :D

kristina2015
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
6. jan 2021

Silne bolesti v podbrusku cca 6dni aj viac pred menzesom. Neverila som ,ze mozem byt tehotna a mat tak skoro prizbaky. 4dni pred ms som si urobila test a ukazali sa mi aj 2ciarky a aaj digitapny mi ukazal

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
raddkka
6. jan 2021

Obrovská únava. Zaspala som hneď ako som si ľahla na gauč.

lentilka640
autor
6. jan 2021

@raddkka a to sa ti dialo už v úplne prvých dňoch ?

bibkapipka
6. jan 2021

8 dpo velka bolest podbruska a krizov. uz som vedela, ze sa nieco deje. dalsie dni bolest prs. 10 dpo pozitivny test.

raddkka
6. jan 2021

@lentilka640 Neviem, kedy konkrétne som otehotnela. Ale tak približne v čase, keď mala prísť menštruácia, možno už pár dní pred tým. Nemala som ju vtedy ako hodinky. Bolo v pohode, ak pár dní meškala. Test som si robila po týždni meškania.

nela6
6. jan 2021

@lentilka640 prve tehotenstvo - nikdy, celych 8m fit... druhe tehotenstvo - cca 6tt zaludok zacal byt divny a trvalo to dalsich 6t...tretie tehotenstvo - cca zasr 6tt a zase taky isty problém so zaludkom, robilo mi dobre iba pecivo, vydrzalo to do 4m, odvtedy ok 🙂

katarina9593
6. jan 2021

@lentilka640 pobolievalo ma podbruško ale myslela som že som pred menzesom ... no ten nikde ...a potom mi velmi divno začala chutiť káva ..a už to bolo jasné ...

gabika4
6. jan 2021

@lentilka640 mňa viacmenej hneď po ovulacii prišli akoby menštruačné bolesti... Potom na chvíľku odzneli a na 5 DPO ma začali pobolievať prsníky a potom silné menštruačné bolesti... Na 10 DPO som mala už slabú čiarku na teste... Okolo 6/7 TT prišli závraty a hneď nato nevoľnosti.. Naplo ma aj zo zvuku mixéra 😃

liwmia
7. jan 2021

Vôbec žiadne. Len prsia mam väčšie, ale ich občasná bolest prišla len v 7 tt. Takze,ak by som si neurobila test,ani neviem, ze som v tom( boli sme na IVF,takže testovať som musela).

karin_kayka
7. jan 2021

Meškajúci menzes a neskôr nechutenstvo, citlivý čuch a nevolnosť, ktorá trvala nekonečné 4 mesiace :(

gabika4
8. jan 2021

Inak ešte ma napadlo, že pred očakávajúcou menštruáciou ma divne bolela hlava, ale nie tak, aby som si dala tabletku, no teda bolo to iné ako zvyčajne, a to teda mávam od malička bolesti hlavy a migrény...proste to bolo divné...až neskôr som čítala, že pobolieva hlava, keďže sa hromadí väčšie množstvo krvi v tehotenstve ...